SARS-CoV-2

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: SARS-CoV-2

02-04-2020, 15:24

mocny2_3 pisze:
no i prawidłowo, kto normalny korzysta w tych czasach z jebanej poczty.
ja np. bo jakimś dziwny trafem nie każda firma/ urząd-instytucja chce korzystać z równie skurwiałego impostu

Obrazek

co nie zmienia postaci, że te kutasiarze listonogi dostały przyzwolenie, żeby wszystko jebać w awizo. i jak się trzymam zajebiście na tej kwarantannie - 3 spacery na balkonie w tym tygodniu - jeden wypad po marchewkę - to jutro muszę ubrać się jak sigmaipi z madplanety i wyść do tfu tfu urzędu pocztowego. kolejne święte krowy. hehe. kurwa po urzędach komunikacji. np. ktoś chce zarejestrować auto. hehe. to se kurwa morze chcieć. hehe
Ostatnio zmieniony 02-04-2020, 15:29 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

02-04-2020, 15:28

Ascetic pisze:
mocny2_3 pisze:
no i prawidłowo, kto normalny korzysta w tych czasach z jebanej poczty.
ja np. bo jakimś dziwny trafem nie każda firma/ urząd-instytucja chce korzystać z równie skurwiałego impostu

Obrazek
Chyba śmieszny jesteś, takie sytuacje to jest kurwa rzadkość w porównaniu do zjebanej poczty która takich grzeszków ma w chuj na sumieniu.Nigdy ja a moi znajomi czy znajomi znajomych nie mieliśmy żadnych problemów z in post paczkomaty, nigdy.Raz mi sie zdarzyło mieć problem z inpost kurierem.No i standardowo DHL, największa zjeby jeśli chodzi o firmy kurierskie.
Spotkałem sie z tym że najwięcej na temat paczkomatów pierdolą ci co poprostu nigdy z nich nie korzystali bo nie potrafią, nie potrafią obsłżyć jebanej maszyny.
Awatar użytkownika
Ascetic

02-04-2020, 15:31

^^ weś nie pierdol. i mnie nie kurwiaj też. weś.

napiszę jeszcze raz. bo widzę że czaisz jak medrad. jak masz pisma urzędowe. masz gdzieś coś wysłać to ci zostaje kurier albo pp. a, że układ jest taki, że 6-8 lat wysyłasz na np. kancelarie pp bo masz takie wytyczne to wysyłasz.

i weś mnie tu nie pierdol. bo nie piszę o wysyłaniu płyt, książek. a o pracy. weś ...

tym samym awizo czekają. to se kurwa jutro odstoję. i cała hardkorowa kwaranntanna pójdzie w p-zdu.

a i jak nie lubię pisowskich interesów, to od wielu lat, wielu lat nic mi nie zginęło na poczcie. a akby mi zginęło to takie 500 pln z zamówienia płytowego to byłby pikuś. złego słowa nie powiem o "dostarczalności" przesyłek. a o tym, że hujki listonogi zamiast wcisnąć guzik i powiedzieć - panie tomku - podejdzie pan do płota - to wpychają awizo i w długą. bo mogą. i im się na to pozwala. teraz.
Ostatnio zmieniony 02-04-2020, 15:36 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

02-04-2020, 15:34

Medard pisze:
Prodi pisze: Medard bystrzaku, jak zwykle nic nie zrozumiałeś.

Inna sprawa, że sam się dzisiaj zdziwiłem, iż przedmiotowy zakaz obowiązuje także urzędy pocztowe - odbiłem się od drzwi o 10:20, k...jego mać. "Pana zapraszamy od 12stej" powiedziała młoda poczciarka naklejając jakieś odezwy do narodu na szybie placówki. "Pierdol się", pomyślałem i wróciłem z paczką do auta:]
Wcale się nie dziwię, punków nigdzie nie chcą, bo roznoszą różne choroby, a do mycia nic i nikt ich nie zmusi :)
W dupie byłeś, stolca widziałeś matołku:) Twoje "antypunkowe" podsrywki i tak nie zmienią faktu, że masz szachisto od siedmiu boleści problemy z logicznym myśleniem:)
mocny2_3 pisze: no i prawidłowo, kto normalny korzysta w tych czasach z jebanej poczty.
W kreatorze zwrotu towaru wypełnianym dużo wcześniej (przed wprowadzeniem restrykcji) zaznaczyłem PP więc siłą rzeczy nie mam wyjścia. Masz jeszcze jakieś pytania synku?
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

