islam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Re: islam
beda tez chcieli nam wmowic ze to wina krajów ktore nie przyjmują imigrantów, ze to nasza wina bo brakuje solidarnosci w euro kloace, tak jak przy okazji ostatnich zamachów. Szkoda ,ze atakują zwykłych ludzi zamiast urzedników ue i polityków no ale kto by atakował ręke ktora go karmi?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- pr0metheus
kazdy srednio rozgarniety obywatel wiedzial ze tak bedzie. refugees welcome.
niech to miejsce niebawem zniknie
http://www.wykop.pl/link/2754961/holend ... migrantow/" onclick="window.open(this.href);return false;
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
organizator w wiezieniu, policja chwali sie ze z nimi wspolpracuje, a w brukseli wybuchaja bomby.
dobry prognostyk na ŚDM - zwlaszcza, ze wyznawcy religii milosci tak sie rozbestwili, ze probowali nielegalnie kupowac bron w trojmiescie...
dobry prognostyk na ŚDM - zwlaszcza, ze wyznawcy religii milosci tak sie rozbestwili, ze probowali nielegalnie kupowac bron w trojmiescie...
Guilty of being right
- Only_True_Believers
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Myślisz, że po ostatniej "przygodzie u wulkanizatora", jesteśmy dobrze przygotowani?uglak pisze:organizator w wiezieniu, policja chwali sie ze z nimi wspolpracuje, a w brukseli wybuchaja bomby.
W związku z tym, że jak pokazuje bieg wydarzeń jesteśmy kompletnie bezbronni wobec terrorystów, ja proponuje taką strategię. Wybierzmy sobie jakieś, tak modne obecnie, męskie fatałaszki. Wtedy jest szansa, że potencjalny zamachowiec, albo udusi się ze śmiechu, albo okaże litość. Ja w tym sezonie stawiam na taki look.

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
535 pisze:W związku z tym, że jak pokazuje bieg wydarzeń jesteśmy kompletnie bezbronni wobec terrorystów, ja proponuje taką strategię. Wybierzmy sobie jakieś, tak modne obecnie, męskie fatałaszki. Wtedy jest szansa, że potencjalny zamachowiec, albo udusi się ze śmiechu, albo okaże litość. Ja w tym sezonie stawiam na taki look.
Jacy to są nieszczęśnicy.....
- Triceratops
-
Triceratops pisze:
Dobre. Tymczasem w Niemczech, poprawność polityczna została posunięta do granic absurdu... a nawet tą granicę przekroczyła...
http://pikio.pl/antyterrorysci-wpadli-d ... ligijnych/" onclick="window.open(this.href);return false;
Smutno się robi czytając takie newsy. Antyterroryści zawsze kojarzyli mi się z facetami, którzy zdepczą wszystko, rozjebią drzwi w drobny mak, a jak zajdzie pomyłka to nie powiedzą przepraszam, bo taka ich robota. A ci... ech, szkoda gadać.
To chyba jakieś jaja są. Natomiast rozjebało mnie podsumowanie wczorajszego reportażu Sekielskiego na temat sytuacji w Danii. Brodatego chuja, który miesza ludziom w głowach i ludzi, którzy wrócili ze szkoleń w Syrii, demokratyczne i tolerancyjne władze duńskie monitorują, a Kurdyjce, która była zamieszana w walkę przeciwko ISIS odbierają obywatelstwo... Dziękuję za uwagę.
- Triceratops
To jeszcze huj, obczaj toNasum pisze:Triceratops pisze:
Dobre. Tymczasem w Niemczech, poprawność polityczna została posunięta do granic absurdu... a nawet tą granicę przekroczyła...
http://pikio.pl/antyterrorysci-wpadli-d ... ligijnych/" onclick="window.open(this.href);return false;
Smutno się robi czytając takie newsy. Antyterroryści zawsze kojarzyli mi się z facetami, którzy zdepczą wszystko, rozjebią drzwi w drobny mak, a jak zajdzie pomyłka to nie powiedzą przepraszam, bo taka ich robota. A ci... ech, szkoda gadać.
http://ndie.pl/muzulmanskie-dzieci-klas ... a-policja/" onclick="window.open(this.href);return false;

woodpecker from space
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No w chujowym kierunku to wszystko poszło. Ale idea była dobra.
Co poradzić że ten zjebany gatunek nie potrafi żyć normalnie obok siebie.
Co poradzić że ten zjebany gatunek nie potrafi żyć normalnie obok siebie.