Bilety na koncert trafią do sprzedaży 28 marca o godzinie 11:00.
Mastodon, Ministry i Between The Buried And Me 05.08.2025 Katowice MCK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mastodon, Ministry i Between The Buried And Me 05.08.2025 Katowice MCK
Bilety na koncert trafią do sprzedaży 28 marca o godzinie 11:00.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Re: Mastodon, Ministry i Between The Buried And Me 05.08.2025 Katowice MCK
+ Obituary, Kylesa, Owg
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Tylko data ndb. 
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nagrobek
- zahartowany metalizator
akurat 4 sierpnia wracam z wakacyjnych wojaży więc może się bujne
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Skład bdb, lokalizacja bdb, ale między powrotem z wakacji a Brutalem... może być ciężko to upchać w kalendarzu.
- wonsz
- zahartowany metalizator
tuż po Offie, ale do rozważenia bo rzut beretem.
rzułf
-
Nasum
Data dobra, blisko, Obituary.
Raczej będę.
Raczej będę.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
4.12.25 Wrocław - An evening with Brent Hinds.
Fiend without a face widziałem 4x i bawiłem się świetnie... a Dirty B z chęcią zobaczę.
Planuję być.
Fiend without a face widziałem 4x i bawiłem się świetnie... a Dirty B z chęcią zobaczę.
Planuję być.
-
Wuja
- postuje jak opętany!
Rozumiem, że w świetle ostatnich wydarzeń pytanie czy w tym projekcie Hindsa gra jeszcze Dailor jest pytaniem niestety tylko retorycznym? 
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Oczywiście:)
Tylko na żywo on i tak nie zawsze się udzielał...także nie ma to większego znaczenia.
Tylko na żywo on i tak nie zawsze się udzielał...także nie ma to większego znaczenia.
- Żułek
Drzwi 17:00
Stage 1:
BTBAM 18:25-19:10
Ministry 20:10-21:20
Mastodon 22:20-
Stage 2:
Owls Woods Graves 17:45-18:25
Kylesa 19:10-20:10
Obituary 21:20-22:20
Stage 1:
BTBAM 18:25-19:10
Ministry 20:10-21:20
Mastodon 22:20-
Stage 2:
Owls Woods Graves 17:45-18:25
Kylesa 19:10-20:10
Obituary 21:20-22:20
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
thespectator
- zaczyna szaleć
Był ktoś? Jak wrażenia?
Mnie chyba najbardziej poskładało Ministry, kurde petarda koncertowa normalnie. Jakoś nigdy ich nie słuchałem, wydawało mi się, że to nie do końca moje granie a tu taka niespodzianka. Będę musiał trochę nadrobić dyskografie.
Obituary wiadomo, klasa. Widziałem ich po raz trzeci na żywo i nigdy nie zawiedli, razem z Ministry najlepszy koncert wieczoru.
Mastodon generalnie ok, ale jakoś bez szału. Chyba nieco mi się już przejadło ich granie. Poza tym setlista raczej z dupy, nic nie było z crack the Skye... Najlepiej wypadały stare klasyki jak Mother Puncher, Megalodon i blood and thunder. Brzmienie nieco kulało niestety...
W ogóle co do brzmienia to generalnie kogoś pojebało - na tej drugiej scenie gdzie grało Obituary czy też Kylesa gałki głośności były chyba na maksa, tragedia...
Aha, no i Beetwen the buried and me - mimo, iż lubię metalcore to nie znałem ich do tej pory, zrobili bardzo pozytywne wrażenie. Progresywne, długie kawałki, dla mnie kolejna bomba z wczoraj! Udany wieczór bardzo, nie ma co!
Mnie chyba najbardziej poskładało Ministry, kurde petarda koncertowa normalnie. Jakoś nigdy ich nie słuchałem, wydawało mi się, że to nie do końca moje granie a tu taka niespodzianka. Będę musiał trochę nadrobić dyskografie.
Obituary wiadomo, klasa. Widziałem ich po raz trzeci na żywo i nigdy nie zawiedli, razem z Ministry najlepszy koncert wieczoru.
