DEAD CAN DANCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: DEAD CAN DANCE
jak w setliscie beda numery z debiutu i within to jade bankowo :)
this is a land of wolves now
-
- zaczyna szaleć
Będzie Polska i kilka staroci w setliście:)
- Block69
- zahartowany metalizator
Obadaj czy są jakieś daty w Afryce to też sie karneRiven pisze:jak w setliscie beda numery z debiutu i within to jade bankowo :)
PENIS METAL
-
- zaczyna szaleć
Nowe daty koncertów na lato 2013 jutro:)))
- Riven
- Kontakt:
Podobno w demokratycznej republice kongo mają grać. Trzeba uderzyć do plastka np on z tych rejonów to może nas przenocuje na jakimś drzewie. Biorąc pod uwagę Twoje gabaryty liczę na jakiś baobab.Block69 pisze:Obadaj czy są jakieś daty w Afryce to też sie karneRiven pisze:jak w setliscie beda numery z debiutu i within to jade bankowo :)
-
- zaczyna szaleć
26.05.2013 Madryt
8.06.2013 Ljubljana
9.06.2013 Wiedeń
KURWA ILE MOŻNA CZEKAĆ???
8.06.2013 Ljubljana
9.06.2013 Wiedeń
KURWA ILE MOŻNA CZEKAĆ???
- Block69
Ja też, bo normalne drzewo to mi ino w dupe wejdzie jak striny. W przyszłym tygodniu kombinuje szczepienia i jademy.Riven pisze:Podobno w demokratycznej republice kongo mają grać. Trzeba uderzyć do plastka np on z tych rejonów to może nas przenocuje na jakimś drzewie. Biorąc pod uwagę Twoje gabaryty liczę na jakiś baobab.Block69 pisze:Obadaj czy są jakieś daty w Afryce to też sie karneRiven pisze:jak w setliscie beda numery z debiutu i within to jade bankowo :)
PENIS METAL
- Sgt. Barnes
Tak z okolic DCD, to jakiś rok temu, przed koncertem Brendana, byłem odważny po kilku browarach i zagaiłem go w Empiku czy zagra tego wieczoru jakiś numer z czasów The Scavangers (jak ktoś nie wie, początki Brendana to punk rock ;-)). Mistrz się uśmiechnął i powiedział coś w rodzaju: bez Ronniego Recenta to nie to samo. Zdębiałem - who the fuck?
Potem się doczytało, że pod tym pseudonimem Brendan występował w tamtym zespole :-)
Aha, podziękował, że jako jedyny miałem do podpisu jego solowy album z 1999 r. Reszta albo Ark albo Umarlaki.
Generalnie, zajebisty facet, podpisał płyty WSZYSTKIM chcącym (a kolejka była jak za pasztetowa w supesamie w połowie 86' roku, a sam był wtedy spóźniony o godzinę), zaś na koncert wszedł dokładnie tak samo ubrany, jak był w Empiku ;-)
Potem się doczytało, że pod tym pseudonimem Brendan występował w tamtym zespole :-)
Aha, podziękował, że jako jedyny miałem do podpisu jego solowy album z 1999 r. Reszta albo Ark albo Umarlaki.
Generalnie, zajebisty facet, podpisał płyty WSZYSTKIM chcącym (a kolejka była jak za pasztetowa w supesamie w połowie 86' roku, a sam był wtedy spóźniony o godzinę), zaś na koncert wszedł dokładnie tak samo ubrany, jak był w Empiku ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Riven
- Kontakt:
Podobno Lisa Gerrard po tym ostatnim koncercie w Warszawie wyszla przed palac kultury i jacys fani ja wyczaili, i gdzies pojechala autobusem - ktoś cos wie o tym? czy ktoś zaprosil Lise na spirytus na chate? :D To by było dobre. Również slyszalem , ze bardzo wyluzowana i "normalna" osoba. Jak praktycznie każdy wielki człowiek :)
- Sgt. Barnes
W końcu ma męża z kraju Lecha i Jarosława ;-)
Ale jaja, after party z Lisą śpiewającą swoim natchnionym głosem "Heeeej Soooookooołyyyy!!! i Brendanem grającym punkowe kawałki np. KSU - zbroja osrana dokumentnie ;-)
Ale jaja, after party z Lisą śpiewającą swoim natchnionym głosem "Heeeej Soooookooołyyyy!!! i Brendanem grającym punkowe kawałki np. KSU - zbroja osrana dokumentnie ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Riven
- Kontakt:
- Foxhound
- postuje jak opętany!
nie wiem czy było

- witchfinder
- weteran forumowych bitew
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Będę. Jeszcze tylko kwestia wyboru: Sopot czy Wrocław.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Najprzewielebniejszy
13 tego proszę Łódź bądź Lublin i będzie cudnie :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- witchfinder
Wyprzeda się, nie wyprzeda się? Warto kupić zapas i iść w spekulację? ;))))
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Adrian696
Opera Lesna ma chyba jednak duzo lepsza akustykeLykantrop pisze:Będę. Jeszcze tylko kwestia wyboru: Sopot czy Wrocław.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- zaczyna szaleć
Wyprzeda się:)Postaram się być na wszystkich.Bilety od 7 grudnia,godzina 9:00 na e.bilet.plwitchfinder pisze:Wyprzeda się, nie wyprzeda się? Warto kupić zapas i iść w spekulację? ;))))
Setlista zmieniona prawdopodobnie o 3,4 starsze utwory+ coś z przygotowywanej nowej płyty:)))
-
Sopot spoko, Wrocław spoko, ale Zabrze?
Cholera, oczywiście kasę będę miał dopiero za jakieś dwa tygodnie, czyli jak biletów dawno nie będzie.
Cholera, oczywiście kasę będę miał dopiero za jakieś dwa tygodnie, czyli jak biletów dawno nie będzie.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies