Mystic Festival 2025
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Mystic Festival 2025
A skąd mam niby wiedzieć co tam podjadasz?
-
Ech, bo ja wiem. Rok w rok tam pojawiają się grube nazwy bez względu na to co gra w okolicy. Starczy jak ściągną Deceased
- KKK
- postuje jak opętany!
No nie wiesz, fakt. Ale nie jest za to tajemnicą, co podjadają uczestnicy kiełbasianego inner circle.
BTW piękny wszędzie ten ból dupy elit, że Marko ma w chuju jakąś byczyne, ważniejsze hajsy i duży festiwal. Nie, nie mam nic do byczyny, super, że jest, ale trochę przecieram oczy obserwując tę dziecinną dramę facetów w (podejrzewam) średnim wieku. Cieszcie się w ogóle, że wam ktoś ten Beherit ściągnął, być może kolejnej okazji nie będzie.
- Sybir
Tylko nie to. ;_;est pisze:Starczy jak ściągną Deceased
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A jakby tak zrobić scenę dla prawdziwków? Only try metalowczyki wchodzą, pikniki i pozery, tylko się ślinią przed wejściem. Oczywiście, huj wi, jak to mierzyć, ale przynajmniej kilku było by kontent. Reszta dla odmiany wkurwiona, polaryzacja, co przygasła ostatnio znów by wjechała na pełnej. Bo chyba inaczej się nie da. Cieszyć, że po prostu będę w PL. A gdzie to sprawa wtórna.
Dobra. Teraz poważnie. Mysticum, też grywa po jakichś niezbyt festyniarskich festach, kojarzę jakieś choćby Finlandie (ale oczywiście brutale też były). Dla mnie akurat potencjał kultowości zbliżony do Beheheherita. Grają częściej, ale czy tylko o to chodzi w pomiarze tejże? Więc jak to tak?
Dobra. Teraz poważnie. Mysticum, też grywa po jakichś niezbyt festyniarskich festach, kojarzę jakieś choćby Finlandie (ale oczywiście brutale też były). Dla mnie akurat potencjał kultowości zbliżony do Beheheherita. Grają częściej, ale czy tylko o to chodzi w pomiarze tejże? Więc jak to tak?
lys på slutten av lys
-
- weteran forumowych bitew
- trup
Spoko. Następny będzie Burzum. Potem Goatmoon z frędzlem na wierzchu na Park Stejdż.KKK pisze: ↑17-10-2024, 13:47No nie wiesz, fakt. Ale nie jest za to tajemnicą, co podjadają uczestnicy kiełbasianego inner circle.
BTW piękny wszędzie ten ból dupy elit, że Marko ma w chuju jakąś byczyne, ważniejsze hajsy i duży festiwal. Nie, nie mam nic do byczyny, super, że jest, ale trochę przecieram oczy obserwując tę dziecinną dramę facetów w (podejrzewam) średnim wieku. Cieszcie się w ogóle, że wam ktoś ten Beherit ściągnął, być może kolejnej okazji nie będzie.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- KKK
- postuje jak opętany!
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Trzeba reaktywować Adama Małysza i Mistrzostwa Polski w Skokach Narciarskich to będzie można ściągnąć te wszystkie kapele na jakiś zimowy open air pod skocznią w Wiśle czy innym Zakopanym. To dopiero będzie kult.Ascetic pisze: ↑17-10-2024, 14:01A jakby tak zrobić scenę dla prawdziwków? Only try metalowczyki wchodzą, pikniki i pozery, tylko się ślinią przed wejściem. Oczywiście, huj wi, jak to mierzyć, ale przynajmniej kilku było by kontent. Reszta dla odmiany wkurwiona, polaryzacja, co przygasła ostatnio znów by wjechała na pełnej. Bo chyba inaczej się nie da. Cieszyć, że po prostu będę w PL. A gdzie to sprawa wtórna.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- TheDude
Marudy nie chcą Beherit na Mysticu to niech czekają n Thorns w B90 (industrialne otoczenie etc.). Na pewno będzie super!! Łoj, kurewa jak super!
- MasterMiller
- starszy świeżak
Tylko że ten Beherit będzie właśnie w B90 jak Blasphemy

Ludzie zawsze będą narzekać - na pewno będzie tak samo gorąco jak w Pradze.
- TheDude
^ Ja sobie robię jajca. Zmisa mi całkowicie kto przyjeżdża a kto nie i gdzie będzie grane bo nie lubię festiwali. A kto lubi to good luck!
- tomekw48
- w mackach Zła
+Archgoat
To jest cios prosto pomiędzy oczy old school maniacs
To jest cios prosto pomiędzy oczy old school maniacs
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Po tej intrygującej serii prawdopodobnie jutro będzie ogłoszona Apocalyptica, żeby i na większych scenach coś się działo. Chyba się gdzieś wygadali.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- weteran forumowych bitew
+ Apocalyptica
( Running wild, Korn, King Diamond... Co z tego zestawu będzie?:)
( Running wild, Korn, King Diamond... Co z tego zestawu będzie?:)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kurde, zobaczylbym Running Wild. Apocalyptike w sumie tez, ale nie tak bardzo, jakby grali w Krakowie to tak.
...I tak odkrylem, ze grali 3 dni temu xD
...I tak odkrylem, ze grali 3 dni temu xD
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
Ja bym obstawiał Limp Bizkit. Może Helloween.
KD jakoś tam już wiraluje, że trasa w tym samym czasie po Europie i takie tam. Na RW bym się też cieszył. Korn, czemu nie, na zasadzie zeszłorocznego LoA też bym luknął. Jak wakacyjny piknik, to na całego. Relacho, słoneczko, napój, przekąska, czil. (Czy to już starość?)
// W tym spekulowaniu, zabawie w obstawianie, jest coś samonakręcającego się. Tak się podąża za tym co podrzucają, sączą, aby się człowiek wkręcił, ja się akurat wkręcam. Mam w tym jakąś perwersyjną przyjemność. //
lys på slutten av lys
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Obstawiam, Running Wild, King Diamond i Slipknot na gwiazdy. Było by git. Jakby Limp zagrał to też elegancko, bo nie widziałem, Korn nie musi być, wolałbym Limp. Turnstile by się przydało, ale chyba marne szanse.
A z takich co by z 200 osób przyszło to chciałbym Konkhra i Illdisposed.
A z takich co by z 200 osób przyszło to chciałbym Konkhra i Illdisposed.
-
- zaczyna szaleć
Running Wild jako headliner nierealny, w ogóle pytanie, czy jest jakkolwiek realny nawet w mniejszej roli.
Slipknot ponoć ma już gęsto zapełniony terminarz w okolicach Mystica, więc strzelam w zestaw King Diamond/Gojira/Sabaton, ew. Dream Theater. No chyba, że są jeszcze jakieś duże zespoły, którymi żaden festiwal dotychczas się nie pochwalił. Np. Ghost powinien coś grać w EU w 2025, ale na ten moment nic nie ogłosili, może w ogóle ominą sezon festiwalowy.
Slipknot ponoć ma już gęsto zapełniony terminarz w okolicach Mystica, więc strzelam w zestaw King Diamond/Gojira/Sabaton, ew. Dream Theater. No chyba, że są jeszcze jakieś duże zespoły, którymi żaden festiwal dotychczas się nie pochwalił. Np. Ghost powinien coś grać w EU w 2025, ale na ten moment nic nie ogłosili, może w ogóle ominą sezon festiwalowy.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Running Wild gra tu https://www.swedenrock.com/festival/line-up/line-up2025 praktycznie w tym samym czasie, więc jakaś szansa jest.