Z takimi kobietami, które Alcestem trzeba nastrajać to lepiej się nie zadawać.Random Apex pisze:Alcest się docenia, jak trzeba kobietę nastroić odpowiednio - Morfiną jej nie nastroisz :P
COIL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Re: COIL
Zarówno Écailles de Lune, jak i Les voyages de l'âme nadaje się idealnie do strojenia kobiet, szczególnie jesienią - a już na pewno lepiej niż Morfina, jak sami przyznaliście, większość kobiet, które znacie, nie lubi Morfiny.
You've got nothing to lose but your lives.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Większości kobiet które znam nie chciałbym do niczego nastrajac, a te dwie które morfine polubiły są przepiękne i inteligentne.
this is a land of wolves now
- Random Apex
I nie są Twoimi dziewczynami :)Riven pisze:te dwie które morfine polubiły są przepiękne i inteligentne.
- Riven
- Kontakt:
To nie jest prawdziwe zdanie ani temat na forum. Zresztą Maria poznał jedną z nich ma koncercie Death in June wiec może potwierdzić że istnieje. Daj już spokój. Wmawiasz ludziom że jakiś tam lzawy klocek jest bardziej erotyczny niż "potion" morphine. Litości. Z mojej strony Eot bo faktycznie szkoda w temacie o coil takie rzeczy
Ostatnio zmieniony 19-11-2012, 10:39 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
Like swimming jest zniewiesciale i pozbawione jaj, a Alcest to muzyka do uwodzenia. Taka teza. Niby lepiej ignorować herezje internetowe, ale czasem ciężko przejść obojętnie, ja coś o tym wiem hehe
- Random Apex
Ja nie wiem, ale ta dyskusja przypomina mi tę o zakazie aborcji - najwięcej do powiedzenia mają faceci na ten temat :D
- Riven
- Kontakt:
Jaki jest logiczny związek? A jeśli przyjmiemy że jest (o ile dobrze go zrozumiałem), dlaczego Twoja opinia miałaby być miarodajna w kwestii ogółu kobiet? A idąc dalej i zakładając ze faktycznie kobiety kręci Alcest , to wynika z tego, że w tym względzie jesteś egzemplifikacją przeciętnej kobiety. Wątpię żeby tak było ale ciągnąc to konsekwentnie to na to wychodzi.
Poza tym, tak jak pisałem, nawet jeśli to prawda, to tak jak przeciętna kobieta to nie jest fajny materiał na partnerkę, tak typowy facet nie jest dobrym materiałem na przyjaciela czy nawet kumpla.
Edit : tak mi się jeszcze przypomniało a propos tego morphine, że w sumie to znam tylko dwie laski które się tym jaraly bo żadne inne z mojego grona po prostu nie znają zespołu :d i patrząc na upodobania znajomych dziewczyn to jestem na 100% pewien, że morphine przypadło by im do gustu znacznie bardziej niż jakieś zewne jeki :ddd przecież mocny knajpowo - lozkowy klimat nie może podobać się mniej niż emo :)
Poza tym, tak jak pisałem, nawet jeśli to prawda, to tak jak przeciętna kobieta to nie jest fajny materiał na partnerkę, tak typowy facet nie jest dobrym materiałem na przyjaciela czy nawet kumpla.
Edit : tak mi się jeszcze przypomniało a propos tego morphine, że w sumie to znam tylko dwie laski które się tym jaraly bo żadne inne z mojego grona po prostu nie znają zespołu :d i patrząc na upodobania znajomych dziewczyn to jestem na 100% pewien, że morphine przypadło by im do gustu znacznie bardziej niż jakieś zewne jeki :ddd przecież mocny knajpowo - lozkowy klimat nie może podobać się mniej niż emo :)
- Wasyl
Wiedziałem, że coś ze mną jest nie tak. :)twoja_stara_trotzky pisze:kto zaczął słuchać Coila po 1995 roku, ten pedał.
Czy słuchając geja można się stać gejem?
