Przepraszam. Będę się starał zrehabilitować i więcej narzekać. Tym bardziej, że mam przedszkolno-kolonijną traumę związaną z fasolką po bretońsku.Nerwowy pisze: ↑08-10-2026, 20:42Jak na obywatela żyjącego pod butem totalitarnego reżimu który ciągle ima się nowych sposobów aby dokonać na tobie holokaustu jesteś jakoś przesadnie zadowolony z życia. Nie słyszałeś o najnowszym obowiązku jedzenia fasoli który niechybnie doprowadzi nas do zagłady jeszcze skuteczniej niż automaty na butelki i puszki pod sklepem?![]()
Czy w Polsce żyje się coraz lepiej?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Re: Czy w Polsce żyje się coraz lepiej?
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Fasolka po bretońsku bdb akurat!
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- DST
- zahartowany metalizator
Ten recykling butelek akurat mnie wkurwia, bo pomimo dobrej idei to gówno nie działa. 3 na 5 razy jest coś zepsute, zapełnione i zastanawia mnie też czy ktoś dodatkowo płaci kobietom z Biedry za noszenie tych worów przy jednoczesnym obsługiwaniu całego sklepu w trzy osoby. Moja narzeczona uwielbia ten pomysł tyle że zazwyczaj to ja popierdalam z tymi skurwiałymi butelkami od automatu do automatu. Czy to czyni ze mnie prawitzowca czy jedynie pantoflarza?Nerwowy pisze: ↑08-10-2026, 20:42Jak na obywatela żyjącego pod butem totalitarnego reżimu który ciągle ima się nowych sposobów aby dokonać na tobie holokaustu jesteś jakoś przesadnie zadowolony z życia. Nie słyszałeś o najnowszym obowiązku jedzenia fasoli który niechybnie doprowadzi nas do zagłady jeszcze skuteczniej niż automaty na butelki i puszki pod sklepem?![]()
- Nerwowy
Śmieszy mnie po prostu ta cała, histeryczna retoryka wokół tej sprawy wedle której odniesienie pustego opakowania do sklepu to jakieś totalne upodlenie, robienie z ludzi meneli i regres cywilizacyjny jak by inne kraje nie miały podobnych rozwiązań w użyciu już wcześniej (zbieranie butelek po piwie na BA kult eternal).
Z mojej perspektywy system kaucyjny w połączeniu ze zbrodniczym zakazem sprzedaży alkoholu w nocy spowodowały głównie to że w okolicy praktycznie nie ma już walających się po trawnikach puszek i butelek oraz rozbitego szkła na chodnikach. Problemu od lat nie dało rozwiązać się miękkimi metodami, więc jest to poświęcenie na które jestem gotów.
Z mojej perspektywy system kaucyjny w połączeniu ze zbrodniczym zakazem sprzedaży alkoholu w nocy spowodowały głównie to że w okolicy praktycznie nie ma już walających się po trawnikach puszek i butelek oraz rozbitego szkła na chodnikach. Problemu od lat nie dało rozwiązać się miękkimi metodami, więc jest to poświęcenie na które jestem gotów.
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Ja tylko chciałem przypomnieć, że jedno opakowanie zwrotne to równowartość pięćdziesięciu groszy. Ile kosztuje przeciętny sikacz na pierwszym lepszym koncercie? 
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
i jakoś tak w nocy ciszej się zrobiło bo korytka pozamykane to się pijusy nie szwędająNerwowy pisze: ↑08-10-2026, 21:53Z mojej perspektywy system kaucyjny w połączeniu ze zbrodniczym zakazem sprzedaży alkoholu w nocy spowodowały głównie to że w okolicy praktycznie nie ma już walających się po trawnikach puszek i butelek oraz rozbitego szkła na chodnikach. Problemu od lat nie dało rozwiązać się miękkimi metodami, więc jest to poświęcenie na które jestem gotów.![]()
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Nerwowy
Wolność ludzi mieszkających w pobliżu monopoli do słuchania pijackiego darcia mordy od zmierzchu do świtu albo bycia zaczepianym przez podpite towarzystwo została brutalnie ograniczona!