VENOM - 25.06 - Progresja, Warszawa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: VENOM - 25.06 - Progresja, Warszawa
Ponawiam pytanie: czy ktoś z Warszawy i okolic posiada jedno wolne miejsce w samochodzie? Jak nic się nie uda załatwić jutro idę oddać bilet.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Toć panie TLK jedzie 2:45 i kosztuje 50 zł w jedną stronę (jak jeszcze masz ulgi to wiadomo - znacznie taniej).
-
- rozkręca się
Szukam transportu po koncercie do Lodzi !!!!!! Please.... ktos moze pomoc ????
Ja bede jechal z Lodzi pociagiem o 13:38. Mam nadzieje ze zawiedzieni fani z mojego miasta ktorym nie dane jest ogladnac bogow black metalu w wawie wybiora sie jednak do Krk i nie zwroca biletow. Jesli ktos w obie strony wybiera sie samochodem a ma wolne miejsce to chetnie sie zabire. Jesli ktos bedzie przejezdzal tylko przez Lodz po koncercie to dajcie znac znac . Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bede jechal z Lodzi pociagiem o 13:38. Mam nadzieje ze zawiedzieni fani z mojego miasta ktorym nie dane jest ogladnac bogow black metalu w wawie wybiora sie jednak do Krk i nie zwroca biletow. Jesli ktos w obie strony wybiera sie samochodem a ma wolne miejsce to chetnie sie zabire. Jesli ktos bedzie przejezdzal tylko przez Lodz po koncercie to dajcie znac znac . Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 24-06-2010, 21:29 przez westham666, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
PKS masz, odjeżdża ok. północy (nie pamiętam dokładnie godziny niestety) z dworca autobusowego (za dworcem PKP) i jedzie bezpośrednio do Łodzi na dworzec Fabryczny. Jak nim ostatnio jechałem to nie był jakoś bardzo zapełniony więc nie powinno być problemu z miejscem.
edit:
rozkład znaleziony w necie podaje że odjeżdża o 23:50 i ma dwa przystanki pośrednie, sprawdź najlepiej sam aby nie było że ja Ci coś źle podałem.
edit:
rozkład znaleziony w necie podaje że odjeżdża o 23:50 i ma dwa przystanki pośrednie, sprawdź najlepiej sam aby nie było że ja Ci coś źle podałem.
- kocurejro
- postuje jak opętany!
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
- Glene

Co za ściema

-
To co napisali tylko wyjątkowo źle o nich świadczy i tyle!!!
- kocurejro
- postuje jak opętany!
no ale przeciez, Mariusz, no !
takie info z cala pewnoscia dostali od Global to zamiscili
chcialbym widziec ich miny kiedy dowiedza sie w KRK prawdy
takie info z cala pewnoscia dostali od Global to zamiscili
chcialbym widziec ich miny kiedy dowiedza sie w KRK prawdy

- gelO
- rasowy masterfulowicz
Ależ brednie. Jestem totalnie wkurzony, niestety wolnego nie uda mi się już zamienić.
Mam nadziję, żę stodoły nie zalało za bardzo i uda mi się bilet zwrócić

Mam nadziję, żę stodoły nie zalało za bardzo i uda mi się bilet zwrócić

- black_lava
- rasowy masterfulowicz
jebać venom!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- rozkręca się
A ja jade i pierdole tych co pierdola. Venom to Venom!!!! To bogowie Black Metalu i nie byc na ich gigu zakrawa na kpine.
Gdybym mógł być na którymś z koncertów w latach 82-87 to pewnie zesrałbym się ze szczęścia. Gdyby przyjechali do nas obecnie w wiadomym składzie to bym stanął na głowie żeby tam być, ale do takiej wersji Venom podchodzę bez większego entuzjazmu. To tak jakby przyjechał Slayer w składzie bez Kinga i Hannemana. Pewnie fajnie będzie poryczeć sobie Lay down your soul... itd, ale i odpuszczam.
- Maleficio
- Kontakt:
zakładam się, ze jak by przyjechali nawet w tamtym składzie i tak byś koncert olał.Conflagrator pisze:Gdybym mógł być na którymś z koncertów w latach 82-87 to pewnie zesrałbym się ze szczęścia. Gdyby przyjechali do nas obecnie w wiadomym składzie to bym stanął na głowie żeby tam być, ale do takiej wersji Venom podchodzę bez większego entuzjazmu. To tak jakby przyjechał Slayer w składzie bez Kinga i Hannemana. Pewnie fajnie będzie poryczeć sobie Lay down your soul... itd, ale i odpuszczam.

- black_lava
- rasowy masterfulowicz
wkurwili mnie odwołaniem koncertu w Wawie z powodu powodzi, że tak poem.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Scaarph
e, sam se przecież nie odwołał.
edit: w sensie że venom
edit: w sensie że venom
E tam, na Voivod sam pojechałem. Muszę mieć tylko motywacje odpowiedniąMaleficio pisze:zakładam się, ze jak by przyjechali nawet w tamtym składzie i tak byś koncert olał.Conflagrator pisze:Gdybym mógł być na którymś z koncertów w latach 82-87 to pewnie zesrałbym się ze szczęścia. Gdyby przyjechali do nas obecnie w wiadomym składzie to bym stanął na głowie żeby tam być, ale do takiej wersji Venom podchodzę bez większego entuzjazmu. To tak jakby przyjechał Slayer w składzie bez Kinga i Hannemana. Pewnie fajnie będzie poryczeć sobie Lay down your soul... itd, ale i odpuszczam.

- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Daleko, drogo, praca, szkoła, nie ma z kim, gitarzysta bez wąsa....
A maniacy pojechali!!!!!
A maniacy pojechali!!!!!
-
- rozkręca się
BLOODCULT .... dzieki za info o PKSie !!!!! Dzieki Tobie ja i dwojka ludzi wrocila normalnie bez nerwow i oczekiwania na jebany poranny pociag. Pozdro dla Krzyska i Asi, dzieki nim droga do domu minela zajebiscie. ... a sam gig ..... mmmmmmmmm ... co tu gadac ... po prostu zajebisty. Zaczelo sie od Black Metal i poprzez najfajniejsze utwory rozjebali nas na maxa. Welcome to hell, Countess Bathory ... na uspokojenie At War With Satan , po drodze Straight to Hell ... na wytrzepanie lbow Warhead ... po prostu niesamowicie zajebiscie !!!!! Zabraklo Rip Ride i Satanachist ale przeciez nie da sie zebrac wszystkiego na pierwszym i jedynym gigu w PL. Rage pokazal ze cudnie sie wkomponowal w grupe a Cronos ... hmmmm ... ten facet zawsze pozostanie twardzielem na scenie. Secik jednym slowem WYJEBANY !!!!! Pozdro dla tych co byli i niech zaluja Ci co nie widzieli !!!! Nie ma takiej drogi bys nie mogl pokonac by zobaczyc VENOM live !!!!
BLACK FUCKIN METAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BLACK FUCKIN METAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!