A skąd ta religia przyszła ???Bloodcult pisze:Żydostwo katolickie... o.O
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
No z Judaizmu. A da się być nieżydoskim katolem ? Albo czy można być Katolikiem bez porzucenia innego wyznania ?
Poza tym co ma etniczność do bycia Katolikiem ? Katolikiem może być każdy bez względu na pochodzenie.
Poza tym co ma etniczność do bycia Katolikiem ? Katolikiem może być każdy bez względu na pochodzenie.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pod warunkiem że jest prawdziwym polakiem.Bloodcult pisze:No z Judaizmu. A da się być nieżydoskim katolem ? Albo czy można być Katolikiem bez porzucenia innego wyznania ?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Bloodcult
To tylko lewackie projekcje jakich pełno wśród newsweekowej szurii :) Nie dodasz nic że bozia urodziła się w Polsce albo że pomnik w Świebodzinie coś tam ?
- SATYROS
- w mackach Zła
A kim był jezus? Nordyckim wikingiem?Bloodcult pisze:Żydostwo katolickie... o.O
Całe to chrxeścijaństwo to oczywiście sprytny plan B starszych braci w wierze:))
A żydowski katolicyzm to taki skrót myślowy ( to taka podpowiedź dla nie kumatych)
- Hatefire
Sprzeciwiam się szkalowaniu narodu żydowskiego. Za wszystkim stoją Reptilianie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
@Satytos
I co wyszło z tego sprytnego planu i w jakim celu był on wymyślony ?
- SATYROS
- w mackach Zła
Skończyłeś już podstawówkę, czy jeszcze przy cycu mamusi?Bloodcult pisze:@Satytos
- SATYROS
- w mackach Zła
Te żydowskie jaszczury?:)))Hatefire pisze:Sprzeciwiam się szkalowaniu narodu żydowskiego. Za wszystkim stoją Reptilianie.
- Bloodcult
A czy zamiast bezmyślnie mnie obrażać możesz w kilku słowach odpowiedzieć na pytanie ?SATYROS pisze:Skończyłeś już podstawówkę, czy jeszcze przy cycu mamusi?Bloodcult pisze:@Satytos
- SATYROS
- w mackach Zła
Szkoda mojego czasu. I tak cie nie przekonam do moich poglądów i na odwrót.Bloodcult pisze:A czy zamiast bezmyślnie mnie obrażać możesz w kilku słowach odpowiedzieć na pytanie ?SATYROS pisze:Skończyłeś już podstawówkę, czy jeszcze przy cycu mamusi?Bloodcult pisze:@Satytos
- Bloodcult
Ale nie musisz mnie przekonywać, podaj swój punkt widzenia. Pomogę Ci :
Uważam że chrześcijaństwo to żydowski spisek ponieważ (...). Żydzi dzięki temu zyskali (...) a kraje które przyjęły chrześcijaństwo (...).
Takie trudne ?
Uważam że chrześcijaństwo to żydowski spisek ponieważ (...). Żydzi dzięki temu zyskali (...) a kraje które przyjęły chrześcijaństwo (...).
Takie trudne ?
- vicek
Dobra panie Kulcie Krwi , ja do katolików nic nie mam bo to żaden wróg w obecnych czasach .Bloodcult pisze:No z Judaizmu. A da się być nieżydoskim katolem ? Albo czy można być Katolikiem bez porzucenia innego wyznania ?
- Bloodcult
Słusznie :) szanuję :)
- vicek
Co ci robią ???? Do kościoła co niedziele musisz chodzić ???? Ja tam na nikogo nie głosowałem ... bo i tak wszyscy do jednej loży chodzą .SATYROS pisze:Bloodcult pisze:Żenujące to jest kłócenie się o wyższość którejś z rządzących partii :)
W sumie to dla niektórych nie ma różnicy czy rządzi żydostwo platformerskie czy żydostwo pisowskie. Z dwojga złego bardziej mi odpowiadało żydostwo platformerskie nie zagrażając aż tak bardzo mojej przestrzeni życiowej. Natomiast żydostwo pisowskie do spółki z żydostwem katolickim zaczyna mnie coraz bardziej osaczać.
Pejsate ścierwo jest jak złośliwy nowotwór. Niby się go pozbędziesz, a on atakuje ponownie ze zdwojoną siłą.
A ratunku znikąd.
Ale fakt lewaki żydzi , pis żydzi, oni kurwa rządzą światem, a przynajmniej tak nam się wydaję, bo być może i ktoś rządzi nimi, ale tego już nie wiemy.

Do żyda który dba o rodzine , pracuje jak normalny człowiek nic nie mam
-
- postuje jak opętany!
Świat jest bardziej skomplikowany, niż niejednemu się wydaje. W temacie geopolityki i Polski - „Okupanci muszą czuć na plecach oddech prawdy”.vicek pisze:SATYROS pisze: Ja tam na nikogo nie głosowałem ... bo i tak wszyscy do jednej loży chodzą .
Ale fakt lewaki żydzi , pis żydzi, oni kurwa rządzą światem, a przynajmniej tak nam się wydaję, bo być może i ktoś rządzi nimi, ale tego już nie wiemy.
In God We Trust
- uglak
- Hatefire
Generalnie wiara że światem rządzą masoni/Żydzi/Reptilianie/Illuminaci/Opus Dei wynika z natury człowieka do szukania przyczyn i racjonalizowania sobie zdarzeń. Jakby ktoś za tym całym bajzlem stał i kierował ku jakiemuś celowi byłoby fajnie. Niestety świat to chaos różnych ścierających się sił, co powoduje, że nasza rzeczywistość wygląda jak szpital psychiatryczny, w którym wybuchł pożar.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Większość ludzi potrzebuje tego typu rzeczy, by wytłumaczyć sobie własne niepowodzenia. To pozwala im spojrzeć w lustro, bo przecież winny jest cały świat, a nie ja.Hatefire pisze:Generalnie wiara że światem rządzą masoni/Żydzi/Reptilianie/Illuminaci/Opus Dei wynika z natury człowieka do szukania przyczyn i racjonalizowania sobie zdarzeń. Jakby ktoś za tym całym bajzlem stał i kierował ku jakiemuś celowi byłoby fajnie. Niestety świat to chaos różnych ścierających się sił, co powoduje, że nasza rzeczywistość wygląda jak szpital psychiatryczny, w którym wybuchł pożar.
- SATYROS
- w mackach Zła
Rozumuem, że z punktu widzenia płaszczaków wszystko tak fajnie się tłumaczy i wszystko jest takie oczywiste.
Niestety kolego 535, świat jest wielowymiarowy.
Niestety kolego 535, świat jest wielowymiarowy.