Nie ma tu żadnych dziewczyn. Wszystkie uciekły skosztować trochę ze źródełka Twojej mitycznej wrażliwości i subtelności, stoją tam i gapią się na Ciebie jak zamurowane.535 pisze:Mówisz pacjencik, że dziewczęta spierdalały na twój widok i ze złości tak sobie żartowaliście w twardym męskim samczym gronie? To pięknie współgra z obroną gwałcicieli w sutannach. Wszystko staje się jasne.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Coraz więcej widzę takich głosów. Wcześniej było "rząd nic nie daje przedsiębiorcom, chcą dorżnąć małe firmy", wystarczyła mała tarcza antykryzysowa i już przedsiębiorcy nie są biednymi żuczkami, które PiS próbuje wybić tylko kurwami, które sprzedały się za drobną kasę. Kasę, którą swoją drogą i tak w wielokrotnie większej ilości odprowadzali do kasy państwa. Zresztą sama tarcza dla przedsiębiorców też jest najwyraźniej zupełnie inna niż w reszcie Europy, bo tam naturalnie rządy są mądre i ratują gospodarkę, a u nas to wiadomo, zwykła łapówka przed wyborami i nic więcej.535 pisze:Gratuluję! Tak dymać! To znaczy. Tak trzymać! Tradycyjnie pomoc trafia do najbardziej potrzebujących, bo mógłbym się założyć, że bez tej kwoty spokojnie dałbyś radę. W każdym razie, teraz masz jeszcze jeden ruch. Zbliżają się wybory. Wiesz co należy zrobić. Należy podziękować. Tak to właśnie działa.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To ja tak z dupy powiem że przedwczoraj składałem wniosek do tarczy, wczoraj podpisana umowa online a dziś już jest pięć kawałków na koncie. Zaskakująco sprawnie jak na ten kraj.
Guilty of being right
- nicram
Widzę uglak, że ostatnio bardzo pisiorków bronisz. A później będziesz znowu wypierał się, że na nich nie głosowałeś. :-)
all the monsters will break your heart
- uglak
Szekle muszą się zgadzać - życie w Erec Israel nie jest takie tanie jak w Polin ;-)
Guilty of being right
-
535
Masz rację. Poniosło mnie, bo przeliczyłem ile to jest harnasia za tych 5k. Moja podejrzliwość nie ma żadnego uzasadnienia. Przepraszam wszystkich obecnych.uglak pisze:Coraz więcej widzę takich głosów. Wcześniej było "rząd nic nie daje przedsiębiorcom, chcą dorżnąć małe firmy", wystarczyła mała tarcza antykryzysowa i już przedsiębiorcy nie są biednymi żuczkami, które PiS próbuje wybić tylko kurwami, które sprzedały się za drobną kasę. Kasę, którą swoją drogą i tak w wielokrotnie większej ilości odprowadzali do kasy państwa. Zresztą sama tarcza dla przedsiębiorców też jest najwyraźniej zupełnie inna niż w reszcie Europy, bo tam naturalnie rządy są mądre i ratują gospodarkę, a u nas to wiadomo, zwykła łapówka przed wyborami i nic więcej.535 pisze:Gratuluję! Tak dymać! To znaczy. Tak trzymać! Tradycyjnie pomoc trafia do najbardziej potrzebujących, bo mógłbym się założyć, że bez tej kwoty spokojnie dałbyś radę. W każdym razie, teraz masz jeszcze jeden ruch. Zbliżają się wybory. Wiesz co należy zrobić. Należy podziękować. Tak to właśnie działa.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To ja tak z dupy powiem że przedwczoraj składałem wniosek do tarczy, wczoraj podpisana umowa online a dziś już jest pięć kawałków na koncie. Zaskakująco sprawnie jak na ten kraj.
