DUNGEON SYNTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DUNGEON SYNTH
Prawdę mówiąc wydaje mi się dużo prostsze że po prostu taką opinię ma polonia w USA, ewentualnie dziewczyna ma jakieś złe doświadczenia.
Find your flow
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Nie wiem czy jest nad czym generalizować biorąc pod uwagę, że podcast ma 45 odsłuchów z czego pewnie połowa z tego forum ;-)
Guilty of being right
- maciek z klanu
Nie. 34 pewnie Seba :))
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To chyba ma związek z tym, w jaki sposób youtube zalicza 'obejrzenia'. Popraw mnie jak się mylę, ale wydaje mi się, że żeby zaliczyło, to trzeba obejrzeć minimum 50% wideo czy coś takiego. W przypadku wideo trwającego 3 godziny będzie to zawsze problematyczne. Widziałem wyraźnie że moich odsłuchów nie zaliczyło, słuchałem wyłącznie fragmentu o zinie.uglak pisze:Nie wiem czy jest nad czym generalizować biorąc pod uwagę, że podcast ma 45 odsłuchów z czego pewnie połowa z tego forum ;-)
Find your flow
- maciek z klanu
Chyba nawet trzeba zobaczyć więcej niż 50 proc
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Poza tym można sobie żartować, ale jednak to że wrzuciłem linka na profil zwiększyło oglądalność o 100% ;))
Find your flow
- uglak
Nie znam się na tym zupełnie, ale tutaj jest artykuł z lutego:
https://www.tubics.com/blog/what-counts ... n-youtube/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.tubics.com/blog/what-counts ... n-youtube/" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wiesz co, nie jestem przekonany, bo próbowałem też dojść prawdy i w innym artykule była podobna teza że 30 sekund, ale że to tyczy się reklam. Nie będę kruszył o to kopii bo nie jest to wystarczająco ważne, aczkolwiek mam wrażenie że moje obejrzenia nie zostały zaliczone. Te algorytmy mogą być jednak bardziej skomplikowane, biorąc pod uwagę mnogość farm botowych.uglak pisze:Nie znam się na tym zupełnie, ale tutaj jest artykuł z lutego:
Find your flow
- uglak
Też póki nie zapragnę nagle zostać youtuberem to nie zamierzam zgłębiać tego tematu ;-)
Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W sumie ciekawa sytuacja z którą nie do końca jeszcze wiem co zrobić. Napisał do mnie sam z siebie pewien muzyk (którego imienia i nazwiska z opisu łatwo dojść, ale pominę chwilowo, jak komuś chce się bawić to znajdzie) z Casket of Dreams. CoD było swego czasu dość istotnym projektem i bardzo wczesnym, jako że pełna płyta wyszła w 1998 (Dragon's of Autumn Twilight). Po krótkiej rozmowie okazuje się, że był też cżłonkiem Ritual - tego związanego z Wild Rags Records, które wydało tyle kultowych materiałów (Necrophagia, Blood, Nuclear Death, Impetigo, Sadistic Intent, Order From Chaos, Ancient Rites, Emperor). No i on sugeruje, że jak robimy wywiad, to żeby o to popytać, bo to interesuje ludzi najczęściej. Więc chociaż dotąd twardo trzymałem się założenia, że zin ma być wolny od metalu, to widzę, że momentami może być ciężko ;) I pytanie, czy ktoś zna temat Wild Rags na tyle dobrze, żeby podpowiedzieć mi o co zapytać? Wiem w zasadzie tylko, że Ricardo Campos spierdzielił z pewnym momencie z pieniędzmi i ślad po nim zaginął, ale to pretty much it.
Find your flow
-
helpme
- weteran forumowych bitew
Może z tego coś interesującego wyciągniesz:
https://grizzlybutts.com/2018/03/15/an- ... 1987-1999/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://metalinquisition.blogspot.com/20 ... i-was.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://grizzlybutts.com/2018/03/15/an- ... 1987-1999/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://metalinquisition.blogspot.com/20 ... i-was.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Pierwsze znałem, drugie też przeczytałem. Ciekawe historie. Mam jednak nadzieję, że nasi forumowi blackmetalowi koledzy starsi ode mnie coś od siebie dodadzą;)
Find your flow
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- maciek z klanu
A nie kusi cię żeby zrobić coś zajebiście grubego? Powiedzmy 400 stron i wydawać dwa na rok?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
O kurwa, to by była fantazja. Ten numer będzie znacznie większy od pierwszego, to na pewno. Ale wciąż, pomyśl, 400 stron 2x w roku to daje 800 stron! Musiałbym produkować 2-3 strony dziennie, a i tak spędzam nad tym 4-8 h każdego dnia. Raczej niewykonalne;)maciek z klanu pisze:A nie kusi cię żeby zrobić coś zajebiście grubego? Powiedzmy 400 stron i wydawać dwa na rok?
Ale zdradzę że mam takie założenie, żeby każdy numer był większy o 2 wywiady, 1 artykuł i stronę recenzji. Więc jeśli wydam #10, to może to tak wyglądać jak mówisz;))
W ogóle to ktoś zrobił kiedykolwiek takiego zina??
Find your flow
- maciek z klanu
Np Haalicht pierwszy numer około 600 stron. Można tym zabić, ale wygląda kozacko. Jedyny minus że część wywiadów po niemiecku i że nie ma na grzbiecie logowki.

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
O kurwa. Nie wiem, czy to można jeszcze nazwać zinem. No wygląda kozacko, ale wątpię, by pracowała nad tym tylko jedna osoba tak jak ja :D i ciekawe jaka cena.
Niewykuczone, że #2 dobije do 100 stron, i jakby to się stało, to znaczy, że objętość się podwoi.
Niewykuczone, że #2 dobije do 100 stron, i jakby to się stało, to znaczy, że objętość się podwoi.
Find your flow