tak, mam misje aby mieć najwięcej postów ze wszystkich dlatego pierdole bez sensu
Deus Mortem/Bloodthirst trasa 29.10-08.11.2020
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
 - Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Deus Mortem/Bloodthirst trasa 29.10-08.11.2020
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Ascetic

rozumiem. robię to samo od lat
lys på slutten av lys
						- Lukass
 - zahartowany metalizator

Przy koledze 535 obaj jesteście marnymi amatorami  
 Nie, że pierdoli bez sensu, ale napierdolił trzy razy tyle, co Wy!

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
						How did we go wrong?
- Ascetic

535 co prawda wraca do formy, bo ostatnio się osłabił, ale jak zliczyłem wszystkie swoje 5, 6, 7, 8, 9 czy ile tam kto chce kont to wychodzi mi, że dobijam do 10 tys. biorąc, że jestem tutaj o wiele, wiele krócej, to chyba najebałem tutaj o wiele, wiele, więcej głupot  
  w przeliczeniu na jeden rok.

lys på slutten av lys
						- 
				535

Tylko weź Tomek jeszcze jedną sprawę. Po pierwsze przeszedłem kilka redukcji i zawirowań, więc liczba jest mocno przekłamana. Kilka spektakularnych odejść, które kończyły się czyszczeniem liczników, a do tego o czym niektórzy nie pamiętają, kilka dłuższych lub krótszych przerw, bo mi się po prostu nie chciało.  Także wiesz, rozumiesz. Nie żebym chciał napinać biceps i serdeczny palec, ale musisz jeszcze popracować, a przede wszystkim być sumienny i skrupulatny oraz konsekwentny. Nigdy nie odpuszczać. Czuwać dwadzieścia cztery na siedem.

- Żułek

bo ja wybrałem metode małych kroczków 
wszyscy wymiękną a ja zostane

wszyscy wymiękną a ja zostane
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Lukass

W sumie, zapomniałem zliczyć Twoje konta. Przynajmniej te, o których wiem, że to Ty.Ascetic pisze: ↑14-10-2020, 22:43535 co prawda wraca do formy, bo ostatnio się osłabił, ale jak zliczyłem wszystkie swoje 5, 6, 7, 8, 9 czy ile tam kto chce kont to wychodzi mi, że dobijam do 10 tys. biorąc, że jestem tutaj o wiele, wiele krócej, to chyba najebałem tutaj o wiele, wiele, więcej głupotw przeliczeniu na jeden rok.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
						How did we go wrong?
- Ascetic

Michał, przecież nie śmiałby odbierać Tobie palmy pierwszeństwa. Aż tak srogo to mnie nie pojebało. Król jest tylko jeden535 pisze: ↑14-10-2020, 22:51Tylko weź Tomek jeszcze jedną sprawę. Po pierwsze przeszedłem kilka redukcji i zawirowań, więc liczba jest mocno przekłamana. Kilka spektakularnych odejść, które kończyły się czyszczeniem liczników, a do tego o czym niektórzy nie pamiętają, kilka dłuższych lub krótszych przerw, bo mi się po prostu nie chciało. Także wiesz, rozumiesz. Nie żebym chciał napinać biceps i serdeczny palec, ale musisz jeszcze popracować, a przede wszystkim być sumienny i skrupulatny oraz konsekwentny. Nigdy nie odpuszczać. Czuwać dwadzieścia cztery na siedem.
tym samym serdecznie przepraszam
lys på slutten av lys
						- 
				535

Ascetic pisze: ↑14-10-2020, 23:59Michał, przecież nie śmiałby odbierać Tobie palmy pierwszeństwa. Aż tak srogo to mnie nie pojebało. Król jest tylko jeden535 pisze: ↑14-10-2020, 22:51Tylko weź Tomek jeszcze jedną sprawę. Po pierwsze przeszedłem kilka redukcji i zawirowań, więc liczba jest mocno przekłamana. Kilka spektakularnych odejść, które kończyły się czyszczeniem liczników, a do tego o czym niektórzy nie pamiętają, kilka dłuższych lub krótszych przerw, bo mi się po prostu nie chciało. Także wiesz, rozumiesz. Nie żebym chciał napinać biceps i serdeczny palec, ale musisz jeszcze popracować, a przede wszystkim być sumienny i skrupulatny oraz konsekwentny. Nigdy nie odpuszczać. Czuwać dwadzieścia cztery na siedem.![]()
tym samym serdecznie przepraszam

- Sybir
 - mistrz forumowej ceremonii

Z kol. 535 mógłby konkurować jedynie nieodżałowanej pamięci kol. Riven. 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- maciek z klanu
 - mistrz forumowej ceremonii

Riven [*]

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Żułek

no ale wiecie że nic z tego nie będzie ?

stay tune czy jakoś takNo niestety, pomimo tego, że imprezy kulturalne są wciąż dozwolone - blokuje nas zakaz stacjonarnej działalności gastronomicznej.
Aktualnie pracujemy nad nowym terminem trasy.
Bilety oczywiście zachowują swoją ważność.
Można też zwrócić, choć będziemy wdzięczni za zachowanie ich jeśli planujecie się wybrać w nowym terminie.
A sam termin podamy gdy tylko go ustalimy.
- Nerwowy

No i chuj, no i cześć.
Chociaż to było do przewidzenia, bo bez możliwości sprzedaży browarów przy dodatkowo mocno ograniczonej liczebnie publiczności nikomu nie opłaca się udostępnić miejscówki. Dobrze, że chociaż do kościoła można iść.

Chociaż to było do przewidzenia, bo bez możliwości sprzedaży browarów przy dodatkowo mocno ograniczonej liczebnie publiczności nikomu nie opłaca się udostępnić miejscówki. Dobrze, że chociaż do kościoła można iść.
De Mysteriis Dom Niggeriis
						Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.