Ojczyzna

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

Re: Ojczyzna

22-05-2016, 20:40

Taaaa, czekała na tramwaj ;-)
ciekawe, czy gdyby nie była córeczką Kołakowskiej, to czy ktokolwiek zainteresował by się jej losem...Mamusia dba o PR.
swoją drogą bardzo twarzowa koszulka panienki od Kurasia, pewnie nie wie, ze nosi na sobie wizerunek zbuntowanego UB-eka z wyrokiem smierci od panów z AK...
Znam sporo tzw. "narodowców" i tylko 1/10 ma w glowie cokolwiek wiecej niż potrzebę zadymy, zioła i CHWDP...
Ale jakos się dogadujemy...:-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

07-06-2016, 07:46

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1041267,tit ... aid=117257" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

13-07-2016, 10:12

Obrazek
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

21-07-2016, 09:53

Obrazek
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

06-09-2016, 11:03

Obrazek
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

06-09-2016, 21:11

Z uwagi na paywall przeklejam
katowice.wyborcza.pl pisze:Kierowcy, którzy chcieli wyjechać w piątek około godz. 13 z parkingu przy ul. Mickiewicza bezradnie krążyli po placu. Wyjazd był zablokowany, a straż miejska była bezradna.

Chodzi o prowizoryczny parking tuż obok wież Stalexportu w Katowicach, przy ul. Mickiewicza. Kiedyś firma Havre planowała budowę tu dwóch biurowców, ale plany zostały jedynie na półce. Działka zdążyła też zmienić właściciela, ale wciąż wiele osób parkuje tu każdego dnia samochody. To największy darmowy parking w centrum Katowic.

W piątek po południu stało tu grubo ponad sto aut. Część kierowców nie mogła jednak wyjechać. Jedyna droga wiodąca na plac została zablokowana przez jeden z zaparkowanych samochodów. Większość kierowców wie, gdzie umownie znajduje się wyjazd. Najwyraźniej osoba, która go zablokowała, na ten parking wjechała po raz pierwszy.

Na miejsce przyjechała straż miejska z Katowic, ale była bezradna. - To teren prywatny. Nie możemy interweniować. Czasem dzieją się tu dziwne sceny. Są np. przebijane opony. Co jakiś czas dostajemy podobne zgłoszenie jak dziś - mówił jeden ze strażników.

Strażnicy radzili też uwięzionym kierowcom, żeby zadzwonili na policję. Sami stwierdzili, że nie mają uprawnień, żeby blokujący samochód odholować.

Po jakimś czasie samochód, który blokował przejazd odjechał i przywrócono prowizoryczny przejazd.
Tylko w Polsce. Ludzie nielegalnie parkujący na prywatnym terenie, dzwonią po Straż Miejską, bo ktoś im przeszkadza w komfortowym nielegalnym parkowaniu :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
BOLEK
weteran forumowych bitew

09-09-2016, 09:50

[youtube][/youtube]
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Karkasonne

09-09-2016, 10:37

Hatefire pisze:
Tylko w Polsce. Ludzie nielegalnie parkujący na prywatnym terenie, dzwonią po Straż Miejską, bo ktoś im przeszkadza w komfortowym nielegalnym parkowaniu :-)
Nie wiem czy to ja coś źle przeczytałem, ale czy oni nie zadzwonili po to, by z parkingu się wydostać, a nie po to, by komfortowo parkować?
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

13-09-2016, 15:32

http://wawalove.pl/Szokujacy-komentarz- ... ury-a23971" onclick="window.open(this.href);return false;
głupich nie sieją...sami rosną.
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

13-09-2016, 19:45

^
Pamiętam jak w latach 90, do mojej mieściny na mecze przyjeżdżali fani drużyn ze Śląska, którzy wywieszali niemieckie flagi a także próbowali coś tam nucić i szprechać w języku Goethego za co dostawali klapsy.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-12-2016, 18:40

[youtube][/youtube]
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Hatefire

10-01-2017, 13:43

krknews.pl pisze: Atak przeprowadzono z zaskoczenia, w poniedziałkowy poranek. Na skwerek przy ulicy Kobierzyńskiej przyjechała ciężarówka, z wielką 30-letnią daglezją. Nim mieszkańcy połapali się w sytuacji, wykopano spory dołek, a chwilę później drzewo było już wkopane w ziemię. I w ten oto sposób na Ruczaju pojawiło się drzewo.

