LAKE OF TEARS,PAIN,MOONSPELL,SWALLOW THE SUN 18.11 Progresja
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Death in another way
- weteran forumowych bitew
LAKE OF TEARS,PAIN,MOONSPELL,SWALLOW THE SUN 18.11 Progresja
Ogromnie mnie cieszy, że wreszcie zobaczę na żywo LAKE OF TEARS-poniekąd zagrają swój pierwszy historyczny koncert w naszym pieknym kraju!:-)
- empir
- zahartowany metalizator
Re: LAKE OF TEARS,PAIN,MOONSPELL,SWALLOW THE SUN 18.11 Progr
no co ty
byłem na lake of tears w 1995 na koncercie w Sosnowcu. True beliefe festival to się nazywało a skład był następujący: VADER, CHRIST AGONY, LAKE OF TEARS, ISCARIOTA, AMAZEROTH, OVERLORD, EMPTINESS
byłem na lake of tears w 1995 na koncercie w Sosnowcu. True beliefe festival to się nazywało a skład był następujący: VADER, CHRIST AGONY, LAKE OF TEARS, ISCARIOTA, AMAZEROTH, OVERLORD, EMPTINESS
- Morbid Marcin
tez ich chetnie oblukam. ostatnio zapuscilem headstones i bardzoi milo buja po latach.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Block69
A to LAKE OF TEARS nagrało coś słuchalnego ? Nie znam, ale nazwa strasznie gejowa.
PENIS METAL
- empir
headstones to imho ich najlepsza płytaMorbid Marcin pisze:tez ich chetnie oblukam. ostatnio zapuscilem headstones i bardzoi milo buja po latach.
- Morbid Marcin
tak. nagralo wlasnie fajne headstones. debiut raczej nic specjalnego, potem ilosc lukru przekroczyla stezenie nawet bliklowskich paczkow. jak lubisz srodkowy etap dzialanosci cemetery, to i headstones polubisz.Block69 pisze:A to LAKE OF TEARS nagrało coś słuchalnego ? Nie znam, ale nazwa strasznie gejowa.
- Block69
Thx. Sie pytam, bo przeważne kapele w tych klimatach kończą mega chujowo a i początki mają niespecjalne. Sie kiedy obada. Moons and Mushrooms też fajny tytuł.
PENIS METAL
-
Karkasonne
Morbid Marcin pisze:potem ilosc lukru przekroczyla stezenie nawet bliklowskich paczkow.
Tyle mam do powiedzenia w kwestii lukru. Żeby nie było wątpliwości - ciężar rozłożony równo na całej płycie.
- empir
A ja w tym temacie poczęstuję następującymi linkami
(uwaga na gołe dupy)
(uwaga na gołe dupy)
- Block69
Nie ma złe. Spodobał mi sie tytuł płyty, kiery nie zapowiadał niczego pedalskiego.Karkasonne pisze:Morbid Marcin pisze:potem ilosc lukru przekroczyla stezenie nawet bliklowskich paczkow.
Tyle mam do powiedzenia w kwestii lukru. Żeby nie było wątpliwości - ciężar rozłożony równo na całej płycie.
PENIS METAL
-
Karkasonne
Zajebista płyta, zresztą najcięższa ze wszystkich, jeśli nie liczyć death/doomowego debiutu który był jednak nieco pierdołowaty, a dzisiaj jest zwyczajnie archaiczny. Nowy natomiast - Doom Magic Mushrooms!Block69 pisze:Nie ma złe. Spodobał mi sie tytuł płyty, kiery nie zapowiadał niczego pedalskiego.Karkasonne pisze:Morbid Marcin pisze:potem ilosc lukru przekroczyla stezenie nawet bliklowskich paczkow.
- krz63
Po nagraniu Headstones grali trasę po Polsce, miała być w towarzystwie Domain i Hazael, ale wyszło tak, że grali sami. Pamiętam, że w białostockiej Famie zagrali naprawdę zajebisty gig dla jakichś dwudziestu osób, grali wtedy wraz z Hermh.Death in another way pisze:Ogromnie mnie cieszy, że wreszcie zobaczę na żywo LAKE OF TEARS-poniekąd zagrają swój pierwszy historyczny koncert w naszym pieknym kraju!:-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Morbid Marcin
nawet nie wiedzialem, ze taka plyte nagrali. skonczylem z LOT w latach 90.Karkasonne pisze:Morbid Marcin pisze:potem ilosc lukru przekroczyla stezenie nawet bliklowskich paczkow.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
A dla mnie w latach 90-tych LOT to byl synonim wiochy, symbol wszystkiego co wtórne, wiejskie i nijakie. Popluczyny po Tiamat, wariacje na temat Clouds, dla ubogich.Morbid Marcin pisze:tak. nagralo wlasnie fajne headstones. debiut raczej nic specjalnego, potem ilosc lukru przekroczyla stezenie nawet bliklowskich paczkow. jak lubisz srodkowy etap dzialanosci cemetery, to i headstones polubisz.Block69 pisze:A to LAKE OF TEARS nagrało coś słuchalnego ? Nie znam, ale nazwa strasznie gejowa.
Edit: ten kawałek z nowej epoki daje radę.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Rozumiem, że muzyka LOT może być nie z Twoje bajki, ale gdzie Clouds a gdzie Headstones? Kaman, to jakby porównywać Cannibal Corpse i Cephalic Carnage ;)Brązowy Jenkin pisze: A dla mnie w latach 90-tych LOT to byl synonim wiochy, symbol wszystkiego co wtórne, wiejskie i nijakie. Popluczyny po Tiamat, wariacje na temat Clouds, dla ubogich.
Edit: ten kawałek z nowej epoki daje radę.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Chyba nie chodzi mi o Headstones, tylko coś wcześniejszego, pamięć mo ze zawodzić po tylu latach.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Jeśli mowa o debiucie, to faktycznie, słychać tam echa Clouds, ale to dość dalekie echa. Chłopaki od początku mieli swoją bajkę i w niej się poruszali.Brązowy Jenkin pisze:Chyba nie chodzi mi o Headstones, tylko coś wcześniejszego, pamięć mo ze zawodzić po tylu latach.
Właśnie słucham tego nowego kawałka z jutuba. Ależ to pięknie buja! Idealne do jazdy autem i popierdalania biegusiem.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Eeee do biegania to zdecydowanie za wolne ;-)
- empir
to zależy ile waży Antek :D
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Właśnie idealne. Idealne tempo, idealny rytm.Brązowy Jenkin pisze:Eeee do biegania to zdecydowanie za wolne ;-)
Pomykałem dziś pod "snuff" slejerka i wszystko fajnie, ale przez 1,5h takiego tempa by człowiek się zwyczajnie zarżnął- a takie bujane rytmy, jak w/w, czy cover łyski w słoiku w wykonaniu Hetfielda i spółki sprawdzają się znakomicie.