Tak to już jest, im milsza, tym więcej weźmie

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Tak to już jest, im milsza, tym więcej weźmie
what? kurczę... dziwna opłata.... dobrze, że załatwione.
typowa panienka z okienka
Kto tam jest na wokalu w MC, Ryan Taylor? Ogólnie to ten wspaniały zespół jest obecnie trochę swoją karykaturą. Podziwiam Phila za wytrwałość i niezłomność, ale z mojej perspektywy łzy cisną się w oczy jak patrzę na powolny upadek tej legendy. MC zawsze będzie w moim top 5 ulubionych kapel, dlatego tak mi ich szkoda.
Wokal już zdążył się zmienićfrankmullen pisze: ↑13-09-2023, 07:22Kto tam jest na wokalu w MC, Ryan Taylor? Ogólnie to ten wspaniały zespół jest obecnie trochę swoją karykaturą. Podziwiam Phila za wytrwałość i niezłomność, ale z mojej perspektywy łzy cisną się w oczy jak patrzę na powolny upadek tej legendy. MC zawsze będzie w moim top 5 ulubionych kapel, dlatego tak mi ich szkoda.
frankmullen pisze: ↑08-08-2023, 19:31Ciekawe w jakim składzie zawita MC. Zawirowania personalne w tym zespole to temat na niezłą sagę. Trudno nadążyć za tym, kto obecnie tam gra. Niby Fasciana, jako kapitan, ciągnie cały czas ten wózek, ale czy to jest wciąż TEN Malevolent...?
Po koncercie wyszli od razu do ludzi, robili zdjecia, podpisywali płyty itd.when_in_sodom pisze: ↑13-09-2023, 21:46Czy muzycy wychodzili bratac się z publika przed/po secie? Mam brać okładkę płyty do podpisu czy se darować?![]()
We Wrocławiu przed koncertem amerykanów rozgrzeje was Sznur i Redemptor zaś w Warszawie Hell-Born Official, Deivos i Ulcer![]()
Wszystkich fanów zespołu Witchmaster chcemy uspokoić - na większą ilość ich koncertów w Polsce przyjdzie jeszcze czas
i jest też plan lekcji
Czy kiedyś w wywiadach z MC nie padło, że Bret był wstretnym pijakiem i takie tam?
jeśli chodzi o gig z 22 września to na końcu jest napisane "Setlist incomplete" wiec byłbym spokojny tych 13-14 numerówwhen_in_sodom pisze: ↑24-09-2023, 12:40Na ostatnim gigu u naszych zachodnich sąsiadów tylko 10 numerów. Ciekawe, Niemiaszki podpadli czy już tak będzie do końca trasy?
Ulcer bdb, ale nikogo nie mam zamiaru przekonywać. Chcesz przyjdziesz, nie Twoja stratawhen_in_sodom pisze: ↑24-09-2023, 12:40Myślę, że będę punkt 19 - optymalna godzina dla mnie. Chyba, że ktoś mnie przekona, że warto ujrzeć ulcer.