Pani z okna

To prawdziwa rewolucja, więc nic dziwnego, że szybko pojawiły się protesty. – Nie róbcie nam tutaj lasu! – krzyczała z okna jedna z mieszkanek bloku tuż obok sadzonego drzewa. “Proszę pani, to nie będzie las” – tłumaczył jej z dołu dyrektor Zarządu Zieleni Miejskiej, Piotr Kempf. – Jak to nie jest las, jak już drugie drzewo sadzicie!? Drugie! Proszę pana, tak nie można. Dzieci sobie biegają, nie można tutaj robić lasu! – komentowała.
http://krknews.pl/nowosc-ruczaju-drzewo ... -nam-lasu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Karkasonne

10-01-2017, 14:01

Przyznaję, że dzieci urodzone w Krakowie mogą być zaskoczone taką nowością jak drzewo. Powinno się to stopniowo robić, delikatnie, a ci już las z dwóch drzew zrobili jebańce.
Awatar użytkownika
Hatefire

20-01-2017, 23:53

dziennikwschodni.pl pisze:W październiku 2015 r. mieli tam zaatakować świadków Jehowy. – Kiedy Polska się odrodzi, to was już tutaj nie będzie, nie będziecie w Polsce szerzyć islamu – miał mówić do pokrzywdzonych Marcin M.
http://www.dziennikwschodni.pl/lublin/n ... 93047.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Intelekt polskich patriotów nie przestaje mnie zadziwiać. Niestety, jeżeli jedyna książka jaką się w życiu przeczytało, to instrukcja wymiany migacza w VW Golfie, to efekty są jakie są.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Sybir

21-01-2017, 00:11

^^^ Argumentacja obrońcy również przednia:
Prawnik starał się o umorzenie sprawy, tłumacząc zachowanie swojego klienta... nietolerancją Polaków wobec innych wyznań.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

21-01-2017, 08:50

Hatefire pisze: Intelekt polskich patriotów nie przestaje mnie zadziwiać.
Prawda? Choć zasadne wydaje się pytanie - jak coś co de facto nie istnieje może zadziwiać? Patriotyzm jest aberracją; to cecha wyłącznie słabych osobników, które do szczęścia potrzebują identyfikacji z jakimś podobnym sobie motłochem zamieszkującym śmierdzące bagno. Tym bardziej w tym kraju. Rozsądny człowiek będzie miał taką kloakę w głębokim poważaniu; poza skrajną pogardą nie jestem w stanie wykrzesać z siebie żadnych uczuć do tego kraju. Co więcej - mam nadzieję, że zostanie kiedyś ostatecznie wymazany z map. Ślę zatem serdeczne pozdrowienia dla patriotów.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Marcin
postuje jak opętany!

02-02-2017, 00:56

73 lata temu w czape dostał KAT WARSZAWY !!! Frantz Kutchera ! Odpowiedzialny za zamordowanie 5000 warszawiaków !
4 polaków zgineło w akcji. W odwecie rozstrzelano 300 warszawian.
Jako warszawiak chyle czoło bohaterom !!!
Awatar użytkownika
mikey
rozkręca się

02-02-2017, 05:25

Plastek pisze:
Hatefire pisze: Intelekt polskich patriotów nie przestaje mnie zadziwiać.
Prawda? Choć zasadne wydaje się pytanie - jak coś co de facto nie istnieje może zadziwiać? Patriotyzm jest aberracją; to cecha wyłącznie słabych osobników, które do szczęścia potrzebują identyfikacji z jakimś podobnym sobie motłochem zamieszkującym śmierdzące bagno. Tym bardziej w tym kraju. Rozsądny człowiek będzie miał taką kloakę w głębokim poważaniu; poza skrajną pogardą nie jestem w stanie wykrzesać z siebie żadnych uczuć do tego kraju. Co więcej - mam nadzieję, że zostanie kiedyś ostatecznie wymazany z map. Ślę zatem serdeczne pozdrowienia dla patriotów.
Debil. Ale czego można się spodziewać po fanu pop punka dla 12 latków :)
Mgwah - With Hearts Towards Danone. :evil:
Awatar użytkownika
Hatefire

13-02-2017, 08:50

http://m.tokfm.pl/Tokfm/7,110219,213322 ... lizie.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Polska wstała z kolan. Inwazja na Szwecję rozpoczęta.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-02-2017, 08:56

Marcin pisze:73 lata temu w czape dostał KAT WARSZAWY !!! Frantz Kutchera ! Odpowiedzialny za zamordowanie 5000 warszawiaków !
4 polaków zgineło w akcji. W odwecie rozstrzelano 300 warszawian.
Jako warszawiak chyle czoło bohaterom !!!
Zawsze mnie zastanawiało kiedy się jest już bohaterem a kiedy jeszcze ofiarą. Czy do bohaterstwa wystarczy umrzeć?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
ODPOWIEDZ