W takich warunkach to można grać :)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nie ma, też chciałem kupić. Rozmawiałem chwilę z Piterem, jak dobrze pójdzie to może, ale to może będą na koniec marca. Czyli pewnie pod koniec kwietnia :). Ktoś tam w chuja poleciał.domel666 pisze:"Black To The Blind" jest do kupienia na vinylu? czy moze ktos zakupił i chce sie pozbyć :-)
Za mało gorzały, za duzo sikaczy... No chyba, że mają jeszcze ciepłą gdzieś w futerałach pochowaną...Block69 pisze:
Levi pisze:Za mało gorzały, za duzo sikaczy... No chyba, że mają jeszcze ciepłą gdzieś w futerałach pochowaną...Block69 pisze:
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Tu przynajmniej w środku dobre piwo, a nie jakieś szczochy ;)Blackult pisze:w futerałach to trzymają amatorzy:
zajebista kapela.364 dni w roku sa w trasie,1 dzien wolnego preznaczaja na pisanie nowej plyty i potem znowu jada w trase. oni zyja metalem.Realista pisze:Co to jest Vader? fajnie grają?
nie wszystko co polskie jest zleMaleficio pisze:i sa polakami
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
a nie,nie.To dlatego że zagrali na Łudstoku.Lykantrop pisze: Wszystkich nazywają braćmi i siostrami.
aktualnie drumer nie jest, ale to pewnie kwestia czasu :)Maleficio pisze:i sa polakami