Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Chyba już paru kolegów polecało w różnych tematach. Kurwa zniszczyła i zmiotła mnie ich płyta Akra Tapeinosis wydana przez naszą Godz ov War. Zatęchły death metal z krypty, gruz i sporo miażdżących, mrocznych przebojów. W zwolnieniach czuję Incantation. Dla mnie rewelacja i jedno z większych odkryć tego roku.
Chyba już paru kolegów polecało w różnych tematach. Kurwa zniszczyła i zmiotła mnie ich płyta Akra Tapeinosis wydana przez naszą Godz ov War. Zatęchły death metal z krypty, gruz i sporo miażdżących, mrocznych przebojów. W zwolnieniach czuję Incantation.
Chyba już paru kolegów polecało w różnych tematach. Kurwa zniszczyła i zmiotła mnie ich płyta Akra Tapeinosis wydana przez naszą Godz ov War. Zatęchły death metal z krypty, gruz i sporo miażdżących, mrocznych przebojów. W zwolnieniach czuję Incantation.
Świetny materiał, dzięki za polecajkę.
Bardzo proszę. Metal nadal potrafi mnie czymś pozytywnym zaskoczyć co bardzo mnie cieszy. Co do bohaterów tematu, zapomniałem dodać, że duże wrażenie zrobiły na mnie wokale. Ogólnie ta płyta epatuje mrokiem i czymś naprawdę złym. Miód.
Ogólnie ta płyta epatuje mrokiem i czymś naprawdę złym. Miód.
A i owszem. Nowatorskie to może nie jest, takie połączenie Incantation i Dead Congregation powiedzmy, ale sprawnie zagrane, bez udziwnień i eksperymentów, wieje stęchlizną jak trzeba.