Ah ta wrodzona skromność u artystówBędzie to więc wyjątkowa trasa; wręcz historyczne wydarzenie.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ah ta wrodzona skromność u artystówBędzie to więc wyjątkowa trasa; wręcz historyczne wydarzenie.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Co za bzduryGlene pisze:Nie wiem czy isc szkoda mi kasy na taki sklad, Vedonist nie znosze, Hate widzialem 2 razy, ale za to na Christ Agony by sie poszlo, w tamym roku jak bylem na ich koncercie to dali swietny wystep !
Też się waham. Ale do Zabrza nie mam daleko więc pewnie podjadę. Christ Agony widziałem w ciągu ostatnich 2 lat 4 razy i ciągle mi małoGlene pisze:Nie wiem czy isc szkoda mi kasy na taki sklad, Vedonist nie znosze, Hate widzialem 2 razy, ale za to na Christ Agony by sie poszlo, w tamym roku jak bylem na ich koncercie to dali swietny wystep !
Zdradź ile kosztuje sms żeby się nie okazało że taniej wychodzi biletMinT pisze:Odpowiedzi zawierajace prefiks AFERA, odpowiedz, imie i nazwisko oraz miasto wybranego koncertu prosimy przesylac pod numer 7303 do 11. pazdziernika.