SARS-CoV-2

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Zablokowany
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: SARS-CoV-2

10-04-2020, 16:01

535 pisze:Kurwa mać. Pojechałem zrobić zakupy. Matka mnie prosiła. Już to gdzieś widziałem. Jednak stacja benzynowa to jest luksus. No nic. Widzę, że sklepy czynne całą dobę. W nocy pojadę jak te wszystkie chuje pójdą spać. Ja pierdole to nie dzieje się naprawdę.
nie ciesz się tak bo znając życie tych chujów bedzie dużo tez w nocy a że noc to pewnie jedna kasa góra 2
nie zapominaj o godzinnej przerwie technicznej ;) m.in. w Lidlu między 3-4 w nocy ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

10-04-2020, 17:14

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 10-04-2020, 17:33 przez SODOMOUSE, łącznie zmieniany 1 raz.
Nasum

10-04-2020, 17:14

535 pisze:Ja z kolei nie będę brał udziału, ani w tej, ani w żadnej następnej farsie. W ogóle postaram się zminimalizować swój udział w tym burdelu. Sram na dalsze losy tego kraju i jego obywateli.
W sumie dobre podejście. Zawsze starałem się uczestniczyć w wyborach, ale jeśli chodzi o te nadchodzące, to mam je kompletnie w dupie.
Awatar użytkownika
uglak

10-04-2020, 17:58

Nasum pisze:
535 pisze:Ja z kolei nie będę brał udziału, ani w tej, ani w żadnej następnej farsie. W ogóle postaram się zminimalizować swój udział w tym burdelu. Sram na dalsze losy tego kraju i jego obywateli.
W sumie dobre podejście. Zawsze starałem się uczestniczyć w wyborach, ale jeśli chodzi o te nadchodzące, to mam je kompletnie w dupie.
Jarek i Donek lubią to - ich wyborcy są bardziej karni ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Medard

10-04-2020, 18:05

Ich wyborcy potem zejdą na koronawirusa, tyle będą z tego mieli.

Zapomina się to co jest najważniejsze, że stanowisko prazydenta jest prawie nic nie znaczące z punktu widzenia większości obywateli, bo ważne decyzje są podejmowane gdzie indziej.
Die Welt ist meine Vorstellung.
dcd
postuje jak opętany!

10-04-2020, 18:31

Heretyk pisze:nie ma to jak wieś - wszystko po staremu w zasadzie
Tak właśnie jest. Płot pomalowany, robota u kumpla zrobiona, samochód odświeżony, piwo wypite, a wieczorem ognisko... Baja bongo.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

10-04-2020, 18:48

I o to właśnie chodzi. Pierdolę tę całą istotę już od dawna i w miarę normalnie z tego wychodzę.

I jeszcze jedna sprawa, czy może mi ktoś normalnie wyjaśnić dlaczego obostrzenie dotyczące zakrywania twarzy zostaje wprowadzone za tydzień, skoro można sobie mordę nawet szalikiem Budowlanych Radymno zamaskować? Pomijam już fuckt, że można sobie nawet majty na łeb założyć. Skoro można sobie ryj zatkać czymkolwiek, to dlaczego dopiero za tydzień, skoro zabija nas ten skurwysyński wirus?!
support music, not rumors
Pacjent

10-04-2020, 19:03

Rattlehead pisze:
I o to właśnie chodzi. Pierdolę tę całą istotę już od dawna i w miarę normalnie z tego wychodzę.

I jeszcze jedna sprawa, czy może mi ktoś normalnie wyjaśnić dlaczego obostrzenie dotyczące zakrywania twarzy zostaje wprowadzone za tydzień, skoro można sobie mordę nawet szalikiem Budowlanych Radymno zamaskować? Pomijam już fuckt, że można sobie nawet majty na łeb założyć. Skoro można sobie ryj zatkać czymkolwiek, to dlaczego dopiero za tydzień, skoro zabija nas ten skurwysyński wirus?!
Bo masek jest już za dużo na polskim rynku i trzeba je jakoś sprzedać, a termin po Świętach, bo Polacy zareagowaliby nerwowo na widok policjanta wlepiającego im przy świątecznym stole mandaty za brak maseczek :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

10-04-2020, 19:06

Pacjent pisze:
Rattlehead pisze:

Bo masek jest już za dużo na polskim rynku i trzeba je jakoś sprzedać, a termin po Świętach, bo Polacy zareagowaliby nerwowo na widok policjanta wlepiającego im przy świątecznym stole mandaty za brak maseczek :)

niebałodzo. zobacz ceny. a cena jest mocna skorelowana z ilością danego dobra na rynku. no chyba, że to sarkazm, który Ciebie sporadycznie występuje.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

