Bestial Carnage Tour
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
Re: Bestial Carnage Tour
Neithal tak jak wyżej Lykantrop napisał, szkoda czasu oglądać co by brzydziej o nich nie pisać. Bloodwritten tak sobie, średniawo raczej, niekiedy momentami bardziej porywczo może, ale nic po za tym. Bloodthirst cacy, że tak powiem w sumie tylko ich chciałem głównie zobaczyć. I w poznaniu nie było takiej biedy jak z lublinie, że 20 człeków przyszło 

- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Dopowiem taką ciekawostkę. Patrioci z Neithal w przeszłości korzystali z usług Iwo Czerniawskiego, zadeklarowanego neokomunisty, który z sentymentem wspomina czasy świetności wujka "samo dobro" Stalina. Zapraszam na jutjub, jest o nim nawet film dokumentalny, ubaw gwarantowany.Neithal tak jak wyżej Lykantrop napisał, szkoda czasu oglądać co by brzydziej o nich nie pisać.
Ja jestem tolerancyjny, ale głupota też ma swoje granice. Te szczawie ją zwyczajnie przekroczyli.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
-
- zaczyna szaleć
Ostatnio zmieniony 17-01-2012, 17:02 przez Ritual, łącznie zmieniany 1 raz.
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
o cie kurwa fhuj! olololo!
a mówią że metalowa brać taka pełna chamów prostaków a wysłuchała tego wystepu do końca, bez kurew chujów i wypierdalaj!

a mówią że metalowa brać taka pełna chamów prostaków a wysłuchała tego wystepu do końca, bez kurew chujów i wypierdalaj!