- Triceratops
Ktos sie wybiera na ten event?
https://www.donald.pl/artykuly/4ECVij5G ... czynskiego" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.donald.pl/artykuly/4ECVij5G ... czynskiego" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Sgt. Barnes

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Drone
Nie ma żadnej metamorfozy. Jak ktoś skupia swoje myślenie wokół spożycia kiełbasy i picia browarku, to rzeczywiście mu wszystko jedno, czy żyje w PRL, w normalnym kraju, czy w skoślawionej przez kaczystów rzeczywistości. Nie jest tak, że odkręcenie tego, co wykręcił PiS zajmie rok czy dwa, to będzie trwało dekadę albo i lepiej. Poza tym elektorat roszczeniowy i taki, który czerpie satysfakcję z dopierdalania innym, nie zniknie z dnia na dzień. Obecne rządy legitymizują skurwienie i postawy odwetowe, a jednocześnie korzystają z tchórzostwa i konformizmu co poniektórych - kolejne lata zajmie ewolucja tego marnego społeczeństwa do standardu, w którym nie ma przyzwolenia na takie postawy. Dlaczego mam żyć w państwie oszołomów i jeszcze płacić na ten cyrk? A jak ktoś mówi, że poprzednie rządy nie były wcale lepsze, to mnie śmiech ogarnia - były, jakie były, dużo im można zarzucić, i afery, i nicnierobienie, i arogancję - ale żaden się nie skurwił do tego stopnia, znano jakąś granicę, cezurą była możliwość przeprowadzenia wyborów. Teraz nawet już tego nie ma.Triceratops pisze:No te deklaracje doktora nadaja sie do tematu o Nergalu, ktory zalozyl kiedys Maria, niestety zostal usuniety przez faszystowsko-moderatorski terror. Juz Kopaczowa, Saleta i paru innych, przekonanych o swojej wyjatkowosci zlozylo podobne deklaracje, po czym bolesnie sie przekonalo, ze nikt ich nie zatrzymywal a wrecz zachecal. Teraz robia za posmiewisko. W moim mniemaniu dr Drone przechodzi jakas przedziwna metamorfoze, ktora obserwuje z zaciekawieniem rownym zdziwieniu oraz nieco mniejszym zmartwieniem rownym zniesmaczeniu. Chyba odstawil na dobre dziela Junga a zaczal czytac Dawkinsa i Dennetta oraz Marksa.Bloodcult pisze:No i te buńczuczne deklaracje o emigracji :D
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie zrozum mnie źle, polityka mnie bardzo mało interesuje, po prostu jak będę miał taki dom jak Ty - albo jakiekolwiek własne lokum - to będę może bardziej kręcił nosem. A radę sobie dam zawsze, z pomocą czy bez.535 pisze:Gratuluję! Tak dymać! To znaczy. Tak trzymać! Tradycyjnie pomoc trafia do najbardziej potrzebujących, bo mógłbym się założyć, że bez tej kwoty spokojnie dałbyś radę. W każdym razie, teraz masz jeszcze jeden ruch. Zbliżają się wybory. Wiesz co należy zrobić. Należy podziękować. Tak to właśnie działa.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To ja tak z dupy powiem że przedwczoraj składałem wniosek do tarczy, wczoraj podpisana umowa online a dziś już jest pięć kawałków na koncie. Zaskakująco sprawnie jak na ten kraj.
Find your flow
- trup
Oczywiscie! Już nawet gardło podrażniłem zimnym browcem.Triceratops pisze:Ktos sie wybiera na ten event?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Triceratops
No zgadza sie, masz racje, ale nie jestes ponad to? Co ci z takiego bezproduktywnego mielenia i durnych deklaracji. ktore sa przerabiane pod kazda budka z piwem? Kazdy wie, ze kaczysci sa zjebani, po co uswiadamiasz kogos kolejny raz, chesz zeby wiedzial jeszcze bardziej?Drone pisze:Nie ma żadnej metamorfozy. Jak ktoś skupia swoje myślenie wokół spożycia kiełbasy i picia browarku, to rzeczywiście mu wszystko jedno, czy żyje w PRL, w normalnym kraju, czy w skoślawionej przez kaczystów rzeczywistości. Nie jest tak, że odkręcenie tego, co wykręcił PiS zajmie rok czy dwa, to będzie trwało dekadę albo i lepiej. Poza tym elektorat roszczeniowy i taki, który czerpie satysfakcję z dopierdalania innym, nie zniknie z dnia na dzień. Obecne rządy legitymizują skurwienie i postawy odwetowe, a jednocześnie korzystają z tchórzostwa i konformizmu co poniektórych - kolejne lata zajmie ewolucja tego marnego społeczeństwa do standardu, w którym nie ma przyzwolenia na takie postawy. Dlaczego mam żyć w państwie oszołomów i jeszcze płacić na ten cyrk? A jak ktoś mówi, że poprzednie rządy nie były wcale lepsze, to mnie śmiech ogarnia - były, jakie były, dużo im można zarzucić, i afery, i nicnierobienie, i arogancję - ale żaden się nie skurwił do tego stopnia, znano jakąś granicę, cezurą była możliwość przeprowadzenia wyborów. Teraz nawet już tego nie ma.Triceratops pisze:No te deklaracje doktora nadaja sie do tematu o Nergalu, ktory zalozyl kiedys Maria, niestety zostal usuniety przez faszystowsko-moderatorski terror. Juz Kopaczowa, Saleta i paru innych, przekonanych o swojej wyjatkowosci zlozylo podobne deklaracje, po czym bolesnie sie przekonalo, ze nikt ich nie zatrzymywal a wrecz zachecal. Teraz robia za posmiewisko. W moim mniemaniu dr Drone przechodzi jakas przedziwna metamorfoze, ktora obserwuje z zaciekawieniem rownym zdziwieniu oraz nieco mniejszym zmartwieniem rownym zniesmaczeniu. Chyba odstawil na dobre dziela Junga a zaczal czytac Dawkinsa i Dennetta oraz Marksa.Bloodcult pisze:No i te buńczuczne deklaracje o emigracji :D
Swoja rzeczywistosc kreujesz sam, siedzac na jednej ze swoich dzialek,ktorych nie mozesz sprzedac. I kiedy tam jestes na tej swojej dzialce, tam nie dochodzi swad kaczyzmu, czas nie istnieje a prawdopodobienstwa funkcji falowej sie mnoza i mnoza. Tylko piramidy sa wieczne i usmiechaja sie sardonicznie w blasku slonca odbitym od piasku Sahary. Przemysl to bo to wszystko co piszesz to poziom spozycia kielbasy i browara.
woodpecker from space
- uglak
-
535
Przecież to właśnie napisałem. Reszta to komentarz do otaczającej nas rzeczywistości. Coraz bardziej zaskakującej.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Nie zrozum mnie źle, polityka mnie bardzo mało interesuje, po prostu jak będę miał taki dom jak Ty - albo jakiekolwiek własne lokum - to będę może bardziej kręcił nosem. A radę sobie dam zawsze, z pomocą czy bez.535 pisze:Gratuluję! Tak dymać! To znaczy. Tak trzymać! Tradycyjnie pomoc trafia do najbardziej potrzebujących, bo mógłbym się założyć, że bez tej kwoty spokojnie dałbyś radę. W każdym razie, teraz masz jeszcze jeden ruch. Zbliżają się wybory. Wiesz co należy zrobić. Należy podziękować. Tak to właśnie działa.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To ja tak z dupy powiem że przedwczoraj składałem wniosek do tarczy, wczoraj podpisana umowa online a dziś już jest pięć kawałków na koncie. Zaskakująco sprawnie jak na ten kraj.
- nicram
Samozaoranie qrew z pisu odcinek 5451: https://fakty.interia.pl/raporty/raport ... ce=special
- mad
- weteran forumowych bitew
^ Nawet fajna jest ta psychoza lemingów.
- nicram
^ nawet fajne jest to bezmózgowie pisiorów.
- mad
- weteran forumowych bitew
Taaa.... system się wali, samozaoranie nastąpiło, bo ktoś jest zarażony. Konstatacja godna tytana intelektu . Proporcje, mocium panie, proporcje.
-
Pacjent
Mnie najbardziej inspiruje jak bezmózgowie PiSiorów dot. tzw. pandemii i działań z tym związanych podchwytują ich oficjalni wrogowie, dopingując w tym rząd i podjudzając go do dalszych ograniczeń. Klinicznym tego przykładem jest sprawa POpapranych włodarzy, którzy nie chcą otworzyć żłobków i przedszkoli.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Taa...przecież twoi polityczni pupile mówili, że wybory takie bezpieczne...rozumiesz, czy trzeba dalej to tłumaczyć?
Zdajesz sobie sprawę, że zamykanie to nie był pomysł pisu, tylko innych, mądrzejszych od nich? W innych rejonach Świata?Pacjent pisze: ↑02-05-2020, 10:52Mnie najbardziej inspiruje jak bezmózgowie PiSiorów dot. tzw. pandemii i działań z tym związanych podchwytują ich oficjalni wrogowie, dopingując w tym rząd i podjudzając go do dalszych ograniczeń. Klinicznym tego przykładem jest sprawa POpapranych włodarzy, którzy nie chcą otworzyć żłobków i przedszkoli.