A poza tym jakieś zarzuty w zarządzania miastem? Potknięcia? Przekręty? Zła wola?uglak pisze:u mnie bangla ;(
a burmistrz to Marokaniec, muzulmanin (syn imama), socjaldemokrata, szefowal organizacji promujacej multikulti - czyli taki standard na zachodzie ;-)
islam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: islam
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- dzik
- zahartowany metalizator
Pewnie ma tatuażtrup pisze:A poza tym jakieś zarzuty w zarządzania miastem? Potknięcia? Przekręty? Zła wola?uglak pisze:u mnie bangla ;(
a burmistrz to Marokaniec, muzulmanin (syn imama), socjaldemokrata, szefowal organizacji promujacej multikulti - czyli taki standard na zachodzie ;-)
dobry kościół to kościół spalony
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
czy jesli ktos jest ciekawy to od razu musi byc dla Ciebie aferzysta?trup pisze:A poza tym jakieś zarzuty w zarządzania miastem? Potknięcia? Przekręty? Zła wola?uglak pisze:u mnie bangla ;(
Guilty of being right
- trup
Na pewno!uglak pisze:czy jesli ktos jest ciekawy to od razu musi byc dla Ciebie aferzysta?trup pisze:A poza tym jakieś zarzuty w zarządzania miastem? Potknięcia? Przekręty? Zła wola?uglak pisze:u mnie bangla ;(
Przecież to socjaldemokrata i syn imama. To na pewno pijak! I złodziej! Bo kaaaażdy pijak to złodziej!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja tez nie do konca na poważnie. zauważam tylko pewien "problem", który chyba zaczynają również dostrzegać np. Szwedzi. niemniej skoro tak ludzie wybrali, to pewnie im to pasuje. ot uroki demokracji
-
W tekście źródłowym, a nie tym powyższym jest o bekonie, ale nawet jakby było tak jak tu piszą to uważasz, że powinno skazywać się człowieka za coś takiego?Karkasonne pisze:Pacjent, Pacjent...Pacjent pisze:W Szwecji bez zmian:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Chciałbym tylko by jakiś Polak dał mu w mordę. Natomiast aparat przymusu nie powinien w to się mieszać. Co innego gdyby doszło do użycia siły wobec tych kobiet.Karkasonne pisze:Dostał tylko grzywnę za to, ze ewidentne szukał guza, obrazal i nękał kobiety w pociągu. myśle. Ze gdyby sytuacja sie odwróciła, i to Marokańczyk robil to samo z Polkami, to jako pierwszy chciałbyś krzyżować.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Karkasonne pisze:Dobrze rozumiem? Nie powinno się reagować na to, ze kobiety są nękane w miejscu publicznym i ewentualnie czekać, aż ktoś łaskawie da mu w mordę?
W sytuacji gdy nie było ataku fizycznego lub skrajnej agresji słownej nie powinno być kary ze strony aparatu państwa.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Jeśli to nie była "skrajna agresja słowna", to ja nie wiem, na co Ty czekasz. Zdecydowanie aparat państwa powinien móc reagować w takich sytuacjach.Pacjent pisze:Karkasonne pisze:Dobrze rozumiem? Nie powinno się reagować na to, ze kobiety są nękane w miejscu publicznym i ewentualnie czekać, aż ktoś łaskawie da mu w mordę?
W sytuacji gdy nie było ataku fizycznego lub skrajnej agresji słownej nie powinno być kary ze strony aparatu państwa.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?