W sensie kto tego zabronił i komu? BTW, od ilu miesięcy pobierasz 500 plus?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
W sensie kto tego zabronił i komu? BTW, od ilu miesięcy pobierasz 500 plus?
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Zmień kolegów:D Bo robią z Ciebie debila w urzędzie marszałkowskim a Ty z siebie na forum,bo nie wiesz o czym piszesz. Cześć.
Gdzie?! Takie informacje to krążą w terenie, a nie w jakichś centralnych urzędach.tomaszm pisze: ↑17-05-2022, 13:53Zmień kolegów:D Bo robią z Ciebie debila w urzędzie marszałkowskim a Ty z siebie na forum,bo nie wiesz o czym piszesz. Cześć.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Jeśli dla Ciebie zero konkretów to wymienione przeze mnie wydatki budżetu orlika wobec braku takich pozycji w przypadku normalnego boiska to po prostu bardzo pragniesz takiej pointy i niczego więcej.Nerwowy pisze: ↑17-05-2022, 13:58Tak właśnie wygląda kacapska rerotyka jeśli chodzi o dezinformację - zwroty typu "powtarzam co mi mówili", "gdzieś tam słyszałem", "takie informacje krążą w terenie" "podobno w mieście X jedna babie drugiej babie...", "nie wiem gdzie, ale to prawda". A jak przyjdzie co do czego to jak zawsze zero konkertów![]()
Przecież już pisał, że rubelek stoi dobrze, i że w ogóle wsio w pariadkie.
Cytowałem tylko waszego premiera, który niedawno powiedział: „Sankcje nie działają, najlepszym dowodem jest kurs rubla, który jest teraz mocniejszy niż przed wojną”.
czekaj, czekaj - naszego premiera?
Najgorsze są te firmy z Geblsowa i zza chodu. Kryśka oni tam płącą po 5 tysięcy na etacie koparkowym i na widlakach.Firmy se pootwierali. Przyjeżdżają i się panoszą. Mój biedny Romek musiał przestać węgiel popierdalać na rozdzielni i drewno z lasu wywozić ,bo go do pracy chcieli w specjalnej strefie ekonomicznej W specjalnej strefie ja ci mówię. Jeszcze mu zusy płacą. To jest ten zepsuty zachód. Chłop musi być robocie na 7. Nawet se piwa z rana nie może wypić.
W porządku. Czy zatem sankcje, które uderzają w podstawy gospodarcze Unii Europejskiej, a praktycznie nie dotyczą konkurentów UE (Chiny, Indie, USA), sprawiają że nasza obecność w UE jest bardziej, czy mniej opłacalna?
A tymczasem na górnym pasku:Nerwowy pisze: ↑17-05-2022, 13:58Tak właśnie wygląda kacapska rerotyka jeśli chodzi o dezinformację - zwroty typu "powtarzam co mi mówili", "gdzieś tam słyszałem", "takie informacje krążą w terenie" "podobno w mieście X jedna babie drugiej babie...", "nie wiem gdzie, ale to prawda". A jak przyjdzie co do czego to jak zawsze zero konkertów![]()
Jak się ptysia dociśnie, to wychodzą takie kwiatki. Zaraz zacznie z nerwów jechać cyrylicą.olgims pisze: ↑17-05-2022, 14:29czekaj, czekaj - naszego premiera?to w takim razie skad ty kurwa nadajesz? zza uralu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Co najmniej siedem autobusów przewożących kolejnych ukraińskich żołnierzy wyjeżdża z huty Azowstal w Mariupolu - podała agencja Reuters.
Bojownicy, eskortowani przez siły prorosyjskie, nie wyglądali na rannych - twierdzi jeden ze świadków ewakuacji.
--
W poniedziałek ponad 260 ukraińskich żołnierzy opuściło hutę w Mariupolu i zostało wywiezionych na terytorium kontrolowane przez Rosję. Ukraiński rząd poinformował dziś, że pracuje nad ''kolejnymi etapami'' ewakuacji pozostałych osób z Azowstalu.
--
53 ciężko ranne osoby zostały ewakuowane do Nowoazowska, który jest w rękach Rosji. 211 ewakuowanych żołnierzy przewieziono do Ołeniwki na terytorium samozwańczej Donieckiej Republiki Ludowej. Wszyscy oni mają zostać wymienieni na rosyjskich jeńców wojennych.
Prokurator generalny Rosji zwrócił się do sądu najwyższego o uznanie ukraińskiego pułku Azow za ''organizację terrorystyczną'' - podała agencja Interfax, powołując się na stronę internetową rosyjskiego ministerstwa sprawiedliwości.Rosyjski sąd najwyższy ma rozpatrzyć sprawę 26 maja.
Obawiam się że nie będą chcieli wymienić ich na jeńców rosyjskich. Tylko kolonia karna albo ich zabija.Wiaczesław Wołodin, przewodniczący rosyjskiej Dumy Państwowej, powiedział, że ewakuowani z Azowstalu bojownicy pułku Azow nie powinni podlegać wymianie jeńców, a zamiast tego powinni zostać postawieni przed rosyjskim wymiarem sprawiedliwości.
--
Wcześniej we wtorek prokurator generalny Rosji zwrócił się do sądu najwyższego o uznanie ukraińskiego pułku Azow za ''organizację terrorystyczną''.
--
W poniedziałek ponad 260 ukraińskich żołnierzy opuściło hutę w Mariupolu i zostało wywiezionych na terytorium kontrolowane przez Rosję. Dziś z Azowstalu wyjechały kolejne autobusy z ewakuowanymi żołnierzami. Wszyscy oni trafiają na terytoria kontrolowane przez Rosję.
Rosjanie zniszczyli jedyny na Ukrainie bank genetyczny roślin. Przechowywano tam ponad 160 tys. próbek z całego świata.
Repozytorium przetrwało nawet II Wojnę Światową
uniannet / Telegram
I to jest sqrwysyństwo. Człowiek świadomie podcina gałąź, na której siedzi. To jednocześnie dowód na to, że jest najbardziej pierdolniętą istotą, jaka kiedykolwiek stąpała po tej planecie.
no ja serio chcialbym wiedziec jakiego premiera maja tam skad nadaje pacjent