:-D
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Podrzuc jakiegos links, chetnie obejrzałbymTriceratops pisze:O Witusiu juz od dawna takie opinie kraza, ze sie tylko kreuje na takiego niezaleznego. Jest sporo filmow o nim i jego sciemach.Pan_Kimono pisze:Tak jak to usłyszałem to sam byłem ciekaw i obejrzałem jego 3 ostatnie filmiki. Generalnie Maryjan święty, a to wszystko spisek służb. Ani słowa o telefonach od alfonsa, dziadek oddający kamienice to zupełnie normalna sprawa.Triceratops pisze:Witus Gadowski taki obronca Mariana?
Skończony hipokryta i zakłamany śmieć.
Bardzo licze na ten pozew Pinskiego. Sporo ciekawych rzeczy wyjdzie na jaw,Triceratops pisze:O sumlinskim gdzies tu wlepialem link, chyba w onkologii, na nczastv niezle go pare dni temu przemaglowal Sommer z Pinskim, ze to sciemniacz ale i na TT sporo osob o nim sie wypowiedzialo, ze to kretacz i oszust np "Wodz" Tȟašúŋke Witkó piszacy chyba dla GPC.
Sumlinski zaczal im grozic pozwami na TT, za to ze wysmiali jego ksiazki. Ale to wlasnie postac pokroju Gadowskiego.
Tutaj bylo, o jego fantazji i zrzynkach z ksiazek McLeana i Chandlera viewtopic.php?p=1589369#p1589369" onclick="window.open(this.href);return false;
Cenckiewicz Komora?Pan_Kimono pisze:no ale Komora znokautowal - widzialem jego 'wystep' w sadzie i za samo to powinien byc wyjebany na smietnik zycia politycznego
Tak a propos Komorowski dał Banasiowi Krzyż Oficerski Orderu Odrodzenia Polski :)Pan_Kimono pisze:no ale Komora znokautowal - widzialem jego 'wystep' w sadzie i za samo to powinien byc wyjebany na smietnik zycia politycznego
Sumlinski Komorowskiego. Komor zesral sie sam na siebie tym jak zeznawal, przeciez to kpiny byly. Moi znajomi tak na rozprawach o pobicie krecili tak kity, ale on byl prezydentem a oni zwyklymi dresami.trup pisze:Cenckiewicz Komora?Pan_Kimono pisze:no ale Komora znokautowal - widzialem jego 'wystep' w sadzie i za samo to powinien byc wyjebany na smietnik zycia politycznego
To Sumlinski pozywa Pinskiego i Pinski napisal, ze podal mu adres do pozwu ;)Pan_Kimono pisze: Bardzo licze na ten pozew Pinskiego. Sporo ciekawych rzeczy wyjdzie na jaw,
Najciekawsze jest to, ze Sumlinskiego z kolei mocno promuje Rola z jego Wrealu24 i nie zaprasza zadnych niewygodnych gosci :DPan_Kimono pisze: Poza tym nie wiem, moze to ja, ale nie moge tego slodkiego pierdzenia Sumlinskiego czytac ani sluchac. Wszystko przezywa jak 16letnia siksa z mokra pipa. Jedno mu trzeba przyznac - wygral z Komorowskim.
A to.... to z 5 lat temu ten proces chyba był. Co zrobić. Bronek za bystry nie jest. Nikt nie jest kryształowy tak jak pancerny Marian.Pan_Kimono pisze:Sumlinski Komorowskiego. Komor zesral sie sam na siebie tym jak zeznawal, przeciez to kpiny byly. Moi znajomi tak na rozprawach o pobicie krecili tak kity, ale on byl prezydentem a oni zwyklymi dresami.trup pisze:Cenckiewicz Komora?Pan_Kimono pisze:no ale Komora znokautowal - widzialem jego 'wystep' w sadzie i za samo to powinien byc wyjebany na smietnik zycia politycznego
Tak wiem, wiem, zle to ujalem. Mam nadzieje ze Sumlinski sie nie wycofa i pozwie Pinskiego, licze na wyciaganie brudow i obrzucanie blotem:)Triceratops pisze:To Sumlinski pozywa Pinskiego i Pinski napisal, ze podal mu adres do pozwu ;)Pan_Kimono pisze: Bardzo licze na ten pozew Pinskiego. Sporo ciekawych rzeczy wyjdzie na jaw,
Ale potem sie zaczal smiac z Sumlinskiego, ze Lisweeka 3 lata temu mial pozwac i lipa.
Pewnie bedzie huj z tego, bo Pinski duzo wie, mial Sumlinski Sommera pozwac i juz nie pozywa.Najciekawsze jest to, ze Sumlinskiego z kolei mocno promuje Rola z jego Wrealu24 i nie zaprasza zadnych niewygodnych gosci :DPan_Kimono pisze: Poza tym nie wiem, moze to ja, ale nie moge tego slodkiego pierdzenia Sumlinskiego czytac ani sluchac. Wszystko przezywa jak 16letnia siksa z mokra pipa. Jedno mu trzeba przyznac - wygral z Komorowskim.
Robi sie to nieco zagmatwane, bo Pinski jest za Konfederacja choc to byl przeciez czlowiek Hajdarowicza, Rola niby narodowiec ale w jego telewizji udzialy maja ci z TVRepublika chyba... :D
W kazdym razie jest ciekawie.
Przeczytaj co napisalem o banasiu tumanie. Nawet tego nie umiesz tylko po partyjnej linii lecisz... z takimi zwolennikami Schetyna chocby byl kolejnym wcieleniem Clausewitza chuja zrobi. Ale ze nie jest, to taki pan, jaki kram.trup pisze:
A to.... to z 5 lat temu ten proces chyba był. Co zrobić. Bronek za bystry nie jest. Nikt nie jest kryształowy tak jak pancerny Marian.
Masakra! To brzmi jak odpytywanie przy tablicy nierozgarniętej gimnazjalistki, która rozpaczliwie walczy o dwóję. Pogarda dla tych, którzy głosowali na to dziecko.Triceratops pisze:Smietanka intelektualna z KO nt lasow. Warto obejrzec zeby sprobowac zrozumiec pustke w glowie tej pani.
" onclick="window.open(this.href);return false;