proxima, 19:00, bilet 119zł
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz

Niestety coraz większa ilość organizatorów olewa bilety fizyczne.
 Niestety coraz większa ilość organizatorów olewa bilety fizyczne.Bez szans. Dyskografii zbyt obszernej nie mają, więc na 99% będzie Anno Domini + 7th Day. Warto zwrócić uwagę, że ten gig już miał się odbyć 100 lat temu, ale pandemia zrobiła swoje. Ja widziałem ich w Byczynie i było mega, więc polecam każdemu. Teraz pewnie pójdę, ale już bez ciśnienia, że to obowiązek. 130 zł trochę drogo za bilet, z drugiej strony trochę takie czasy, bo nie pamiętam, bym w ostatnim czasie dał mniej za koncert wykonawcy zza granicy.Antton213 pisze: ↑08-04-2023, 16:46Ostateczny melanż w roku, nie ide na nic wiecej w 2023;) koniec.. bilet+ opłata serwisowa 17,90zl winiarybooks, do dwóch biletów Ipula, kto na rozruch. może ceti?
Ostatni set z 2020 to:
Annodomini'89+ bonus w postaci:
Branded the Satan
Mephisto
Live in Damnation
Seventh Day of Doom
jeszcze dwa sety były grane w Meksyk w grudniu po południu 2022.. Ale co tam było grane?
Może.. teraz zagrają całe Recipeferrum ± bonus w postaci;)
Bramy piekieł otworzą R I P oraz Nightbound

no supporty kiepścizna.
 no supporty kiepścizna. Trzeci raz ich widziałem, setlista bardzo podobna. W Wawie ciut więcej z Recipe Ferrum było. Attila pięknie ubrany, wyposażony w różne wymyślne rekwizyty. Było na co popatrzeć
 Trzeci raz ich widziałem, setlista bardzo podobna. W Wawie ciut więcej z Recipe Ferrum było. Attila pięknie ubrany, wyposażony w różne wymyślne rekwizyty. Było na co popatrzeć  jedyny minus to brak drugiej gitary. Tak czy siusiak kto nie był niech żałuje, a kto nigdy ich nie widział to niech żałuje jeszcze bardziej.
 jedyny minus to brak drugiej gitary. Tak czy siusiak kto nie był niech żałuje, a kto nigdy ich nie widział to niech żałuje jeszcze bardziej. Wybawiłem się świetnie, chyba dostałem więcej jak się spodziewałęm:) Spotkałem jeszcze wokala Denial of God, zapytałem czy specjalnie do Wawy się pofatygował na koncert odpowiedział że oczywiście, postawa godna pochwały
  Wybawiłem się świetnie, chyba dostałem więcej jak się spodziewałęm:) Spotkałem jeszcze wokala Denial of God, zapytałem czy specjalnie do Wawy się pofatygował na koncert odpowiedział że oczywiście, postawa godna pochwały 
Panie Kolego, mam nieodparte wrażenie, że to pytanie retoryczne.Anzhelmoo pisze:Naprawdę dla nikogo ekskluzywny koncert Tormentora nie jest ważnym doświadczenem?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz

Moze przegrała zakład;(Van Drunen pisze: ↑10-12-2023, 20:18Babcia w koszuli hehemota rządzi
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk