Widziałem Grave 5 razy i za kadym razem swietne wystepy:D Tak jak zauważył Revenant po znakomitym Burial Ground set powinien byc jeszcze mocniejszy.
Misery Index tez swietnie koncertowo wypadaja.
Obawiam sie niestety, ze nie uda mi sie wpasc chociaz mała szansa jest wiec kto wie.
MISERY INDEX / GRAVE / + supports 06.11.2010 ZABRZE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- lucass
- weteran forumowych bitew
Re: MISERY INDEX / GRAVE / + supports 06.11.2010 ZABRZE
LEGALISE DRUGS & MURDER
Czy ktoś ze znajomych (np. Block69 albo jakiś inny dobroduszny forumowicz) ma możliwość kupna dwóch biletów dzisiaj? Nie mam czasu pomykać do Katowic po bilety, a nadprogramowe 20zł lepiej wydać na piwo w dniu koncertu...
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Wiatrak to fajny klub? Grave będę widział szósty raz,prawie zawsze było świetnie. Prawie,bo jak grali 3lata temu w Białymstoku to praktycznie nic słychać nie było,fataly klub.
- Block69
- zahartowany metalizator
Szkoda, że wczoraj nie napisałeś to bym załatwił. Byłem w centrum a teraz niestety nie wyrobie z czasem, bo jeszcze ino 2 godziny All jest otwarty a zanim robote skończe to już bydzie dupa.Conflagrator pisze:Czy ktoś ze znajomych (np. Block69 albo jakiś inny dobroduszny forumowicz) ma możliwość kupna dwóch biletów dzisiaj? Nie mam czasu pomykać do Katowic po bilety, a nadprogramowe 20zł lepiej wydać na piwo w dniu koncertu...
Ostatnio zmieniony 05-11-2010, 15:24 przez Block69, łącznie zmieniany 1 raz.
PENIS METAL
Daje radę, jak jest sensowny akustyk to nawet coś słychać.
A Empik do której jest?Block69 pisze:Szkoda, że wczoraj nie napisałeś to bym załatwił. Byłem w centrum a teraz niestety nie wyrobie z czasem, bo jeszcze ino 2 godziny All jest otwarty a zanim robote skończe to już bydzie dupa.Conflagrator pisze:Czy ktoś ze znajomych (np. Block69 albo jakiś inny dobroduszny forumowicz) ma możliwość kupna dwóch biletów dzisiaj? Nie mam czasu pomykać do Katowic po bilety, a nadprogramowe 20zł lepiej wydać na piwo w dniu koncertu...
EDIT: Po kalkulacji wszystkich kosztów stwierdziłem, że już mnie w tym miesiącu na to nie stać. Trudno.
EDIT 2: Przynajmniej wódka jest w barku...
- Revenant
- postuje jak opętany!
Ja w Wiatraku byłem ostatnio bodajże dwa lata temu, jak nas odwiedzili angole z Benediction i brzmieniu nie miałem nic do zarzucenia - było bardzo ok. Więc zakładam, że teraz też będzie co najmniej sensownie.gelO pisze:Wiatrak to fajny klub? Grave będę widział szósty raz,prawie zawsze było świetnie. Prawie,bo jak grali 3lata temu w Białymstoku to praktycznie nic słychać nie było,fataly klub.
- Block69
- zahartowany metalizator
Niestety ni, do pracy ide.Revenant pisze:@Block69
A Ty planujesz się pojawić?
PENIS METAL
- Revenant
- postuje jak opętany!
Właśnie wróciłem z Zabrza. Gardło boli, karku nie czuję - czyli było dobrze. Koncert mnóstwo ok, teraz idę spać, jak wstanę to napiszę dokładną relację.
W skrócie raz-dwa-trzy dla niecierpliwych :
1. Grave z roku na rok w coraz lepszej formie.
2. Misery Index świetne przyjęcie miało, ja przysypiałem.
3. Dźwiękowca powinni za jaja powiesić, podczas występu Grave nie słyszałem wokalu Oli, jeno swoją wyobraźnię.
W skrócie raz-dwa-trzy dla niecierpliwych :
1. Grave z roku na rok w coraz lepszej formie.
2. Misery Index świetne przyjęcie miało, ja przysypiałem.
3. Dźwiękowca powinni za jaja powiesić, podczas występu Grave nie słyszałem wokalu Oli, jeno swoją wyobraźnię.
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Moje wrażenia są takie: The Rotted nie wystąpiło czego żałuję bo byłem ciekaw ich występu. Dwóch kolejnych kapel nie znałem więc ograniczę się do stwierdzenia, że The Last Felony wg mnie wypadło lepiej niż Arsis. Oba występy bardzo poprawne. Następny w kolejce Misery Index zaskoczył mnie bardzo pozytywnie i wg mnie to był koncert wieczoru. Przyczepić można się do słabo słyszalnych gitar. Jako ostatni zagrał Grave. Naprawdę dobry koncert, ale bez fajerwerków. Kłopoty z wokalem + czas występu chyba jedynie 50 minut (nie wiem czy wyszli na bis bo jak zaświecili śiatło to opuściłem klub) były łyżką dziegciu w beczce miodu Podsumowując w mojej opinii Misery Index wypadli lepiej niż Grave, zresztą mam wrażenie, że publika też lepiej się bawiła przy tych pierwszych. Całą impreza bardzo udana. Warto było się pojawić.