10-04-2020, 19:08

Tylko że, majty i szalik każdy chyba w domu ma. Może nie szalik Budowlanych. To jest jakaś jawna kpina. A do tego jeszcze to dzisiaj, no kurwa...
PiS składa wieńce, policja mówi: To nie zgromadzenie.
support music, not rumors
RippingHeadache
weteran forumowych bitew

10-04-2020, 19:15

mistrzsardu pisze:Jak na razie Szwecja trzyma się mocno:
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... ej/71wjev2" onclick="window.open(this.href);return false;
Póki co, to Szwecja trzyma się kilka razy gorzej niż pozostałe kraje skandynawskie. ;)
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

10-04-2020, 19:22

eee, kurwa, halo.

ktoś tam dożyje do moich późnych wakacji na kanarach? halo. kurwa. halo. kurwa.

Obrazek

się grzecznie pytam. halo. kurwa.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

10-04-2020, 19:26

Sam se tam drinka przyniesiesz. ...
Pacjent

10-04-2020, 19:26

Wacław pisze: niebałodzo. zobacz ceny. a cena jest mocna skorelowana z ilością danego dobra na rynku. no chyba, że to sarkazm, który Ciebie sporadycznie występuje.
Koło mnie jest tego tyle, że już za 3 zł można kupić wielorazowe.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

10-04-2020, 19:32

SODOMOUSE pisze:Sam se tam drinka przyniesiesz. ...
coś mi się widzi, że po szwecji nie będzie też hiszpanii. słabo. a ci kanarczycy tacy mili byli. normalnie mi ich szkoda. no nic. jak piszesz. flaszka w walizkę i se będę sam polewał.
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

10-04-2020, 19:33

Pacjent pisze:Gdzieś świta mi myśl, że po udanej tresurze będą chcieli wejść na prywatne lokaty, a już całkiem śmiało wierzę, że nie zdejmą wszystkich ograniczeń.
"Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby skądinąd łagodny i liberalny rząd, kiedy zabraknie mu pieniędzy." Alexis de Tocqueville.
Scenariusz przećwiczony na Cyprze przez Unię Europejską - poszło gładko.
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

10-04-2020, 19:39

mistrzsardu pisze:
Pacjent pisze:Gdzieś świta mi myśl, że po udanej tresurze będą chcieli wejść na prywatne lokaty, a już całkiem śmiało wierzę, że nie zdejmą wszystkich ograniczeń.
"Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby skądinąd łagodny i liberalny rząd, kiedy zabraknie mu pieniędzy." Alexis de Tocqueville.
Scenariusz przećwiczony na Cyprze przez Unię Europejską - poszło gładko.
widzę, że macie coś ze starszych pań. lubicie dramatyzować. albo siać panikę.

poza tym doczytajcie tą ustawę, która umożliwia "zabranie oszczędności". tam jest mowa o 100 k w górę. tak przynajmniej mi się obiło o uszy.

-szcz'a masz tyle, czy tylko martwisz się za innych?
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

10-04-2020, 19:41

Zawsze zaczyna się od "skubania burżujów", jak kołderka jest krótka patrz cytat wyżej.
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

10-04-2020, 19:50

mistrzsardu pisze:Zawsze zaczyna się od "skubania burżujów", jak kołderka jest krótka patrz cytat wyżej.
nawet jakby tak było choć w to akurat nie wierzę, bo odbieram takie wpisy jak Twoje i tym podobne jako próbę wywołania niepokoju, to co w tym złego? nic złego* i wiele zupełnie nieefektywnego. ci co mają to spokojnie wytransferowali, ulokowali nie w tym śmiesznym kraiku. nie sądzę, aby było zbyt wielu idiotów co ma teraz lokaty w setkach tysięcy cebulionów. wystarczy zobaczyć jaka była jazda na złotówie. spierdalali z kasą aż się kurzyło. a jak się boisz o opresyjność i złodziejskość kaczystanu to w słoik i w depozyt. mogę użyczyć ogródka. albo zamrażarki. możesz sobie też zabetonować w garażu. we własnym zakresie.

* nie mów, że jako prawdziwy metaluch nie życzysz ludziom źle. jak najgorzej. burżujom w szczególności. nie chciałbyś ich jebać maczetami. nie mów, że jak byłyby rozruchy to byś nie wpierdolił temu i owemu. tak bezkarnie. zasłona na ryj i jazda.
535

10-04-2020, 20:08

Co do betonowania gotówki mogę stawić się w każdym miejscu o dowolnym czasie ze sprzętem, butelką wody i workiem ceikspiątki. Z pewnością się dogadamy.
Zablokowany