Decapitated, Cryptopsy, Warbringer 23-24.05.2025 Krak, Wawa

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Decapitated, Cryptopsy, Warbringer 23-24.05.2025 Krak, Wawa

24-05-2025, 16:17

Hatefire pisze:
24-05-2025, 16:14
Ascetic pisze:
24-05-2025, 16:06
Średnio mi się stoi w jednym szeregu z tamtymi kolesiami, ale twoje prawo zestawiać, konfigurować. Z drugiej strony też się dla mnie nie różnisz z tym trollem z którym się radośnie nakładacie takimi samymi memami.
No i spoko. Też na ten temat pisałem. Zachowuję anonimowość, bo nie obchodzi mnie, co o mnie piszesz. Bo jesteś anonimowym Ziutkiem z internetu dla mnie. Bez urazy bo zdaję sobie sprawę że dokładnie takim Ziutkiem jestem dla Ciebie. Działa, to w dwie strony. Ot dziś się poklócę z tobą na jakiś temat, jutro się w czymś z Tobą zgodzę. Nic osobistego. Poza tym na Forume nikt nikogo, do niczego nie przekonał. No i mówimy o czymś gdzie udziela się jakieś 30 osób, czyli bez znaczenia.

Bez przesady pisze tutaj ze 100 osób*, z różną regularnością i w różnych tematach. W politycznych, fakt węższa grupa, ci sami, a jeden niedorozwój na moje oko ma kilka kont. Z resztą to ja się dzisiaj zgodzę.

* Nie widzę w internecie po upadku NWNForum innego, większego metalowego miejsca. Nie ma co tak umniejszać.
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Decapitated, Cryptopsy, Warbringer 23-24.05.2025 Krak, Wawa

25-05-2025, 00:39

Hatefire pisze:
24-05-2025, 10:00
Byłem tak pokrótce.
Carnation - bardzo dobry rozgrzewa z, to tego typu zespół, że lepiej wypada na żywo niż z płyty.
z płyty nie znam, ciężko coś powiedzieć bo jak wszedłem to juz grali i słuchałem głównie stojąc w kolejce do szatni :jezyk:
Warbringer - cieżkoo mi oceniać, bo to jednak nie moja filiżanka herbaty muzycznie.
mi herbatka bardzo smakowała :) za krótko
Crytopsy - zajebisty death metalowy koncert. Tylko tyle i aż tyle. Jak dla mnie wygrali wieczór.
:plusone:
Decapitated - się trochę wynudziłem. Nie było to złe, powiedziałbym, że nijakie. Miałem nadzieję, że wokalista, co zastąpił Pana Dreda wniesie trochę życia, ale niestety ma charyzmę kamienia polnego.
:plusone: jak zagrali Vaderem to było ok ale te groovy to właśnie raczej nuda, wokalista nic szczególnego

ale i tak generalnie wieczór udany :D
jako ciekawostka, pod klubem koło rowerów siedziały se 2 koty, szary i czarny, chyba im się podobało :D ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