02-04-2020, 15:37

Ascetic pisze:^^ weś nie pierdol. i mnie nie kurwiaj też. weś.

napiszę jeszcze raz. bo widzę że czaisz jak medrad. jak masz pisma urzędowe. masz gdzieś coś wysłać to ci zostaje kurier albo pp. a, że układ jest taki, że 6-8 lat wysyłasz na np. kancelarie pp bo masz takie wytyczne to wysyłasz.

i weś mnie tu nie pierdol. bo nie piszę o wysyłaniu płyt, książek. a pracy. weś ...
Dobra nie dygaj, doczytałem dopiero po czasie bo edytowałeś posta.
Listy listami, ja pisałem na temat paczek.Wygoda w porównaniu do poczty to jest przepasć, cenowo też lepiej.O szybkości dostarczania to nawet nie wspominam.A pisma urzędowe oczywiście dostarcza poczta, tak już jest i będzie.Gorzej jak dostane paczke poprzez poczte bo gamoń z allegro nie uzwzględnia paczkomatów, pewnie dlatego bo nie potrafi nadać.Wtedy standarowo poczciarz udaje że mnie nie ma i zostawia awizo.To samo robią kurwy z DHL, tyle że ci sie nauczyli zostawiać paczki w żabkach na końcu miasta albo u sąsiada z którym mam kose.
Awatar użytkownika
Ascetic

02-04-2020, 15:38

nic nie edytowałem a dopisałem. co robię tutaj regularnie. bo się forum jebie. to piszę na raty. to jedno.

teraz przerywam pisanie i czytam co tam dalej beczysz.

dobra już widzę, dalej żale na kurierów. ja tam nie narzekam. zmieniają się fakt ale da się dogadać. dzwoni się. pyta kiedy będzie. czasem się podjedzie aby go wyręczyć i aby wyszło jak ważne żeby w tym dniu wyszło. ja nie mam z nimi problemu. z pp też nie. tylko dzisiaj mnie wkurwili bo odkryłem będąc z grabkami, że mam awiza. a jakby od 2 tygodni śmierdzę na kwadracie.

a fakt. z tym inpostem to im się zdażyło. albo zdaża na święta. powiedzmy taka manipulacja. a że o januszeksie mam jasno wyrobione zdanie to inna sprawa. kończę.

nie będę się pruł o przewagę pp nad impostem.
Ostatnio zmieniony 02-04-2020, 15:43 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

02-04-2020, 15:42

''ostatnio edytowane'' ... edytowane czy dopisane jeden chuj, dobrze wiesz o co mi sie rozchodzi.eot

edit: no i znowu dopisał :D nie nadążam
Awatar użytkownika
Ascetic

02-04-2020, 15:44

mocny2_3 pisze:''ostatnio edytowane'' ... edytowane czy dopisane jeden chuj, dobrze wiesz o co mi sie rozchodzi.eot

edit: no i znowu dopisał :D nie nadążam
przyzwyczajaj się ;_o

małe literki. brak interpunkcyjnych. edytowanie. i co oczywiste 3 konta.

trzeba być czujnym.

edit/ dopisane: nareczka.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

02-04-2020, 15:51

zmiana banana

złota myśl wykopowa. przy, czym mi się to skleja.

Obrazek

fakt, że dość zawiła koicydencja ... ale, ale ... w kontekście wydarzeń drugowojennych to się klasyfikują na konkretny wpierdol ...
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

02-04-2020, 16:26

Sytuacja w usa jest bardzo rozwojowa.

