COIL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: COIL
jeszcze Bonnemu pomnik postawcie. bez przesady.
pisze ultravox,skaut,baton, tric zapodaje swoje wynalazki.nie jest zle.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Morph
- Kontakt:
Biorąc pod uwagę jakie płyty dzięki niemu za względnego młodu poznałem to pomysł nie jest absurdalny.[V] pisze:jeszcze Bonnemu pomnik postawcie.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No kurwa, nie zapominajmy również o Headcrabie i jego nierównościach odsłuchowych. To jest sól tego forum ![V] pisze:jeszcze Bonnemu pomnik postawcie. bez przesady.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
jasne,cala Polska slucha Autopsy ,Napalm Death i Scorn bo Bonny tu pisal.smieszy mnie takie idealizowanie kogokolwiek;)Morph pisze:Biorąc pod uwagę jakie płyty dzięki niemu za względnego młodu poznałem to pomysł nie jest absurdalny.[V] pisze:jeszcze Bonnemu pomnik postawcie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
i streetcleaner, i glene zapodaja ciekawe rzeczy i z zacieciem. i pewnie jeszcze prare osob ktore mi teraz wylecialy z glowy[V] pisze:jeszcze Bonnemu pomnik postawcie. bez przesady.
wcale nie jest zle wbrew pozorom.brakuje natomiast bardzo postow longinusa. opierdala sie i zajmuje sie jakimis bzdurami typu prawdziwe zycie :)))
No, wlasnei Headcrab jak przyjebie z porownaniem Coil do Dying Fetus to jak manna z nieba
this is a land of wolves now
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Morph to nie cała Polska :) Mi Bonnego tutaj brakuje, akurat nie przez to, że coś dzięki niemu poznałem (być może tak, ale teraz sobie nie przypominam) - raczej z tego względu, że był inteligentnym rozmówcą i autentycznym pasjonatem muzyki. Nie pozował na wszystkowiedzącego i wszystkosłuchającego. Był autentyczny.[V] pisze:jasne,cala Polska slucha Autopsy ,Napalm Death i Scorn bo Bonny tu pisal.smieszy mnie takie idealizowanie kogokolwiek;)Morph pisze:Biorąc pod uwagę jakie płyty dzięki niemu za względnego młodu poznałem to pomysł nie jest absurdalny.[V] pisze:jeszcze Bonnemu pomnik postawcie.
PS. No kurwa! Wciąż jest! Zabrzmiało jakby umarł. Pozdrawiam przy okazji jeśli to jakimś cudem czyta :)))