Tymczasem odkrycie, które rozwaliło mi mózg. Wchodzę sobie na stronę Forsaken Relics, jednego z większych labeli DS, i widzę zakładkę ,,floppy". Myślę sobie: o co chodzi? Przecież to niemożliwe, aby... aby... aby...
A jednak możliwe...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA
Tak, chociaż zgaduję że dałoby się kupić jakąś mobilną stację... Albo podłączyć samą stację, bo to pewnie jest na takiej długiej szynie, ale do tego adapter... No ciekawe;)Medard pisze:Jak tego słychać, trzeba floppa zamontować do stacjonarki :)
Zgaduję, że tam jest 1 kawałek i to niskiej jakości nagrania, może nawet w midi? To dopiero byłyby jajca. Żaden black metal tego nie wymyślił.Triceratops pisze:Upchnac matex na 1,44MB szacun
Przecież to pewnie pliki midi czy inne twory FastTrackera na Amidze.Triceratops pisze:Upchnac matex na 1,44MB szacun
Moim zdaniem na Warhammerze wygrywalo sie zycie. Przegrywa sie dzisiaj, na durnych grach komputerowych albo smartfonowychLord Gorloj pisze:Nawet fajny ten Upyr. Żałuję, że takich rzeczy nie było kilkanaście lat temu, gdy z kumplami przegrywaliśmy życie na kampaniach Warhammera
instrukcja na okładce sugeruje że to appka pod DOSa :)Medard pisze:Jak tego słychać, trzeba floppa zamontować do stacjonarki :)
Trochę muzyki wychodzi na dyskietkachŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: Tymczasem odkrycie, które rozwaliło mi mózg. Wchodzę sobie na stronę Forsaken Relics, jednego z większych labeli DS, i widzę zakładkę ,,floppy". Myślę sobie: o co chodzi? Przecież to niemożliwe, aby... aby... aby...
]
O, nawet jest trochę black metalu, same ładne nazwy: Beroslef, Dhampyr, Y-ha Nthlei, Abiknor Stuxuz, Brztot, Melbohrye, Sehelanthropus i inne sugerujące, że proces wymyślania nazwy polegał na skakaniu dupą po klawiaturze z nadzieją, że szatan da jakiś znak.yossarian84 pisze:Trochę muzyki wychodzi na dyskietkachŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: Tymczasem odkrycie, które rozwaliło mi mózg. Wchodzę sobie na stronę Forsaken Relics, jednego z większych labeli DS, i widzę zakładkę ,,floppy". Myślę sobie: o co chodzi? Przecież to niemożliwe, aby... aby... aby...
]
https://www.discogs.com/search/?format_ ... isk&page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
chociaż to głównie jakieś noizy dla sodomouseów
Byś skończył tu pierdolić, tylko założył jakaś wytwórnie i zimą o ds. Ja bym kupował.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Ziomeczki, nie chcę zapeszać, ale czy są jakieś projekty DS, z którymi wywiad poczytalibyście chętnie? Dodam, że pytania poszły już do Old Tower i Old Sorcery, a jutro pewnie pójdą do Conqueror's Mourn...
Fief się nie odezwał, Malfet to samo, Hedge Wizard odmówił.
Jutro pewnie popytam Thangorodrim, Lord Lovidicus, Torchlight, Galdur i Sequestered Keep.
Jak coś to śmiało proponujcie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Właśnie w tym rzecz, że pogadałem z kolegą od Kruczej Fortecy i... No właśnie nie chcę zapeszać, ale on jakieś wprawki do zina już miał, a że ja z kolei mam dużo czasu i entuzjazmu, to pierwszy wywiad już został zrobiony. Tylko właśnie nie chcę zapeszać bo wiadomo że coś może nie wyjść. Ale wtedy pociągnę to dalej sam, samozaparcia mi nie brak. Jaram się.maciek z klanu pisze:Byś skończył tu pierdolić, tylko założył jakaś wytwórnie i zimą o ds. Ja bym kupował.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Ziomeczki, nie chcę zapeszać, ale czy są jakieś projekty DS, z którymi wywiad poczytalibyście chętnie? Dodam, że pytania poszły już do Old Tower i Old Sorcery, a jutro pewnie pójdą do Conqueror's Mourn...
Fief się nie odezwał, Malfet to samo, Hedge Wizard odmówił.
Jutro pewnie popytam Thangorodrim, Lord Lovidicus, Torchlight, Galdur i Sequestered Keep.
Jak coś to śmiało proponujcie.