Obrazek
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
uglak

02-04-2020, 16:33

Ascetic pisze:co nie zmienia postaci, że te kutasiarze listonogi dostały przyzwolenie, żeby wszystko jebać w awizo.
Korzystasz z https://www.poczta-polska.pl/paczki-i-l ... -skrzynki/" onclick="window.open(this.href);return false; ? Bo akurat ostatnimi czasy nie przychodziły mi żadne polecone na mieszkanie, żeby zweryfikować czy awizują wszystko jak leci czy ta usługa nadal działa.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Medard

02-04-2020, 16:36

Prodi pisze: W dupie byłeś, stolca widziałeś matołku:) Twoje "antypunkowe" podsrywki i tak nie zmienią faktu, że masz szachisto od siedmiu boleści problemy z logicznym myśleniem:)
Gdybyś jednak sam chciał się nauczyć logicznego myślenia, zamiast pisać głupoty, to proszę bardzo jest dostępny kurs matematyki Michała Kempy:

https://www.facebook.com/16751847326401 ... 744435656/
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Ascetic

02-04-2020, 16:50

uglak pisze:
Ascetic pisze:co nie zmienia postaci, że te kutasiarze listonogi dostały przyzwolenie, żeby wszystko jebać w awizo.
Korzystasz z https://www.poczta-polska.pl/paczki-i-l ... -skrzynki/" onclick="window.open(this.href);return false; ? Bo akurat ostatnimi czasy nie przychodziły mi żadne polecone na mieszkanie, żeby zweryfikować czy awizują wszystko jak leci czy ta usługa nadal działa.
kiedyś starałem się ją uruchomić, ale i tak z bliżej mi nie znanych powodów nie została ona uruchomiona.zlałem temat. bo listonoga na rewiże był raczej jest. na spokojnie było się z nim dogadać. zawsze ktoś tu odebrał. mieliśmy rozwiązany temat.

z zaprzyjaźnionej sąsiedzkiej firmy od disajnu wszelakiego jak wykonałem kola usyszałem, "dzowniłam do listonogi i powiedział, że nie roznoszą. mają to w dupie".

gdzieś z interneta wyczytałem, że takie dostali przyzwolenie. jutro nie omieszkam się zapytać "co się tu odpierdala"

właściwie to nawet rozumiem, tyle, że już się przyzwyczaiłem do gnicia ze słuchawkami na uszach i książką w łapie. trochę mi popsuli czilałt.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

02-04-2020, 17:26

Ascetic pisze: wpychają awizo i w długą. bo mogą. i im się na to pozwala. teraz.
bardzo dobrze
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

02-04-2020, 17:29

yossarian84 pisze:
Ascetic pisze: wpychają awizo i w długą. bo mogą. i im się na to pozwala. teraz.
bardzo dobrze
komu dobrze temu dobrze
535

02-04-2020, 20:46

Niemiecki portal informuje, że kałboje dokupili 2 miliony sztuk broni. Czyli PZU. Bardzo słusznie. Tymczasem ja zaczynam się zastanawiać, czy ów portal równie skrupulatnie będzie odnotowywał i na bieżąco serwował liczbę prób samobójczych łamanych przez te zakończone skutecznie i złapie te dane w jakąś zgrabną tabelkę lub wykres.Tylko wojna może zakończyć ten chocholi taniec.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=C0KbX7Zj7Pc[/youtube]
Awatar użytkownika
Żułek

02-04-2020, 21:36

dzisiaj u nas 392 zakażonych i 14 zgonów czyli sie zaczeło chyba bo jakoś do tej pory tak nieśmiało zarażali ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

02-04-2020, 21:46

Najwięcej w Warszawie. Tam jest jakby ognisko-mrowisko. A zobaczcie, na wsiach nie ma. Bo ludzie są zdrowe, piją kiszonki i alkohole. To ich odkaża.
Raz się zje, raz się nie zje.
Bless this tongue
weteran forumowych bitew

02-04-2020, 21:47

Żułek pisze:dzisiaj u nas 392 zakażonych i 14 zgonów czyli sie zaczeło chyba bo jakoś do tej pory tak nieśmiało zarażali ;)
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityk ... ead?src=mt" onclick="window.open(this.href);return false;

dosc ciekawy art, szkoda ze nie ma wiekszej analizy danych, no ale ..
535

02-04-2020, 21:55

Mariusz Wędliniarz pisze:Najwięcej w Warszawie. Tam jest jakby ognisko-mrowisko. A zobaczcie, na wsiach nie ma. Bo ludzie są zdrowe, piją kiszonki i alkohole. To ich odkaża.
Prawda.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Foo7W9bJA2o[/youtube]
Zablokowany