coVorathiel pisze:manieczki pisze:zgadnijcie kto wykonal napis?
Łożeszurwa, nasza pedalska wioska.
Marek (tak chyba mial na imie) nie gadaj, ze to Ty :o
Jesli to Ty to wiedz, ze po naszym stosunku mialem potem nieprzyjemna chorobe weneryczna... :|
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
coVorathiel pisze:manieczki pisze:zgadnijcie kto wykonal napis?
Łożeszurwa, nasza pedalska wioska.
harvestman pisze:Dokładnie, skandal!!!
Jednak w całym tym zamieszaniu zapomnieliśmy o jednym, mianowicie, Jurek postanowił dać młodzieży zastrzyk adrenaliny i podał pierwsze atrakcje przyszłorocznego festiwalu. Na początek Apocaliptica, Blade Loki i Tarja Turunen, TAK, TAK, naprawdę ONA!!! Legendarna wokalistka Nightwish. Jest jak u Hitchcock'a na początek trzęsienie ziemi, potem kto wie, Kasia Kowalska, Urszula, może nawet Bednarek.
Rany, przepraszam że narobiłem Ci nadziei na powrót Chylińskiej, śpiewającej życiowe teksty do miażdżąco - przebojowych riffów Skawińskiego. Myślę jednak że Jurek się tak daleko nie posunie i nie zaproponuje im reaktywacji, chociaż na ten jeden koncert. Dla zgromadzonej publiczności to byłby za duży cios, czekając na występ, z niecierpliwości i podniecenia mogliby zacżąć wywoływać zamieszki:DNasum pisze:harvestman pisze:Dokładnie, skandal!!!
Jednak w całym tym zamieszaniu zapomnieliśmy o jednym, mianowicie, Jurek postanowił dać młodzieży zastrzyk adrenaliny i podał pierwsze atrakcje przyszłorocznego festiwalu. Na początek Apocaliptica, Blade Loki i Tarja Turunen, TAK, TAK, naprawdę ONA!!! Legendarna wokalistka Nightwish. Jest jak u Hitchcock'a na początek trzęsienie ziemi, potem kto wie, Kasia Kowalska, Urszula, może nawet Bednarek.
Myślałem że będzie grało legendarne ONA, z równie legendarną wokalistką....kurwa, jak jej leciało? No nieważne, ale myślałem że będzie wypasiony powrót z otchłani niebytu, a tu klops... ale może będą grać Bracia Figo Fago więc będzie mocne zastępstwo.
chcesz produkować woodstockowych męczenników?Lucek pisze:bardzo chciałbym zeby np islamiści podłozyli swoje bomby na woodstocku
Co sie bedziesz brudasami wyręczał. Sam podłóż.Lucek pisze:bardzo chciałbym zeby np islamiści podłozyli swoje bomby na woodstocku
A nie lepiej na jakimś większym zbiegowisku religijnym typu pielgrzymka ?Lucek pisze:bardzo chciałbym zeby np islamiści podłozyli swoje bomby na woodstocku
ale to one time event ;-)TheDude pisze: A te zjazdy chrześcijańskiej młodzieży to gdzie są ?
wyprowadziles sie do wieliczki?535 pisze:Niestety w tym roku zaraz obok mnie. Nie mogę się kurwa doczekać, tych rozmodlonych tłumów.