III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
bartwa

Re: III Wojna Światowa

30-03-2022, 20:38

booshee pisze:
30-03-2022, 20:36
ukraińska zaciekłość. Dzikie ludzie. I tym dzikim ludziom dzisiaj kibicuje żeby ten rosyjski motłoch roznieśli, do ostatniego żołnierza.
Można powiedzieć, że trafił swój na swego.
Awatar użytkownika
booshee
postuje jak opętany!

30-03-2022, 20:41

bartwa pisze:
30-03-2022, 20:38
booshee pisze:
30-03-2022, 20:36
ukraińska zaciekłość. Dzikie ludzie. I tym dzikim ludziom dzisiaj kibicuje żeby ten rosyjski motłoch roznieśli, do ostatniego żołnierza.
Można powiedzieć, że trafił swój na swego.
To co mają nie strzelać, strzelać żeby nie zabić, strzelać w co drugiego?
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

30-03-2022, 21:07

Wy znacie wojny z jakichś filmów kryminalnych i telewizyjnych, a ja znam z prawdziwych opowieści ludzi zamieszkujących moje rejony. Kiedyś taki dziadek mi opowiadał nawet o pierwszej wojnie światowej. Jaka bitwa była u nas na bagnety. Jak żołnierze wyli. Ganiali się po wąwozach i lasach. Raz jedni, a później drudzy.
Raz się zje, raz się nie zje.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-03-2022, 21:35

booshee pisze:
30-03-2022, 20:37
ozob pisze:
30-03-2022, 20:06
Generalnie to powala mnie ta logika:

Ukraincy mogą wydłubywać oczy, bo się bronią, ale Ruskie nie mogą napierdalac w cywilów mimo, że chcą podbić Ukraine.
Czy koleżka z nożem w głowie to cywil?
Myślę, że sportowiec. Z tego forume, wiemy, że powinno się pochylić nad ruskim sportowcem. Zapłakać, że nie może zagrać w rozgrywkach, tych czy innych. Płaczmy.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

30-03-2022, 21:51

Ukraińcy zagłuszają ruskie radia wojskowe metalem. Jakieś sugestie do playlisty?

Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
bartwa

30-03-2022, 21:55

Tatuś pisze:
30-03-2022, 21:51
Ukraińcy zagłuszają ruskie radia wojskowe metalem. Jakieś sugestie do playlisty?

Będą spierdalać w podskokach.
Slyd

30-03-2022, 21:55

ozob pisze:

Ukraincy mogą wydłubywać oczy, bo się bronią, ale Ruskie nie mogą napierdalac w cywilów mimo, że chcą podbić Ukraine.
Jeśli Najprzewielebniejszy przyzwoli...

To po twoim wywodzie nasuwa mi się pewna myśl....

Cytuję "Ruskij karabl idi na chuj...."

Mam nadzieję że byłem wystarczająco wyczulony i delikatny w swojej wypowiedzi i nie otrzymam 3 bana za język do którego przez konkretną ruska onucę zostałem sprowokowany....
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

30-03-2022, 21:56

Ktoś proponuje w komciach "For whom the bell tolls" Mety i to jest imho dobry trop - można do kompletu dorzucić "One".
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Slyd

30-03-2022, 21:59

Ascetic pisze:
30-03-2022, 19:52
Pewnie niestosowne miejsce, ale huj, niech będzie. Jak Seba może o wygrzebywaniu gałek ocznych to i ja mogę.

Właśnie przeczytałem twitta, od ambasadoraIII RP, czyli śmieszek Leszek jakiś, że putler odda Krym i dorzuci kawioru, aby tylko Makrą przystał do niego wydzwaniać.

Śmieszne?
Tak, dla ruskich agentów, chyba tak 😉
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

30-03-2022, 22:04

Slyd pisze:
Ascetic pisze:
Pewnie niestosowne miejsce, ale huj, niech będzie. Jak Seba może o wygrzebywaniu gałek ocznych to i ja mogę.

Właśnie przeczytałem twitta, od ambasadoraIII RP, czyli śmieszek Leszek jakiś, że putler odda Krym i dorzuci kawioru, aby tylko Makrą przystał do niego wydzwaniać.

Śmieszne?
I już za pisanie o jakiś agentach, którzy niby tutaj są, powinieneś dostać bana z miejsca. Aleś ty głupi.
Raz się zje, raz się nie zje.
Awatar użytkownika
Ascetic

Slyd pisze:
Ascetic pisze:

Śmieszne?
Przyznam się bez bicia, że ja też troszkę śmiechłem, pewnie przez to, że mnie powoli odpuszcza ten wojenno agresywny stan, choć co oczywiste na kacapa zawsze z przyjemnością spuszczę mele na ryj. Tym bardziej, że po raz kolejny wróciliśmy z Modlińskiej i widok ludzi co dopiero uciekli ze swojego kraju jak przytłaczał, tak przytłacza dalej.
lys på slutten av lys
Slyd

30-03-2022, 22:33

Mariusz Wędliniarz pisze:
Slyd pisze:
Ascetic pisze:

Śmieszne?
I już za pisanie o jakiś agentach, którzy niby tutaj są, powinieneś dostać bana z miejsca. Aleś ty głupi.
Jeśli tak się stanie to jakoś sobie z tym poradzę....
Nie martw się, jak mnie wywali z forum zarząd - cóż, takie życie...

