Te ich "plumkanie" jest mocno krindżowe. Niby taki prezent, ukłon dla lokalnej publiki, ale można by to zrobić dobrze i w stylu metallica. To by rozwalało mózg. A tak jak mówisz dla mnie to tzw przerwa na siku
Metallica, Gojira 19.05.2026 Chorzów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Metallica, Gojira 19.05.2026 Chorzów
- tomekw48
Ja byłem na mecie jak grali ze slayerem i z anthraxem i megadeth. Ten jeden raz mi wystarczył. Bo później zaczęło się szaleństwo z cenami i zawsze było mi szkoda kasy. Wolałem za te pieniądze zaliczyć kilka podziemnych z punktu widzenia metalliki koncertów.
Aż tak mi się nie powodzi, aby na to jechać
Mam inne wydatki.
Aż tak mi się nie powodzi, aby na to jechać
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Hołdys myślę, że z wrażenia walnął coś grubszego. Tak po reakcjach internetowych wnoszę.
Patrycja jak przekazała tatusiowi, że się zabrali za profanację, prostej jak samskurwesyn polskiej piosenki bojowej, o ile ten skleił, o co kaman, też pewnie nie doniósł do bazy ładunku.
Reasumując, miał być rytualny gest, (swoją drogą powtarzalne to, i nudne), miało być miło, a wyszło, że tak powiem kontekstowo gówniano.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- empir
- zahartowany metalizator
A jak miało wyjść? Nie wiem ile tam chłopaki mają przerwy między jednym a drugim koncertem ale to raczej niewiele aby nauczyć się tekstu w kosmicznym języku. A dla nich chyba każdy poza angielskim jest obcy. Chyba że ten bassmann szprecha jeszcze w jakimś. Nawet jeśli to wojtyły w językach nie pobije
Gdybym był na koncercie to i tak bardziej by mnie wykończyło zjebane nothing else i unforgiven od part 1 do 666 niż te ich plumkanie.
- tomekw48
Panowie z mety mogliby jakoś inaczej urozmaicać swoje koncerty. Te kołvery to nudne już się robią. Macie rację. A i wykonanie tych wszystkich kołverów jest prostackie.
Oooooo... Może jakiś czołg na scenie... Albo master of puppets pociągający za sznurki? To byłoby kozackie, ale tylko na jeden sezon, a nie na 5 tak jak z tymi kołverami.
Oooooo... Może jakiś czołg na scenie... Albo master of puppets pociągający za sznurki? To byłoby kozackie, ale tylko na jeden sezon, a nie na 5 tak jak z tymi kołverami.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wiecie, co by zajebiście pasowało na cover zrobiony przez Metallikę? Nie? To już mówię.
Ewentualnie "Wyrocznia"
Ewentualnie "Wyrocznia"
Ostatnio zmieniony 20-05-2026, 21:21 przez ŚWIAT BEZ KOŃCA, łącznie zmieniany 1 raz.
Find your flow
- Ascetic
Jakby się wznieśli ponad to ponad co się nie wzniosą, jakiegoś emeryta by wzięli abym im to odśpiewał. Nie takie karaoke się słyszało.empir pisze: ↑20-05-2026, 21:16A jak miało wyjść? Nie wiem ile tam chłopaki mają przerwy między jednym a drugim koncertem ale to raczej niewiele aby nauczyć się tekstu w kosmicznym języku. A dla nich chyba każdy poza angielskim jest obcy. Chyba że ten bassmann szprecha jeszcze w jakimś. Nawet jeśli to wojtyły w językach nie pobije![]()
Pomijając aspekt co on tam naśladował, to mnie jebnęło jak to było odegrane.
Dla mnie nie do obrony. Sorry. Profanacja, kontekstowo<znów, ważnej dla Polaków piosenki. Bo to nie tylko song pod Opole był, jest.
Nasuwa mi się to polskie powiedzonko z różami i ich słaniem ...
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
jest i caly koncert
- Żułek
ale to było w 2024
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Daj spokój z tym undergroundem, Hołdys jest zdecydowanie bardziej rozpoznawalny dla przeciętnego fana Metalliki.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-05-2026, 21:18Wiecie, co by zajebiście pasowało na cover zrobiony przez Metallikę? Nie? To już mówię.
Ewentualnie "Wyrocznia"
Guilty of being right