Watain / Destroyer 666 - KRK i Wawa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: Watain / Destroyer 666 - KRK i Wawa
Ja będę miał koszulkę Decapitated... a jak nie to z logo DEMIGOD:P
- Gore_Obsessed
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
ufff...Gore_Obsessed pisze:Będę miał koszulkę.
a bedziesz chociaz cos pamietal?
ide na pociag. do zobaczenia w krakowie
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
będę miał bluzę Autopsy, więc razie czego podchodzić i się nie krępować
- bloodwritten
- rozkręca się
- Kontakt:
-
Persekutor
- starszy świeżak
^ Z BWN 80% składu będzie
- Castor
- weteran forumowych bitew
Ogólnie mówiąc było fajnie. Według mnie Destroyer 666 wypadł lepiej niż Watain i lepiej został przyjęty przez publiczność. Zamieniłbym kolejność występu tych dwóch kapel. Chłopaki kupaki z Watain na tyle obrośli w piórka (wielka mi kurwa gwiazda) że nawet na bis nie chcieli wyjść. Czekałem cierpliwie jakieś 10 minut i nic. Potem pomyślałem, pierdole ich i wyszedłem.
dla zainteresowanych: płyty CD po 40 zł (ze 3 Destroyer'a i 3 Watain), winyle po 50 zł (2 lub 3 Destroyer'a), koszulki też po 5 dych (koszulek w chuj).
dla zainteresowanych: płyty CD po 40 zł (ze 3 Destroyer'a i 3 Watain), winyle po 50 zł (2 lub 3 Destroyer'a), koszulki też po 5 dych (koszulek w chuj).
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Only_True_Believers
A bluzy watain jakieś były ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- beastov23
Jeden wzór z kapturem rozpinany (zip hoodie) Black Metal Militia (z głową wilka). W Krakowie L i XL były już wyprzedane.
Były też podobne bluzy bez kaptura (sweatshirt), oraz LS z innym wzorem (z przodu zespół i logo, ale nie zwróciłem uwagi jak całość).
Czy ktoś orientuje się, czy sprzedano wszystkie "krakowskie" koszulki?
Były też podobne bluzy bez kaptura (sweatshirt), oraz LS z innym wzorem (z przodu zespół i logo, ale nie zwróciłem uwagi jak całość).
Czy ktoś orientuje się, czy sprzedano wszystkie "krakowskie" koszulki?
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Castor
Jakieś tam bluzy były ale nie za wiele, natomiast "krakowskie" koszulki powinny jeszcze być. Za dużo to ich pewnie nie sprzedali, bo więcej było tzw Apaczy niż normalnych klientów 
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Maleficio
- Kontakt:
Bielak pewnie przyniesie krakowskie koszulki do Wawy bo sam sobie jedna juz zamowilem
- zekke
jak mozna chodzic w czyms z napisem 'black metal militia', no kurwa.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium UPAińskie pod żydowsko-amerykańskim zarządem powierniczym
I będziesz chodził jak pozer w koszulce z koncertu, na którym nie byłeś? :wink:Maleficio pisze:Bielak pewnie przyniesie krakowskie koszulki do Wawy bo sam sobie jedna juz zamowilem
No pewnie za dużo nie sprzedali bo generalnie większe stoisko z merch'em mógłbym sobie w klopie postawić. Tak gównianego wyboru to się nie spodziewałem. Koszulek trochę było to fakt ale CD/MC/LP to żenada. 4 CD do wyboru, żadnych taśm, z 3 LP..Castor pisze:[...] Za dużo to ich pewnie nie sprzedali, bo więcej było tzw Apaczy niż normalnych klientów :lol:
OTARGOS - grali z 35/40 min. W sumie do momentu wejścia do Loch Ness'a nie wiedziałem jaki jest support na trasie więc oczekiwań nie miałem żadnych. Nie najgorzej.
DESTRÖYER 666 - pozamiatali. Setlista prawie taka jak na całej trasie, niestety zabrakło The Eternal Glory Of War ale wynagrodziły to petardy w postaci: Rise Of The Predator, I Am The Wargod, Black City - Black Fire, Trialed By Fire, Satanic Speed Metal czy Australian And Anti-Christ także narzekać nikt nie mógł :D Przyjęcie dużo lepsze niż Watain, zresztą nie ma się co dziwić.
WATAIN - dosyć długo kazali na siebie czekać, zanim poustawiano wszystkie statywy, podpalono ponad 30 świec i dwa duże trójzęby minęło z 40 minut. No ale chuj, wyszli w końcu, zagrali +/- godzinny set i zeszli. Niestety tak jak się spodziewałem setlista to była porażka. Wiadomo promują nowy, 4 studyjny album ale nic z CL (chyba, że mi coś umknęło) i zagrany z łachy On Horns Impaled z debiutu to jednak lekka kapa. Poza tym Satan's Hunger, Sworn To The Dark, Reaping Death, Total Funeral i coś tam jeszcze. Wiadomo fajnie się prezentują na żywo, nawet w takiej dziurze jak Loch Ness nie zrezygnowali z pirotechniki, mnóstwo świec, statywy z głowami świń (każda świnia miała oczywiście mroczną świeczkę wbitą w czoło :D ), płonące trójzęby, ogień buchający ze sceny, najebane dymu, Eric przewracał oczami i robi szoł ale... Destrojer i tak ich pozamiatał. Nie było ognia na scenie ale ogień ze sceny dużo większy.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
DCI Hunt
Devil's Blood był na pewno. Generalnie bardzo fajna impreza, a tyle znajomych na jednym koncercie dawno nie spotkałem.Anthropophagus pisze: nic z CL (chyba, że mi coś umknęło) .
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
destroyer pozamiatal, nie brali jencow i napierdalali ostro i konkretnie. watain mial niezla scenografie ale nic poza tym. walilo nuda ze sceny na kilometr. zupelnie nie kumam ich fenomenu. z kawalkow ktore ewentualnie moglbym znac (czyli z plyt 'rabid death' i 'casus') nie zagrali chyba nic, a przynajmniej ja nic nie rozpoznalem.
pozdrawiam bonnego i conflagratora, i ew. kogo tam jeszcze poznalem a nie pamietam.
dzisiaj repeta w progresji, licze na ogien.
pozdrawiam bonnego i conflagratora, i ew. kogo tam jeszcze poznalem a nie pamietam.
dzisiaj repeta w progresji, licze na ogien.
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
hah, no i kto to tam mowil, ze watain niby taki ultrarozkurw na zywo? po ich ostatniej plycie mocno watpie, zeby mieli jakos szczegolnie zamiatac na scenie...
zaluje, ze nie zobacze D666, ale w tym miesiacu z kasa gorzej niz slabo (ledwo na alkoholizm starcza
)
zaluje, ze nie zobacze D666, ale w tym miesiacu z kasa gorzej niz slabo (ledwo na alkoholizm starcza
this is a land of wolves now
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
w tym miesiacu? to oni graja u nas co miesiac a nie raz na 4 lata i ja nic o tym nie wiem?Riven pisze:zaluje, ze nie zobacze D666, ale w tym miesiacu z kasa gorzej niz slabo (ledwo na alkoholizm starcza)
- Gore_Obsessed
Bonny pisz tu, bo skrzynka z PM szwankuje.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
niech wrzuci sweet focie na fejsbuczka jakasmy sobie strzelili.
- Maleficio
- Kontakt:
o ktorej sie ten koncert zaczyna o ktorej wychodza Destoyer i Watain?