METALOWA WIGILIA 2015
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Re: METALOWA WIGILIA 2015
Kampfar zaczoł od Gloria Ablaze a potem poleciał Ravenheart!!! zgrali coś z 99, ale skupili się na nowej płycie. Bardzo Dolk dokazywał na scenie i nawet się rozebrał do półnaga, powodując wzwody i kisiele. Zajebioza koncert.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Jak reszta ?black_lava pisze:Kampfar zaczoł od Gloria Ablaze a potem poleciał Ravenheart!!! zgrali coś z 99, ale skupili się na nowej płycie. Bardzo Dolk dokazywał na scenie i nawet się rozebrał do półnaga, powodując wzwody i kisiele. Zajebioza koncert.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Gehenna zmiażdzyłą zagrała np. Devils Work, Grenade Prayer, sporo z WW, ze 2-3 z nowej. Gorgoroth rozpierdolił mnie w pył, szczególnie przez wokalistę, który był opętany! Żorżi zagrał przekrojowo, było i z debiutu i z nowych. sporo z Under the Sign....w tym Krieg!!!!
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
miałem wzwód na Primordial, i wcale nie przeszkadzało mi brzmienie. Alan to mega frontmen.
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Niesamowity facet. 10/10, w moim typie bardzo. I te szanty, mmmmmmmmmm. Plastek nie czytaj tego.black_lava pisze:miałem wzwód na Primordial, i wcale nie przeszkadzało mi brzmienie. Alan to mega frontmen.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Manieczek, ty....gieju!!!!manieczki pisze:Niesamowity facet. 10/10, w moim typie bardzo. I te szanty, mmmmmmmmmm. Plastek nie czytaj tego.black_lava pisze:miałem wzwód na Primordial, i wcale nie przeszkadzało mi brzmienie. Alan to mega frontmen.
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

<3
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lukass
- zahartowany metalizator
W sumie mogę tylko potwierdzić to i owo z postów powyżej. Gehenna pozamiatała straszliwie, przy dość w sumie kiepskim brzmieniu tego wieczoru oni obronili się chyba najlepiej i brzmieli chyba też najlepiej, bardzo dobra setlista (Devil's Work, Ad Arma Ad Arma, sporo z WW i bodajże dwa kawałki z ostatniej płyty), niezłe przyjęcie. Kampfar nie moja bajka, ale wyszli całkiem fajnie, mnóstwo ludzi. Setlisty nie podam, bo się nie znam... Primordial klasa, ale żeby na najłagodniejszej kapeli wieczoru trzeba było uzupełniać z pamięci, co się dzieje na scenie, to jest kurwa jakiś żart. Pod sceną brzmienie było żałośnie złe. Cała otoczka rewelacja, Alan jest miażdżącym frontmanem (co już stosownie podsumowaliście), ale nawet nie byłem w stanie ocenić, jak wyszedł wokalnie. Z jakichś pojedynczych filmów na YT wynika, że wyszedł rewelacyjnie, szkoda tylko, że trzeba to stwierdzać w ten sposób. Gdyby jeszcze dodali Wield Lightning to Split the Sun, to setlista jak na taki krótki koncert też by była idealna. Gorgoroth - mocno, dość jednostajnie, brzmienie im też nie pomogło. Nie mogę się do nich przekonać i po tym koncercie nic się w tej kwestii nie zmieni, ale źle nie było. Triptykon na koniec przejechał się walcem drogowym po zebranych, nie podeszło mi to za bardzo (chyba niestety za dużo alko, kryzys był), ale robili wrażenie. Co ciekawe, sporo ludzi na ich koncercie zaczęło wychodzić z klubu.
Łącznie - bardzo dobrze. Klub ma swoje wady (moja pierwsza wizyta w nowej Progresji), brzmieniowo tak sobie, na głównej sali nie ma co z sobą zrobić, jak się nie chce napierdalać, więc poza salą jest ciągła masakra i ciężko się gdziekolwiek dostać. Pod sceną ciągle obecne stado zdrowo najebanych szaleńców wagi ciężkiej - oburzone miny panienek campujących w pierwszym rzędzie (chyba na Żorżorota) bezcenne. W ogóle taka raczej trochę młodociano-przypadkowa publiczność przyszła zdaje się głównie na nich, a szczytem kurewstwa było darcie japy ("Gorgoroth!") przez dwie takie w trakcie występu Triptykon.
Łącznie - bardzo dobrze. Klub ma swoje wady (moja pierwsza wizyta w nowej Progresji), brzmieniowo tak sobie, na głównej sali nie ma co z sobą zrobić, jak się nie chce napierdalać, więc poza salą jest ciągła masakra i ciężko się gdziekolwiek dostać. Pod sceną ciągle obecne stado zdrowo najebanych szaleńców wagi ciężkiej - oburzone miny panienek campujących w pierwszym rzędzie (chyba na Żorżorota) bezcenne. W ogóle taka raczej trochę młodociano-przypadkowa publiczność przyszła zdaje się głównie na nich, a szczytem kurewstwa było darcie japy ("Gorgoroth!") przez dwie takie w trakcie występu Triptykon.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?