Ale powiem tak..
Bardzo szanuję to forum i dzięki temu forum poznałem wiele zajebistych kapel ale....
Ale nie oznacza to, że jeśli w jakimś pobocznym temacie jakiś zjeb czy inny podwójny zjeb próbuje przekonać wszystkich że 2 + 2 = 5 nie zareaguję....
Awatar użytkownika
Medard

30-03-2022, 22:44

ozob pisze:

@Ozob, @Karkass, @Mariusz
Nie łapcie się ta takie fejki, ruskie sami nagrywają takie filmy, biorą jakiegoś poborowego i wydłubują mu oko, pewnie mu nawet za to płacą, u nas w Polsce był taki jeden, co za rentę chciał, by mu obcięli palca, taki sposób na życie sobie wymyślił, a rusek sobie wymyślił, że mama go będzie doglądać, a Putin mu płacić. Taki ruski ze wsi to woli dobrą rentę, zamiast traktorem w polu orać, ich miastowi bardzo pogardzają rolnikami. Żonę sobie znajdzie miastową, zza Uralu, mongołkę z twarzy, one ładne są, taką, co nie chce sama pracować, tylko z socjału sobie żyć.

Potem kłamstwo leci w eter, że Ukry są niedobre i można bombardować Mariupol.
Nie nie można, żaden ukraiński cywil nie ma prawa zginąć.
Ostatnio zmieniony 30-03-2022, 22:51 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Slyd

30-03-2022, 22:50

Medard pisze:
ozob pisze:

Nie łapcie się ta takie fejki, ruskie sami nagrywają takie filmy, biorą jakiegoś poborowego i wydłubują mu oko, pewnie mu nawet za to płacą, u nas w Polsce był taki jeden, co za rentę chciał, by mu obcięli palca, taki sposób na życie sobie wymyślił, a rusek sobie wymyślił, że mama go będzie doglądać, a Putin mu płacić. Taki ruski ze wsi to woli dobrą rentę, zamiast traktorem w polu orać, ich miastowi bardzo pogardzają rolnikami.

Potem leci w eter, że Ukry są niedobre i można bombardować Mariupol.
To przesłanie raczej nie dotrze do adresatów...
Zbyt głęboko siedzą w kieszeni putina, tfu -rasputina ....
Awatar użytkownika
Medard

30-03-2022, 22:51

Slyd pisze:
30-03-2022, 22:50
Medard pisze:
ozob pisze:

Nie łapcie się ta takie fejki, ruskie sami nagrywają takie filmy, biorą jakiegoś poborowego i wydłubują mu oko, pewnie mu nawet za to płacą, u nas w Polsce był taki jeden, co za rentę chciał, by mu obcięli palca, taki sposób na życie sobie wymyślił, a rusek sobie wymyślił, że mama go będzie doglądać, a Putin mu płacić. Taki ruski ze wsi to woli dobrą rentę, zamiast traktorem w polu orać, ich miastowi bardzo pogardzają rolnikami.

Potem leci w eter, że Ukry są niedobre i można bombardować Mariupol.
To przesłanie raczej nie dotrze do adresatów...
Zbyt głęboko siedzą w kieszeni putina, tfu -rasputina ....
nieważne, forum jest od tego, by głosić prawdę i wychwytywać fejki
Die Welt ist meine Vorstellung.
bartwa

30-03-2022, 22:54

Medard pisze:
30-03-2022, 22:51
forum jest od tego, by głosić prawdę
❗
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

30-03-2022, 23:08

Medard pisze:
Nie łapcie się ta takie fejki, ruskie sami nagrywają takie filmy, biorą jakiegoś poborowego i wydłubują mu oko, pewnie mu nawet za to płacą, u nas w Polsce był taki jeden, co za rentę chciał, by mu obcięli palca, taki sposób na życie sobie wymyślił, a rusek sobie wymyślił, że mama go będzie doglądać, a Putin mu płacić. Taki ruski ze wsi to woli dobrą rentę, zamiast traktorem w polu orać, ich miastowi bardzo pogardzają rolnikami. Żonę sobie znajdzie miastową, zza Uralu, mongołkę z twarzy, one ładne są, taką, co nie chce sama pracować, tylko z socjału sobie żyć.

Potem kłamstwo leci w eter, że Ukry są niedobre i można bombardować Mariupol.
Ten materiał po raz pierwszy pojawił się na Telegramie na ukraińskim kanale Gruz 200,. Tam jest tego materiału dużo więcej, bo taki ma cel. Już chyba nawet Ukraińcy siedzą w kieszeni u Putina. Te wyjaśnienia robią się już zupełnie niedorzeczne.

https://www.newsweek.pl/swiat/wojna-ros ... co/k6yfrhf
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

30-03-2022, 23:25

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
30-03-2022, 23:08

Ten materiał po raz pierwszy pojawił się na Telegramie na ukraińskim kanale Gruz 200,. Tam jest tego materiału dużo więcej, bo taki ma cel. Już chyba nawet Ukraińcy siedzą w kieszeni u Putina. Te wyjaśnienia robią się już zupełnie niedorzeczne.

https://www.newsweek.pl/swiat/wojna-ros ... co/k6yfrhf
Paywall - nie poczytam ale to dziwne, że ukraiński kanal jeszcze funkcjonuje na ruskiej platformie społecznościowej. Roskomnadzor wycina twittery, fejsiki i instagramcie a tu ktoś wkleja czysty gore mu pod nosem.

Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

30-03-2022, 23:32

Tatuś pisze:
30-03-2022, 23:25
Paywall - nie poczytam ale to dziwne, że ukraiński kanal jeszcze funkcjonuje na ruskiej platformie społecznościowej. Roskomnadzor wycina twittery, fejsiki i instagramcie a tu ktoś wkleja czysty gore mu pod nosem.

Specyfika Telegrama jest taka że jest 'wolnościową' alternatywą dla bardziej moderowanych platform, dlatego niejednokrotnie to przez nią odbywa się np. sprzedaż dragów czy właśnie taka brutalność, która gdzie indziej nie byłaby tolerowana.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
ODPOWIEDZ