Przecież to doskonale wiesz, więc zupełnie nie potrzebnie mi dziękujesz!!!:-)Maleficio pisze:dzięki za informacje odnośnie Rotting Christ:)
NUCLEAR WAR NOW! FEST VOLUME II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: NUCLEAR WAR NOW! FEST VOLUME II
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
dziś dotarł bilet
napiszcie jakie macie pieczątki z tyłu, aby nie było kłopotów z odsyłaniem jak przy koncercie w Helsinkach

napiszcie jakie macie pieczątki z tyłu, aby nie było kłopotów z odsyłaniem jak przy koncercie w Helsinkach

- Scaarph
- zahartowany metalizator
to komando co było z tobą w helsinkach i tym razem będzie?
z tymi biletami to jakiś wielki limit jest czy w przyszłym miesiącu powinny jeszcze być?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nie chcę głosić fałszywego świadectwa, ale mam dziwne wrażenie, że spokojnie będą.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Maleficio
- Kontakt:
Patrick powiedzial, ze jest biletow od chuja wiec nie ma co sie wogole stresowac... w zeszlym roku bylo 400 osob wiec nie mysle, ze w tym roku sie pojawi wiecej niz 1000.... Blasphemy to nie jest hotel tokio... a asfalt w Blasphemy nie jest Timbalandem
- Góral
- w mackach Zła
Nie należy jednak zapominać, że na Order From Chaos i Mystifier też się dużo bydła zjedzie.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Adrian696
a sa bilety tylko na 2 dzień?? bo wprawdzie OFC był z checia zarzucił na pape, ale nie wiem jak z czasem...Maleficio pisze:Patrick powiedzial, ze jest biletow od chuja wiec nie ma co sie wogole stresowac... w zeszlym roku bylo 400 osob wiec nie mysle, ze w tym roku sie pojawi wiecej niz 1000.... Blasphemy to nie jest hotel tokio... a asfalt w Blasphemy nie jest Timbalandem
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
nie wiem wiesz, ale chyba po prostu trzeba napisac do Iron Bonehead... powinny byc
-
- weteran forumowych bitew
Sądzę jednak, że bilety będą normalnie dostępne zarówno na krótko przed samym festiwalem, jak i w trakcie
jego trwania przed oba dni, a z tego co mi wiadomo, to bilety są dostępne wyłącznie na dwa dni w cenie 45 Euro
bez opcji biletów na pierwszy bądź drugi dzień, natomiast zawsze można spróbować je zarezerwować
chyba, że jednak definitywnie jest to niemożliwe, ale sprawdzić to przecież można!!!:-)
jego trwania przed oba dni, a z tego co mi wiadomo, to bilety są dostępne wyłącznie na dwa dni w cenie 45 Euro
bez opcji biletów na pierwszy bądź drugi dzień, natomiast zawsze można spróbować je zarezerwować
chyba, że jednak definitywnie jest to niemożliwe, ale sprawdzić to przecież można!!!:-)
- Maleficio
- Kontakt:
Niestety, nie bedzie biletow jednodniowych... co jest zwyklym chamstwem i chujnia!!!!
- Adrian696
szkoda, bo liczyłem ze 30 Euro bedzie za 2 dzien i loozik - no ale co zrobic....Maleficio pisze:Niestety, nie bedzie biletow jednodniowych... co jest zwyklym chamstwem i chujnia!!!!
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Scaarph
o, to straż będzie jeździć hehehefolkstorm pisze:Mniej więcej te same mordy plus parę nowychScaarph pisze:to komando co było z tobą w helsinkach i tym razem będzie?
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Na obu dniach grają TAKIE kapele że opuszczenie połowy byłoby jawnym masochizmem, więc bilety jednodniowe nie miałby większego sensu. Czasu jest jeszcze dostatecznie dużo żeby sobie załatwić wolne w robocie/uzbierać kasę, więc nie ma co narzekać.Adrian696 pisze:szkoda, bo liczyłem ze 30 Euro bedzie za 2 dzien i loozik - no ale co zrobic....Maleficio pisze:Niestety, nie bedzie biletow jednodniowych... co jest zwyklym chamstwem i chujnia!!!!
- Scaarph
dziś prszyszły moje bilety, zwykła pieczątka ib i cośtam maźnięte długopisem. ale to przynajmniej wygląda jak bilet, nikt sobie raczej tego w domu nie wydrukuje.Bloodcult pisze:dziś dotarł bilet![]()
- Scaarph
według yosuke bilety sprzedają się szybko, ale ich pula jest duża. każdy powinien być w stanie kupić swój bilet, no ale ja na przykład wolałem nie obudzić się później z ręką w nocnikuConflagrator pisze:z tymi biletami to jakiś wielki limit jest czy w przyszłym miesiącu powinny jeszcze być?

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Bilet właśnie dotarł. Mój ma numer 57 więc myślę, że dla wszystkich chętnych wystarczy...
- Maleficio
- Kontakt:
moje mają 101 i 102... ale nie myślę, ze numer ma jakiekolwiek znaczenie
- Scaarph
raczej nie ma, bo moje bilety mają numery 350+
- Scaarph
wygląda na to, że są szanse iż zagra vulcano.