kurwa, znow mam ciary...
Londyn - Koncerty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Re: Londyn - Koncerty
Kolejny zajebisty koncert w tym miesiacu odfajkowany.Hour of Penance, Impaled i Origin ostro rozmasowaly moje stare kosci
Teraz jeszcze na dobitke Morbid Angel w czwartek.Strasznie podoba mi sie tegoroczny czerwiec.
Teraz jeszcze na dobitke Morbid Angel w czwartek.Strasznie podoba mi sie tegoroczny czerwiec.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
no wlasnie, nie za bardzo mialem czasa aby przejechac sie do londka na ten koncert. No, ale jutro na Monster Magnet sobie odbije, a w czwartek wielkie zniszczenie! Mogliby cos premierowego zagrac na gigu.AroHien pisze:Kolejny zajebisty koncert w tym miesiacu odfajkowany.Hour of Penance, Impaled i Origin ostro rozmasowaly moje stare kosci![]()
Coś tam było! Człowiek!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Pewnie, ze by mogli ale podejrzewam, ze pojawia sie tylko sprawdzone szlagiery hehe i nie powiem aby mi to specjalnie przeszkadzalo 
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Moj bilet juz zalega w szufladzie-hehe
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
o kurwa
ja na sama mysl o nowym Morbid Angel sram w gacie
ja na sama mysl o nowym Morbid Angel sram w gacie
this is a land of wolves now
-
Heretyk
wiadomo
- Skaut
MORBID ANGEL JEST KURWA MAC WIELKI!
Wczoraj pozamiatali tak, ze nie bylo co zbierac. Vincent bardzo szybko zadbal o kontakt z publika. Glownie ABCD i "Bil Ur-Sag" z F plus nowy kawalek: "Nevermore", ktorym z pewnoscia dupy nie dali, wiec jest na co czekac! Po tym kawalku dalo sie wyczuc, ze powrotu do rejonow "Altars..." raczej nie bedzie, blizej temu do Heretic (z lepszym, miazdzacym brzmieniem), ale w ta bardziej pokrecona strone (choc to w sumie u nich nihil novi). Grali zdecydowanie za krotko (chiba z godzine plus 10 minet), bez zadnego bisu, no ale God Of Emptiness wystarczyl za wszystkie utwory tego wieczoru. Czasami odnosilo sie wrazenie, ze wokal za sciana gitar byl nieco schowany, a perkusja miejscami byla nieczytelna, ale tylko czasami, bo praktycznie publika wyspiewala z Vincentem caly set;) Dokladnie setlisty nie pamietam, ale z tego co zapamietalem (kolejnosc przypadkowa):
Rapture
Pain Divine
Nevermore
Maze Of Torment
Immortal Rites
Chapel Of Ghouls
Fall From Grace
Evil Spells
Where The Slime Live
Dawn Of The Angry
Bil Ur-Sag
God Of Emptiness
jak o czyms zapomnialem, to pewnie AroHien dopisze
Wczoraj pozamiatali tak, ze nie bylo co zbierac. Vincent bardzo szybko zadbal o kontakt z publika. Glownie ABCD i "Bil Ur-Sag" z F plus nowy kawalek: "Nevermore", ktorym z pewnoscia dupy nie dali, wiec jest na co czekac! Po tym kawalku dalo sie wyczuc, ze powrotu do rejonow "Altars..." raczej nie bedzie, blizej temu do Heretic (z lepszym, miazdzacym brzmieniem), ale w ta bardziej pokrecona strone (choc to w sumie u nich nihil novi). Grali zdecydowanie za krotko (chiba z godzine plus 10 minet), bez zadnego bisu, no ale God Of Emptiness wystarczyl za wszystkie utwory tego wieczoru. Czasami odnosilo sie wrazenie, ze wokal za sciana gitar byl nieco schowany, a perkusja miejscami byla nieczytelna, ale tylko czasami, bo praktycznie publika wyspiewala z Vincentem caly set;) Dokladnie setlisty nie pamietam, ale z tego co zapamietalem (kolejnosc przypadkowa):
Rapture
Pain Divine
Nevermore
Maze Of Torment
Immortal Rites
Chapel Of Ghouls
Fall From Grace
Evil Spells
Where The Slime Live
Dawn Of The Angry
Bil Ur-Sag
God Of Emptiness
jak o czyms zapomnialem, to pewnie AroHien dopisze
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
no, to wszystko bardzo dobrze rokuje nowej plycie. mysle, ze rozpierdola. co prawda wolalem wokal Davida sprzed Domination, bardziej growlujacy niz krzyczacy, ale mimo wszystko po tych wszystkich latach facet swietnie daje rade.
fajnie, ze zagrali cos z pozniejszego materialu - chociaz wolalbym uslyszec Invocation of the continual one, ktory jest dla mnie w jednym szeregu z Immortal Rites, Fall from grace, God of Emptiness i Evil Spells ; ).
w grudniu graja u nas, prawda?
fajnie, ze zagrali cos z pozniejszego materialu - chociaz wolalbym uslyszec Invocation of the continual one, ktory jest dla mnie w jednym szeregu z Immortal Rites, Fall from grace, God of Emptiness i Evil Spells ; ).
w grudniu graja u nas, prawda?
-
długopisyyyyyyyyyy
napiszcie coś jeszcze o tym nowym kawałku "Nevermore" jak Pete na nim grał? średnie?szybko? dużo blastów? jakie riffy, i solówki?ten link co jest zapodany do video z niego w temacie o Morbidach jakoś kurwa mi nie działa :/
- Riven
- Kontakt:
srednie tempo, numer troche w stylu Heretic. fajne, urozmaicone wokale.