I jak nazwać geja, który zaczął słuchać Coila po 1995? :)
- Random Apex
Znowu trochę bzdurnie wnioskujesz :D jeśli oceniasz pannę za pomocą jej gustu muzycznego i to jest u Ciebie wyznacznik przeciętności / nieprzeciętności, to coś jest z Tobą nie tak ;-)Riven pisze:Jaki jest logiczny związek? A jeśli przyjmiemy że jest (o ile dobrze go zrozumiałem), dlaczego Twoja opinia miałaby być miarodajna w kwestii ogółu kobiet? A idąc dalej i zakładając ze faktycznie kobiety kręci Alcest , to wynika z tego, że w tym względzie jesteś egzemplifikacją przeciętnej kobiety. Wątpię żeby tak było ale ciągnąc to konsekwentnie to na to wychodzi.
Drugą sprawą jest wnioskowanie na zasadzie aproksymacji - skoro dwóm się podobało, a reszta nie słyszała, ale na podstawie ich gustów WYDAJE Ci się, że może im się spodobać, to na pewno im się spodoba :-) bzdura.
Trzecia sprawa: pisze się "rzewne" ;-)
A tak ogólnie: po prostu wydaje mi się, że większości kobiet bardziej pasują klimaty spokojne i kojące, bądź energiczne i zabawne (wszystko zależy od sytuacji), a nie zadymione, pachnące whisky i knajpiane. Rozpatrywanie gustów kobiet przez pryzmat tego, co Ty wolisz, mija się całkowicie z celem. ;-)
- Riven
- Kontakt:
Odpowiem pozniej bo jest tu troche bledow logicznych i nieladnej erystyki (tak, ja tez czytalem te ksiazeczke, naprawde nie ma co sie do niej uciekac, ona sie przydaje tylko w obronie przed erystyka, to nie jest podrecznik do zetelnej dyskusji :)), potrzebuje spokoju zeby je ladnie wylozyc :) Pozdro.
- Random Apex
Rzetelnej :-) dla mnie EOT (coś Ci słownik szwankuje, ten zajebisty).
A Coil nie słyszałam, sprawdzę sobie w weekend, skoro tak bardzo ludzie to chwalą.
A Coil nie słyszałam, sprawdzę sobie w weekend, skoro tak bardzo ludzie to chwalą.
- Riven
- Kontakt:
Pisałem na laptopie (nie ma słownika przewidywania słów) w pośpiechu, zjadłem literkę. Akurat słowo rzetelny znam dobrze, z tym rzewnym to przepraszam najmocniej, rzadko go używam bo rzadko poświęcam czas na rzewne rzeczy
-
Kurwa, co za konstrukcja :DRiven pisze:Akurat słowo rzetelny znam dobrze,
Akurat słowo "rzetelny" znam dobrze, a wyraz "żenada" to mój prawdziwy przyjaciel!
Coil lubię bardzo za muzykę do grania w ciemności. Innych płyt nie znam :)
Grrrówno!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Trockiemu na pewno chodziło o 1979 rok. Każdy kto poznał Coil po tej dacie jest pedałem. Mam nadzieję, że pomogłem.Wasyl pisze:Wiedziałem, że coś ze mną jest nie tak. :)twoja_stara_trotzky pisze:kto zaczął słuchać Coila po 1995 roku, ten pedał.
Czy słuchając geja można się stać gejem?
I jak nazwać geja, który zaczął słuchać Coila po 1995? :)
The madness and the damage done.
- Riven
- Kontakt:
Czepianie się formy i generalizacja to najlepsi przyjaciele gdy nie ma się kumpli wśród argumentów :)Plasfodeur pisze:Kurwa, co za konstrukcja :DRiven pisze:Akurat słowo rzetelny znam dobrze,
Akurat słowo "rzetelny" znam dobrze, a wyraz "żenada" to mój prawdziwy przyjaciel!
Coil lubię bardzo za muzykę do grania w ciemności. Innych płyt nie znam :)
Tego uczy filozofia kontynentalna :)