Mastodon generalnie ok, ale jakoś bez szału. Chyba nieco mi się już przejadło ich granie. Poza tym setlista raczej z dupy, nic nie było z crack the Skye... Najlepiej wypadały stare klasyki jak Mother Puncher, Megalodon i blood and thunder. Brzmienie nieco kulało niestety...
W ogóle co do brzmienia to generalnie kogoś pojebało - na tej drugiej scenie gdzie grało Obituary czy też Kylesa gałki głośności były chyba na maksa, tragedia...
Aha, no i Beetwen the buried and me - mimo, iż lubię metalcore to nie znałem ich do tej pory, zrobili bardzo pozytywne wrażenie. Progresywne, długie kawałki, dla mnie kolejna bomba z wczoraj! Udany wieczór bardzo, nie ma co!
-
shadowthrone
- postuje jak opętany!
Obituary- zdecydowanie number one, pół setu było z Cause of Death, a na małej scenie w MCK atmosfera była jak w dusznym nie za dużym klubie. Nie wiem, skąd narzekania, że za głośno, stałem w pobliżu młyna, na środku, potem na boku, trochę też poskakałem, no i wszędzie brzmiało dobrze i masywnie.
Ministry - mam kilka CD, ale fanem nigdy nie byłem, ale koncert bardzo dobry, stare kawałki, ciekawe wizualizacje.
Kylesa - po Obituary najlepszy koncert minifestiwalu, na płytach nie robią takiego wrażenia, CIĘŻKIE riffy
Owls Woods Graves - znam z płyt, na żywo widziałem pierwszy raz i wyszło przeciętnie, nie czułem tej energii, jaka jest na albumach. Swoje dodała też publika, która stała jak kołki.
Between buried and me - zobaczylem dwa kawałki, nie moja bajka
Mastodon - straszna nuuuda, nie wytrzymałem do końca
Poza tym MCK świetne miejsce koncertowe, oby więcej organizowali tam gigów. Dzień wcześniej byłem na Machine Head i Fear Factory, no i tam publika było zdecydowanie bardziej spragniona zabawy, spory młyn na obu kapelach, a we wtorek raczej było z tym kiepsko lub średnio.
Ministry - mam kilka CD, ale fanem nigdy nie byłem, ale koncert bardzo dobry, stare kawałki, ciekawe wizualizacje.
Kylesa - po Obituary najlepszy koncert minifestiwalu, na płytach nie robią takiego wrażenia, CIĘŻKIE riffy
Owls Woods Graves - znam z płyt, na żywo widziałem pierwszy raz i wyszło przeciętnie, nie czułem tej energii, jaka jest na albumach. Swoje dodała też publika, która stała jak kołki.
Between buried and me - zobaczylem dwa kawałki, nie moja bajka
Mastodon - straszna nuuuda, nie wytrzymałem do końca
Poza tym MCK świetne miejsce koncertowe, oby więcej organizowali tam gigów. Dzień wcześniej byłem na Machine Head i Fear Factory, no i tam publika było zdecydowanie bardziej spragniona zabawy, spory młyn na obu kapelach, a we wtorek raczej było z tym kiepsko lub średnio.
-
Panopticon
- w mackach Zła
MCK - tak, świetne miejsce, duża przestrzeń
Przydałoby się tak przynajmniej z 5 minut przerwy między zespołami
Depozyt 30zł, "piwo" 20zł...
Za głośno było, dopiero na Mastodon przykręcili kurki.
Na Kylesę najbardziej czekałem, ale Ministry, Obituary i Mastodon rowniez bdb.
Nie czaję tego Owls Woods Graves, dla mnie przeciętne granie.
Between buried and me nie znałem, ale bardzo spoko.
Przydałoby się tak przynajmniej z 5 minut przerwy między zespołami
Depozyt 30zł, "piwo" 20zł...
Za głośno było, dopiero na Mastodon przykręcili kurki.
Na Kylesę najbardziej czekałem, ale Ministry, Obituary i Mastodon rowniez bdb.
Nie czaję tego Owls Woods Graves, dla mnie przeciętne granie.
Between buried and me nie znałem, ale bardzo spoko.