proxima, 19:00, bilet 119zł
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Bez szans. Dyskografii zbyt obszernej nie mają, więc na 99% będzie Anno Domini + 7th Day. Warto zwrócić uwagę, że ten gig już miał się odbyć 100 lat temu, ale pandemia zrobiła swoje. Ja widziałem ich w Byczynie i było mega, więc polecam każdemu. Teraz pewnie pójdę, ale już bez ciśnienia, że to obowiązek. 130 zł trochę drogo za bilet, z drugiej strony trochę takie czasy, bo nie pamiętam, bym w ostatnim czasie dał mniej za koncert wykonawcy zza granicy.Antton213 pisze: ↑08-04-2023, 16:46Ostateczny melanż w roku, nie ide na nic wiecej w 2023;) koniec.. bilet+ opłata serwisowa 17,90zl winiarybooks, do dwóch biletów Ipula, kto na rozruch. może ceti?![]()
Ostatni set z 2020 to:
Annodomini'89+ bonus w postaci:
Branded the Satan
Mephisto
Live in Damnation
Seventh Day of Doom
jeszcze dwa sety były grane w Meksyk w grudniu po południu 2022.. Ale co tam było grane?
Może.. teraz zagrają całe Recipeferrum ± bonus w postaci;)
Bramy piekieł otworzą R I P oraz Nightbound
Panie Kolego, mam nieodparte wrażenie, że to pytanie retoryczne.Anzhelmoo pisze:Naprawdę dla nikogo ekskluzywny koncert Tormentora nie jest ważnym doświadczenem?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Moze przegrała zakład;(Van Drunen pisze: ↑10-12-2023, 20:18Babcia w koszuli hehemota rządzi
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk