Chyba dalej tam pisze.Triceratops pisze:Slusznie pisze, tego idiote ministre zdrowia powinno sie wywalic na zbity pysk, co zreszta slusznie postuluje Cejrowski.
Ciekawe czy Warzecha jeszcze pisze w Dorzeczy, ktore ostatnio nachalnie lize zad partii rzadzacej
https://dorzeczy.pl/kraj/136836/cejrows ... olany.html" onclick="window.open(this.href);return false;
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
U Cejrowskiego, jak czytam, naturalne procesy nabierają tempa ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
A on nie obiecywał solennie kilka lat temu, że wypierdoli z kraju do Ekwadoru? Czemu go tam jeszcze nie ma i nie rucha małp?Triceratops pisze:Slusznie pisze, tego idiote ministre zdrowia powinno sie wywalic na zbity pysk, co zreszta slusznie postuluje Cejrowski.
Ciekawe czy Warzecha jeszcze pisze w Dorzeczy, ktore ostatnio nachalnie lize zad partii rzadzacej
https://dorzeczy.pl/kraj/136836/cejrows ... olany.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
A ty znowu patrzysz na ten palec...no to typowa przypadlosc. Z Arizony stuka zdaje sie, w radiu Wnet caly czas stamtad nadaje.
woodpecker from space
- Medard
Mieszka w Arizonie i na zmianę chyba też w Wwie,Hatefire pisze:A on nie obiecywał solennie kilka lat temu, że wypierdoli z kraju do Ekwadoru? Czemu go tam jeszcze nie ma i nie rucha małp?Triceratops pisze:Slusznie pisze, tego idiote ministre zdrowia powinno sie wywalic na zbity pysk, co zreszta slusznie postuluje Cejrowski.
a w ekwa ma tylko jakąś hacjendę i trochę heksów gruntu.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Hatefire
To niech zajmie się wyborami prezydenckimi w USA. Swoją drogą co typowe dla polskich tzw. wolnościowców zaskakująco długo żył z publicznych pieniędzy fundowanych mu przez media publiczne.Triceratops pisze:A ty znowu patrzysz na ten palec...no to typowa przypadlosc. Z Arizony stuka zdaje sie, w radiu Wnet caly czas stamtad nadaje.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Tacy to wolnościowcy za cudze talary. Takie bosaki bose.Hatefire pisze:To niech zajmie się wyborami prezydenckimi w USA. Swoją drogą co typowe dla polskich tzw. wolnościowców zaskakująco długo żył z publicznych pieniędzy fundowanych mu przez media publiczne.Triceratops pisze:A ty znowu patrzysz na ten palec...no to typowa przypadlosc. Z Arizony stuka zdaje sie, w radiu Wnet caly czas stamtad nadaje.
- Triceratops
Zajmuje sie caly czas, pierdola o tych wyborach w USA co druga audycje w tym radiu.Hatefire pisze:To niech zajmie się wyborami prezydenckimi w USA. Swoją drogą co typowe dla polskich tzw. wolnościowców zaskakująco długo żył z publicznych pieniędzy fundowanych mu przez media publiczne.Triceratops pisze:A ty znowu patrzysz na ten palec...no to typowa przypadlosc. Z Arizony stuka zdaje sie, w radiu Wnet caly czas stamtad nadaje.
woodpecker from space
- Hatefire
Typowe. Stasiu "Nazywam ofiarę gwałtu kurwą" Wolnościowiec żebrze, Krzysiu "Żyję za pieniądze brata od rosyjskiego oligarchy" Wolnościowiec, żyje na koszt rodziny, Rafał "Robię świetny riszercz i rucham pijane kobiety" Wolnościowiec ciągnie kasę z abonamentu.535 pisze:Tacy to wolnościowcy za cudze talary. Takie bosaki bose.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Prawda jest taka, ze wg klasycznej metody "znajdzcie mi czlowieka.." mozna powiedziec - a ja mu wypomne jakis cytat. Przeciez mozna tak kopac kazdego, kto cos w ogole mowi i pisze. Np Sierakowskiemu teksty pisala kochanka, co sie wylalo po ich rozstaniu. A on bral za to pieniadze, tez panstwowe w sumie. Tylko co z tego? Ktos go za to usunal z dyskursu publicznego? Przestal byc twoim guru?
woodpecker from space
- Hatefire
No i chuj w dupę Sierakowskiemu. Dlaczego mi go wypominasz, chwaliłem go kiedyś, czy powoływałem się na jego zdanie? Niemniej nie ukrywam, że ci tzw wolnościowcy mnie szczególnie mierżą. Pierdolą te swoje kocopoły żyjąc na czyimś czy państwowym garnuszku. Nie pochodzę z bogatego domu na studiach rodzice zapewniali mi wikt i opierunek, na wszystko inne musiałem zapracować. Różne rzeczy się robiło, ładowałem po nocach półki w Makro, myłem krzesełka na Stadionie Śląskim. Po zakończeniu edukacji byłem bezrobotny całe ok 2 tygodni. Zanim znalazłem robotę zgodną z wykształceniem pracowałem w OBI na dziale ogród. Tymczasem poucza mnie żebrak Stasiu czy Rafał ciągnący kasę z państwowej TV i jeszcze dumnie zwą się wolnościowcami. No cóż jak już na coś państwo ma wydawać kasę niech dają na dzieci w domach dziecka a nie na Pana Cejrowskiego czy Pana Rafała.Triceratops pisze:Prawda jest taka, ze wg klasycznej metody "znajdzcie mi czlowieka...a ja mu wypomne jakis cytat". Przeciez mozna tak kopac kazdego, kto cos w ogole mowi i pisze. Np Sierakowskiemu teksty pisala kochanka, co sie wylalo po ich rozstaniu. A on bral za to pieniadze, tez panstwowe w sumie. Tylko co z tego? Ktos go za to usunal z dyskursu publicznego?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
aha. zajebiście. a tak zapytam przy okazji - szczepić się będziecie, jak już szumowinowski zapowiedział, czy raczej olewacie sprawę?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W tym temacie faktycznie zawsze mnie najbardziej śmieszył Korwin, który swoją obecność i chapanie pieniędzy z UE tłumaczył tak, że w ten sposób UE szybciej upadnie bo będzie miało mniej pieniędzy. Szkoda, że nie postanowił walczyć z prostytucją, chętnie bym go zobaczył wymalowanego pod latarnią, zabierającego klientów dziwkom ;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Triceratops
No dobra ale co to ma do rzeczy ogolnie? NIe bardzo rozumiem, ten to tamten tamto, ale chyba liczy sie sens wypowiedzi? Czy wypominanie? Bo tak szczerze mowiac, rzuc no jakiegos autoryteta, bo teraz modne sa, takiego co to mu sie nic nie da wypomniec. Jest ktos taki w ogole? Jak Ziemkiewicz mowi z sensem to mowi z sensem, jak pierdoli glupoty to pierdoli glupoty, ale chyba nie zmienia to nic w ostatecznym rozrachunku, ze prawda to prawda a nieprawda to nieprawda? Cejrowski zas juz od dawna nie chce zlotowki od panstwa, nawet doplat nie bierze.Hatefire pisze:No i chuj w dupę Sierakowskiemu. Dlaczego mi go wypominasz, chwaliłem go kiedyś, czy powoływałem się na jego zdanie? Niemniej nie ukrywam, że ci tzw wolnościowcy mnie szczególnie mierżą. Pierdolą te swoje kocopoły żyjąc na czyimś czy państwowym garnuszku. Nie pochodzę z bogatego domu na studiach rodzice zapewniali mi wikt i opierunek, na wszystko inne musiałem zapracować. Różne rzeczy się robiło, ładowałem po nocach półki w Makro, myłem krzesełka na Stadionie Śląskim. Po zakończeniu edukacji byłem bezrobotny całe ok 2 tygodni. Zanim znalazłem robotę zgodną z wykształceniem pracowałem w OBI na dziale ogród. Tymczasem poucza mnie żebrak Stasiu czy Rafał ciągnący kasę z państwowej TV i jeszcze dumnie zwą się wolnościowcami. No cóż jak już na coś państwo ma wydawać kasę niech dają na dzieci w domach dziecka a nie na Pana Cejrowskiego czy Pana Rafała.Triceratops pisze:Prawda jest taka, ze wg klasycznej metody "znajdzcie mi czlowieka...a ja mu wypomne jakis cytat". Przeciez mozna tak kopac kazdego, kto cos w ogole mowi i pisze. Np Sierakowskiemu teksty pisala kochanka, co sie wylalo po ich rozstaniu. A on bral za to pieniadze, tez panstwowe w sumie. Tylko co z tego? Ktos go za to usunal z dyskursu publicznego?
Poza tym ludzie dojrzewaja, nabywaja wiedzy, pewne rzeczy zaczynaja rozumiec w koncu. Ja tez kiedys bylem lewakiem i ateista ale juz wyroslem z tego jak to mowil Marszalek
woodpecker from space
- Hatefire
Dobra i tak się nie pogodzimy. Ja kiedyś byłem neolibem i też z tego wyrosłem ;-)Triceratops pisze:Poza tym ludzie dojrzewaja, nabywaja wiedzy, pewne rzeczy zaczynaja rozumiec w koncu. Ja tez kiedys bylem lewakiem i ateista ale juz wyroslem z tego jak to mowil Marszalek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Tylko kretyni mają autorytety.Triceratops pisze:Bo tak szczerze mowiac, rzuc no jakiegos autoryteta, bo teraz modne sa, takiego co to mu sie nic nie da wypomniec. Jest ktos taki w ogole?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
O! Padło nazwisko Sierakowski...w jednym wagonie z Bosakiem i tym drugim nadętym bucem za pięć złotych, bym go upchnął.
- Triceratops
Nie sadze, ze jestesmy w jakiejs specjalniej niezgodzie, ot po prostu czasami mamy inne spojrzenie na pewne aspekty zycia ;)Hatefire pisze:Dobra i tak się nie pogodzimy. Ja kiedyś byłem neolibem i też z tego wyrosłem ;-)Triceratops pisze:Poza tym ludzie dojrzewaja, nabywaja wiedzy, pewne rzeczy zaczynaja rozumiec w koncu. Ja tez kiedys bylem lewakiem i ateista ale juz wyroslem z tego jak to mowil Marszalek
ps. moze nie dorosles :keke:
A tu sie akurat zgadzamy, jak mawial wielki Goethe, ale rzucilem to w nawiazaniu do typowego argumentum ad verecundiam. Bo jak sie bedziemy skupiac wylacznie na nazwiskach, to bron Boze kogos zacytowac wtedy..Hatefire pisze:Tylko kretyni mają autorytety.Triceratops pisze:Bo tak szczerze mowiac, rzuc no jakiegos autoryteta, bo teraz modne sa, takiego co to mu sie nic nie da wypomniec. Jest ktos taki w ogole?
woodpecker from space
-
Dobrze, że Stachu ma oponentów na tym poziomie. Raz, że jej tak nie nazwał, a dwa że tam nie doszło do gwałtu. Punkt dla niego.Hatefire pisze:Typowe. Stasiu "Nazywam ofiarę gwałtu kurwą" .535 pisze:Tacy to wolnościowcy za cudze talary. Takie bosaki bose.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ja mam: Lemmy, Clint Eastwood i ConanHatefire pisze:Tylko kretyni mają autorytety.Triceratops pisze:Bo tak szczerze mowiac, rzuc no jakiegos autoryteta, bo teraz modne sa, takiego co to mu sie nic nie da wypomniec. Jest ktos taki w ogole?
If you do everything right, there will be no struggle.