Psy i norki roznoszą covida. Szczepić czy wybić?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-03-2021, 17:18Kobiety w ciąży szczepić. A jak się dzieci póżniej urodzą to testować testami Pcr.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SARS-CoV-2
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Moim zdaniem większość z tych 'nadmiarowych' to były covidy, ale niezdiagnozowane. Już pisałem, że u nas testowanie od początku było skandalicznie małe. A cała pandemia jest raczej przykrywana niż odwrotnie. Ale ciężko to ukryć.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Wybić. Jak zwierzyna się podejrzanie zachowuje to wybijać. Jakby testy na nich też działały to testować.Medard pisze: ↑13-03-2021, 18:27Psy i norki roznoszą covida. Szczepić czy wybić?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-03-2021, 17:18Kobiety w ciąży szczepić. A jak się dzieci póżniej urodzą to testować testami Pcr.
- ozob
- zahartowany metalizator
Zwykle szurstwo. (:Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-03-2021, 18:29Moim zdaniem większość z tych 'nadmiarowych' to były covidy, ale niezdiagnozowane. Już pisałem, że u nas testowanie od początku było skandalicznie małe. A cała pandemia jest raczej przykrywana niż odwrotnie. Ale ciężko to ukryć.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Wiceszef KE: Przy zamawianiu szczepionek przeciw Covid-19 popełniono błędy
https://www.rmf24.pl/raporty/raport-pro ... Id,5106528
Już nawet Timmermans przyznaje, że UE zawiodła w sprawie zakupu szczepionek...
https://www.rmf24.pl/raporty/raport-pro ... Id,5106528
Już nawet Timmermans przyznaje, że UE zawiodła w sprawie zakupu szczepionek...
Guilty of being right
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Akurat w tym czasie kiedy była druga fala, były te nadmiarowe zgony. Akurat nadmiarowe zgony sobie ten czas upatrzyły i te dwa miesiące ze wszystkich. To nie jest przypadek. Zapewne w dużych ilościach ludzie padali na nierozpoznanego covida. Z taką służbą zdrowia i minimalnym testowaniem nie mogło się inaczej skończyć.ozob pisze: ↑13-03-2021, 19:49Zwykle szurstwo. (:Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-03-2021, 18:29Moim zdaniem większość z tych 'nadmiarowych' to były covidy, ale niezdiagnozowane. Już pisałem, że u nas testowanie od początku było skandalicznie małe. A cała pandemia jest raczej przykrywana niż odwrotnie. Ale ciężko to ukryć.
- ozob
A może na nierozpoznane inne choroby? Dla przykładu w Polsce co roku diagnozuje się około 100k rakowcow. Tzn. tak było w czasach przed pandemia. 2020 charakteryzuje się tym, że w pierwszym półroczu 2020 diagnostyka raka spadła o 90%. Napomne, że to nie była jedyną szuflada ze spadkami w diagnostyce. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- rasowy masterfulowicz
W biedrze testy na przeciwciała za 49.99.Zostałem rozjebany jak zobaczyłem kolejke po to a w kolejce kilku szurków którzy na lokalnym portalu miasta na FB są jednymi z nabardziej aktywnych w negowaniu pandemi, poprostu to było piękne
miałem ochotę zesrać im sie przy tej kasie na ryj 

Co zrobisz...Życie. Hełmy i skrzydła chociaż przed sklepem zostawili?mocny2_3 pisze: ↑15-03-2021, 09:53W biedrze testy na przeciwciała za 49.99.Zostałem rozjebany jak zobaczyłem kolejke po to a w kolejce kilku szurków którzy na lokalnym portalu miasta na FB są jednymi z nabardziej aktywnych w negowaniu pandemi, poprostu to było pięknemiałem ochotę zesrać im sie przy tej kasie na ryj
![]()
- ozob
Pewnie chcieli kupic kilka, aby później przedstawić jakie rozbieżne wyniki daja. (:mocny2_3 pisze: ↑15-03-2021, 09:53W biedrze testy na przeciwciała za 49.99.Zostałem rozjebany jak zobaczyłem kolejke po to a w kolejce kilku szurków którzy na lokalnym portalu miasta na FB są jednymi z nabardziej aktywnych w negowaniu pandemi, poprostu to było pięknemiałem ochotę zesrać im sie przy tej kasie na ryj
![]()
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Pewnie kupili te testy, by polać je piwem lub colą, nakręcić filmik i ogłosić spisek. 

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- w mackach Zła
Strasznie mają w tej Białorusi
-
- rasowy masterfulowicz
Wiatrakowa policja sie nie pierdoli w tańcu.Kiedyś pracując w holandi widziałem co potrafią robić, zasady działania mniej więcej jak w usa tyle że nie strzelają tak szybko xD prawidłowa reakcja na protestujące, negujące istniejącą pandemie bydło.Zabrakło strzałów
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Taaa.. Akurat wszystkie raki, zawały i wylewy umówiły się żeby zaatakować w październiku i listopadzie, akurat wtedy kiedy druga fala była i było mase nie wykrytych covidów, bo małe testowanie. Powtarzam to już 20 raz. Nie dojdziemy do porozumienia w tej kwestii.ozob pisze: ↑15-03-2021, 00:14A może na nierozpoznane inne choroby? Dla przykładu w Polsce co roku diagnozuje się około 100k rakowcow. Tzn. tak było w czasach przed pandemia. 2020 charakteryzuje się tym, że w pierwszym półroczu 2020 diagnostyka raka spadła o 90%. Napomne, że to nie była jedyną szuflada ze spadkami w diagnostyce. (:
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W Radiu357 wlasnie leci u Strzyczkowskiego audycja o firmach i upadlosciach. I o „pomocy” rzadowej. Polecam, tym bredzacym o „kolejnym BMW” tez
woodpecker from space
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Bdb. widzę, że coraz więcej na forku zwolenników pałowania i szczucia ludźmi psami. Mam nadzieję, że będziecie równie wyrozumiali jak sami dostaniecie parę pał w plecy a psy rozerwą wasze gacie obsrane ze strachu przed covidem.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Serio byś się cieszył widząc ich rozstrzelane trupy na ulicach?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Bieda niby jest, a ciebie stać pójść do tej knajpy i wydawać i zarażać. A ten od BMW zarobi co u niego tą drogą zupe kupujesz i wszystko później niby on grypę zwali. Taka bieda a on z 5 samochodów ma. Sam pisałeś o tych samochodach. Dzisiaj prawie 600 osób doszło hospitalizowanych na covida w szpitalach, a ty myślisz żeby aby kiche zapchać zupą od tego od BMW.Triceratops pisze: ↑15-03-2021, 12:50W Radiu357 wlasnie leci u Strzyczkowskiego audycja o firmach i upadlosciach. I o „pomocy” rzadowej. Polecam, tym bredzacym o „kolejnym BMW” tez
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ci co się nie stosują do wytycznych powinni być bardzo surowi karani. Narazie jest niby walka z pandemią. Pora wziąść za ryj zarażaczy i się nie patyczkować. Dosyć tegoŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-03-2021, 12:59Serio byś się cieszył widząc ich rozstrzelane trupy na ulicach?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ciebie nie pytam, tylko tych, których dotąd uważałem za w miarę rozsądnych.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑15-03-2021, 13:02Ci co się nie stosują do wytycznych powinni być bardzo surowi karani. Narazie jest niby walka z pandemią. Pora wziąść za ryj zarażaczy i się nie patyczkować. Dosyć tego
If you do everything right, there will be no struggle.