ruskie trole w formie.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Dobra, to na kogo głosować, skoro poprzednia ekipa to też złodzieje i zaprzańce, partia "chłopska" to kumoterska mafia, o komuchach to nawet żal wspominać, a Korwin to wiadomo... wszystko co najgorsze. No jak żyć do chuja miłego???535 pisze:Jak bardzo trzeba być sfrustrowanym i nienawidzić ludzi oraz vaterbantustanu, o pospolitej tępocie nie wspominając, żeby głosować na Jędrka, Jarka i Mateusza? Kim, tak naprawdę, są ci ludzie?
To może ja dorzuce swoje trzy grosze, temat bardzo mi w końcu bliski.535 pisze:Nie konfabuluj doktore. Wszak znamy prawdę wszyscy. Nie masz tam żadnych znajomych. Tam nie ma niczego. Patrząc z Bolandii, tylko woda.Sybir pisze:Pacjent pisze:Słyszałem o kilkuletnim oczekiwaniu na zabiegi ortopedyczne i laryngologiczne.
Może to zweryfikuję, ale obawiam się, że znajomi zabiją mnie śmiechem.
Co do historii ortopedycznej i sposobie obsługi petentów w jednym z największych miast bantustanu, zachowam ją dla siebie. Miałem nieprzyjemność przechodzić temat ze skręconą kostką ojca. Nie chcę się po raz kolejny wkurwiać i przy okazji napisać za dużo, bo chuj wie komu nasz przyjaciel sprzedaje te wypowiedzi.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nie zgadłeś.mad pisze:^ Aleksander Grad.
a widzę, że kolega czyta moje posty. miłe. chyba ;-)mad pisze:Ze mnie pewnie taki pisowiec jak z Ciebie POpapraniec ;)