POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
Cóż, apetyt rośnie w miarę jedzenia.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie da się ukraść całości, jak połowa już ukradzionanicram pisze:Nie, nie, nie. Te szmaty chcą ukraść całość.
woodpecker from space
-
Nawet więcej niż całość. Z tym, że dla kol. Nicrama ci co to ukradli są ok :) Przypominam, że sędziowie uznali legalność tej kradzieży, stwierdzając iż nie są to nasze pieniądze, ale środki publiczne czym de facto umożliwili kradzież obecnej ekipie. Nie przypominam sobie by kol. Nicram krytykował sędziów.Triceratops pisze:Nie da się ukraść całości, jak połowa już ukradzionanicram pisze:Nie, nie, nie. Te szmaty chcą ukraść całość.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
to ze PiS ukradl resztki, ktore zostaly po kradziezy PO wcale ich nie usprawiedliwia.
podejrzewam, ze juz po pierwszym ojebaniu ludzie stracili zaufanie, ze pieniadze w OFE dla politykow czyms sie roznia od tych przejadanych w ZUSie. co zreszta potwierdzil swiety i niezawisly Trybunal Konstytucyjny.535 pisze:Zastanawiająca jest ta cisza. Przecież ojebią nas wszystkich .
Guilty of being right
- nicram
Po pierwsze:Pacjent pisze:Nawet więcej niż całość. Z tym, że dla kol. Nicrama ci co to ukradli są ok :) Przypominam, że sędziowie uznali legalność tej kradzieży, stwierdzając iż nie są to nasze pieniądze, ale środki publiczne czym de facto umożliwili kradzież obecnej ekipie. Nie przypominam sobie by kol. Nicram krytykował sędziów.Triceratops pisze:Nie da się ukraść całości, jak połowa już ukradzionanicram pisze:Nie, nie, nie. Te szmaty chcą ukraść całość.
Po drugie: PiS w kłamliwej kampanii wyborczej darł mordę, że PO kradnie a oni sami by nie kradli. Po czym robią coś jeszcze gorszego. I co Ty na to drogi Pacjencie?uglak pisze:to ze PiS ukradl resztki, ktore zostaly po kradziezy PO wcale ich nie usprawiedliwia.
all the monsters will break your heart
-
Co ja na to? U mnie w ocenie tej sytuacji bez zmian.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
To po co zabierasz głos, skoro okazuje się, że nie umiesz obronić swoich idoli? :-)
Za to znakomicie uzasadnia mój niezmienny od zawsze pogląd, że należy całą tę bandę wyprowadzić za ostatnią stodołę i rozstrzelać. Bez względu na kolor flagi. To co popis odjebał z ofe jest piramidalnym kurewstwem i wszystko w białych rękawiczkach przy aprobacie zjebów na nich głosujących. Mentalny bantustan w pełnej krasie.uglak pisze:to ze PiS ukradl resztki, ktore zostaly po kradziezy PO wcale ich nie usprawiedliwia.
- Triceratops
Pisałem już, ze PiS i po to jeden huj, jedni i drudzy kradną, bo to ci sami ludzie. Kogo to jeszcze dziwi?
woodpecker from space
- trup
"WYSTARCZY NIE KRAŚĆ!"
....skoro AKowcy rozdają kamienice a bezdomni samochody....
Po prostu zamiast kraść trzeba sobie znaleźć AKowca i bezdomnego... po co od razu kraść.
....skoro AKowcy rozdają kamienice a bezdomni samochody....
Po prostu zamiast kraść trzeba sobie znaleźć AKowca i bezdomnego... po co od razu kraść.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Triceratops
-
Nicrama, który uważa, że skoro PO kradła pierwsza to jest lepsza od PiS :)Triceratops pisze:Pisałem już, ze PiS i po to jeden huj, jedni i drudzy kradną, bo to ci sami ludzie. Kogo to jeszcze dziwi?
- nicram
Chyba słabo wyciągasz wnioski...Pacjent pisze:Nicrama, który uważa, że skoro PO kradła pierwsza to jest lepsza od PiS :)Triceratops pisze:Pisałem już, ze PiS i po to jeden huj, jedni i drudzy kradną, bo to ci sami ludzie. Kogo to jeszcze dziwi?
-
PO-PiS - jeden zwis i lepiej to sobie zapamiętaj. Zdrowszy będziesz.nicram pisze:Chyba słabo wyciągasz wnioski...Pacjent pisze:Nicrama, który uważa, że skoro PO kradła pierwsza to jest lepsza od PiS :)Triceratops pisze:Pisałem już, ze PiS i po to jeden huj, jedni i drudzy kradną, bo to ci sami ludzie. Kogo to jeszcze dziwi?
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Halo! Przypominam, że PO nie ma już od 4 lat u władzy, więc przywoływanie ich działań w poszukiwaniu symetryzmu czy o zgrozo usprawiedliwiając aktualą ekipę nosi znamiona ciężkiego niedojebania mózgowego ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Przypomnę Ci to niedojebanie jak mi znów każesz za Inkwizycje przepraszać :)Nerwowy pisze:Halo! Przypominam, że PO nie ma już od 4 lat u władzy, więc przywoływanie ich działań w poszukiwaniu symetryzmu czy o zgrozo usprawiedliwiając aktualą ekipę nosi znamiona ciężkiego niedojebania mózgowego ;).
- trup
po i pis to nie jest zdecydowanie to samo. powtarzacie to i chyba już sami w to uwierzyliście.
- trup
Bloodcult pisze:Przypomnę Ci to niedojebanie jak mi znów każesz za Inkwizycje przepraszać :)Nerwowy pisze:Halo! Przypominam, że PO nie ma już od 4 lat u władzy, więc przywoływanie ich działań w poszukiwaniu symetryzmu czy o zgrozo usprawiedliwiając aktualą ekipę nosi znamiona ciężkiego niedojebania mózgowego ;).
chuj z inkwizycją! teraz ruchanie dzieci jest w modzie!
- nicram
I znowu brak logiki. Inkwizycja była częścią KK, który nadal, bez przerwy jest u władzy.Bloodcult pisze:Przypomnę Ci to niedojebanie jak mi znów każesz za Inkwizycje przepraszać :)Nerwowy pisze:Halo! Przypominam, że PO nie ma już od 4 lat u władzy, więc przywoływanie ich działań w poszukiwaniu symetryzmu czy o zgrozo usprawiedliwiając aktualą ekipę nosi znamiona ciężkiego niedojebania mózgowego ;).
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Gdybyś nie zauważył ja skupiam się raczej na najnowszych wydarzeniach. Jest tego wystarczająco dużo :).Bloodcult pisze:Przypomnę Ci to niedojebanie jak mi znów każesz za Inkwizycje przepraszać :)Nerwowy pisze:Halo! Przypominam, że PO nie ma już od 4 lat u władzy, więc przywoływanie ich działań w poszukiwaniu symetryzmu czy o zgrozo usprawiedliwiając aktualą ekipę nosi znamiona ciężkiego niedojebania mózgowego ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.