a serio to nie trafilem nigdzie wczesniej na opis tego miejsca, nawet Szczygieł w swym przewodniku po nietypowej Pradze chyba tego nie umiescil. jak masz jeszcze cos ciekawego, mniej znanego do zobaczenia w Pradze to dawaj, moze byc pw
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Teraz byłem a Speculum Alchemie też fajny klimat i dwie knajpy polecam Pod Złotym Tygrysem i u Flekunagrobek pisze: ↑28-09-2024, 10:32bylem w tej okolicy wiele razy a nigdy tam nie trafilem wiec moze cos jest na rzeczy ze znika i sie pojawia![]()
a serio to nie trafilem nigdzie wczesniej na opis tego miejsca, nawet Szczygieł w swym przewodniku po nietypowej Pradze chyba tego nie umiescil. jak masz jeszcze cos ciekawego, mniej znanego do zobaczenia w Pradze to dawaj, moze byc pw
Napisalem kiedys przewodnik po Pradze, ale musiałbym go wygrzebac, pierwsze co mi przychodzi do głowy jeszcze to Black Light Theatre.nagrobek pisze: ↑28-09-2024, 10:32bylem w tej okolicy wiele razy a nigdy tam nie trafilem wiec moze cos jest na rzeczy ze znika i sie pojawia![]()
Dawaj. Byłem tam 3 lata temu tylko na 3 dni i chciałbym w najbliższym czasie wrócić.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-09-2024, 12:48Napisalem kiedys przewodnik po Pradze, ale musiałbym go wygrzebac, pierwsze co mi przychodzi do głowy jeszcze to Black Light Theatre.nagrobek pisze: ↑28-09-2024, 10:32bylem w tej okolicy wiele razy a nigdy tam nie trafilem wiec moze cos jest na rzeczy ze znika i sie pojawia![]()
Ten winny kompot najłatwiej bo dostępny. Swoją drogą w tym podcaście rozwiewany jest pogląd o bezkarności posiadania zioła w Czechach.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Ale za to można tam pić piwo!