To nie tak. Te lewicowe środowiska naprawdę potrafią uprzykrzyć życie. Upierdoli im sie coś we łbie i jest problem.
Wiem to z autopsji. Az za bardzo
Ciotka ogląda telewizję, prosta baba ze wsi - Tomek czy to prawda co na twój temat w telewizji mówią. Jesteś bandyta - słuchaj dalej tych idiotow co piorą mózgi. Gorsi od szarańczy.
Jak kręcili reportaż na terenie naszej kopalni dyspozytor z ochrony zadzwonił - tu jest kilkanaście samochodów i kilkadziesiąt ludzi. Jest zakaz wstępu. Jest telewizja. Czy mamy ich usunąć siła. Niech chodzą. Niech kręcą. Wydajecie przez głośniki komunikat ze poruszają się na własną odpowiedzialność.
Ale dupe obrobili mi kurwa fest. 3 reportaze w telewizji publicznej w ciągu 2 miesięcy.
Dziennikarze którzy przyłożyli do tego ręke się pokapowali- ktoś nas w bład wprowadził, przy ostatnim reportażu obszerniej nasz pełnomocnik się wypowiedział. Teraz mają przejebane ze mną ,bo ja tego tak po ludzku nie odpusczę.
Fajnie się komuś dupę obrabia. Ale konsekwencje i tak będą.
Największy motyw - opublikowali numer telefonu na FB naszego kierownika kopalni. Tak działają.
I dostawał pogrozki telefoniczne czy smsowe.
Burmistrz ujawnił tajemnice przedsiębiorstwa. Złożyłem zawiadomienie do prokuratury na niego.
Ma przejebane. Dosłownie. Rozkminilismy cała siatkę powiązań personalnie tego środowiska lewackiego.
Jak wysłaliśmy nasza prawniczkę do gminy po fotokopie akt to burmistrz spierdolił.
Największym paradoksem będzie historia ,że jak im tak zależy na tej ziemi to my gminie tą ziemię odsprzedamy. Zwołamy sołectwa-tak jak oni zrobili wcześniej i przy burmistrzu powiemy-ma pan szansę sie zrehabilitować, sprzedamy wam to . Chcemy za to kwotę wg wyceny. 14 mln złotych. Nie wiem czy gmina ma srodki z kpo, zawsze może kredyt zaciągnąć. Deal with it.
I odpusczam sprawy z naruszenia dobra osobistego. Za parę miesięcy wszyscy o tym zapomną. Wilk syty-owca cała.
Bez względu jak sie sytuacja rozwinie zawsze się będę zastanawiać- co te środowiska lewicowe miały za haki na burmistrza ,że dopuścił się takich rzeczy. Jak go kurwa trzymali w garści. Wiedział kim jesteśmy, byliśmy z nim na spotkaniu potkaniu, jak to będzie wyglądać a mimo wszystko wypierdolił o ścianę. Podłożył się. Jest to totalnie popierdolone.