Na MYSTIC FESTIVAL 2025 do Gdańska zapraszają mistrzowie melodyjnego death metalu – In Flames, długo wyczekiwany Exodus, napędzany przez egipską mitologię Nile oraz eteryczny Alcest, którego dźwięki Was poruszą!
- We are laying our first cards on the table!
The Mystic Festival invites you to witness the masters of melodic death metal - In Flames, long-awaited Exodus, Nile fueled by Egyptian mythology and ethereal Alcest whose music will make you go emotional.
Qrva.... czyli jednak chodzi o 'eciepecie'.... Skoro w Byczynie nie mogli a na spędzie zagrajooo....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Beherit na tym bazarze pasuje jak skarpetki do sandałów ...
szkoda....
po ile w tym roku były bilety jednodniowe ???
Przedsprzedaż bodajże 349 PLN. Ale jeśli padnie na nich na Warm Up, to nie obejrzysz bez karnetu, bo osobnych biletów nie było, przynajmniej w tym roku.
Qrva.... czyli jednak chodzi o 'eciepecie'.... Skoro w Byczynie nie mogli a na spędzie zagrajooo....
Kultowy status to i okazja do zaśpiewania wyzszego honorarium, wszak pecunia non olet....
W sumie ani mnie ich obecność ziębi ani grzeje, ale skoro ludzie czekali to jak najbardziej jestem za. Mystic zrobił sie mocno przekrojowy - w sumie dobrze.
Kultowy status to i okazja do zaśpiewania wyzszego honorarium, wszak pecunia non olet....
W sumie ani mnie ich obecność ziębi ani grzeje, ale skoro ludzie czekali to jak najbardziej jestem za. Mystic zrobił sie mocno przekrojowy - w sumie dobrze.
no trudno. Ktoś musi być kvlt, żeby sprzedać musiał się ktoś. Vidłły i pietz.
W sumie ja to jestem zły na okoliczności a nie na samego Holocausto...
No aż prosi się jakiś fajny klimat, zamek, szuwary czy inna grota.... na spędzie klimat gdzieś umknie.
Natomiast Beherit od początku mieli takie dziwne sytuacje jak chociażby granie przed centrum handlowym....
Więc to że grają na metalowym festiwalu dla młodziezy starszej i młodszej.... nie robi mi.
To już Rotting Christ na Pol'and'Rock było kuriozum. Tu nie aż tak.
Myślę, że tak czy siak, jak to zabrzmi i będzie po zmroku to wyjebie z kapci niejednego.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Statystyczny masterfulowiec zderzający się z informacją, że Beheherit zagra na popularnym festiwalu zamiast w stodole na działce przeznaczonej do przekwalifikowania na siedliskową.
Statystyczny masterfulowiec zderzający się z informacją, że Beheherit zagra na popularnym festiwalu zamiast w stodole na działce przeznaczonej do przekwalifikowania na siedliskową.
jeszcze beda ich ogladać jacys przypadkowi ludzie spoza palisady. kto żyw do bramy!
jeszcze beda ich ogladać jacys przypadkowi ludzie spoza palisady.