Koncert odbędzie się 10.06.2013 w Progresji.
Ktokolwiek z obecnych wybiera się??
Heathen, Generation Kill, Dust Bolt
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
-
- weteran forumowych bitew
Re: Heathen, Generation Kill, Dust Bolt
Heathen zagrał znakomity koncert od serca, Generation Kill bdb, Dust Bolt bardzo żywiołowo i świetnie, Rusted Brain bardzo przyzwoicie!!!:-))) Frekwencja i ceny merchandisu były bardzo przyzwoite, a organizacja, jak zawsze na koncertach Knock Out Productions wzorowa!!!:-)))
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Bo wystawiali faktury z odroczonym terminem płatności? :PDeath in another way pisze: Frekwencja i ceny merchandisu były bardzo przyzwoite, a organizacja, jak zawsze na koncertach Knock Out Productions wzorowa!!!:-)))
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
:DDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Koncert był ok. ale jak na Progresję brzmienie było słabe. Nie wiem czy to nie najgorzej nagłośniony koncert na jakim byłem, od czasów funkcjonowania nowej Progresji. A byłem tam nie raz i nie dwa....
-
- postuje jak opętany!
Koncert był zajebisty. Wszystkie kapele dawały radę, a Heathen konkretnie zapodali. Z tym nagłośnieniem jednak prawda. Gitar absolutnie nie było słychać.