The Cure zapowiedzieli niedawno trasę po Europie. Na pierwszej rozpisce nie znalazły się występy festiwalowe, ale te zaczynają być powoli odkrywane.
Podano właśnie, że legenda rocka pojawi się w Polsce! The Cure został ogłoszony pierwszym headlinerem Open’er Festivalu 2026. Grupa pojawi się w Gdyni 3 lipca i zagra – co oczywiste – na Orange Main Stage.
Organizator podał jednocześnie, że do sprzedaży trafi specjalna pula biletów, a niedługo później rozpocznie się sprzedaż wejściówek Early Birds.
Oto szczegóły:
Specjalna, limitowana pula FanTix dostępna będzie tylko 7.10 od 12:00 do końca dnia (lub wyczerpania puli) dla osób zapisanych do newslettera Open’er lub Alter Art. 7.10 rano otrzymasz mail z linkiem i dedykowanym hasłem. (więcej: www.alterart.pl/newsletter)
Early Bird Tickets startują 8.10 o 12:00 na stronie opener.pl
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Niestety, dla równowagi Anna von H. wypadła była ze składu ze względów zdrowotnych.
Schadenfreude (wymowa ˈʃaːdn̩ˌfʀɔɪ̯də) (zapisywane małą albo, jak w j. niemieckim, wielką literą) – przyjemność czerpana z cudzego nieszczęścia lub niepowodzenia.
Hydration break w meczyku, to se przełaczyłem na jedynkę i paczam, a tu De Kiur na żywo.... I jedna konkluzja - Pan Robert niech się nie maluje już w tym wieku bo wygląda jak żulowaty clown przepity denaturatem... Troszkę godności na starość.... Muzycznie się nie przypierdalam, jest ok
Muzycznie i przede wszystkim wokalnie jest świetnie (też mnie znudził mecz), a wygląd RS bardziej mi pasuje do starszej pani, która już nie trafia szminką w usta
Mi ten wygląd jakoś pasuje do klimatu muzyki. Serio umalowany stary Smith trafia lepiej niż umalowany młody Smith. Jest w tym jakaś groteska i klimat schyłkowości (wiem, że to nadinterpretacja, bo nie taki był cel, ale mówię o swoim prywatnym filtrze). Muzycznie naprawdę bdb.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy