POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- Hatefire
Re: POlitykowanie
Zrobiłem. I tak pewnie będzie syf i trolling, ale spróbować można ;-)uglak pisze:tez myslalem, ale sam dalej nie podjalem decyzji :P
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
+777SODOMOUSE pisze:Chyba rublem za płyty nie chcę płacić, ale wygląda na to , że jedyny wybór to Konfederacja. Chyba nigdy nie opuściłem
żadnych wyborów, i tom razom głosuję antytrendowo. To wszystko takie byłoby oczywiste, gdy czarne metale byłyby czarne, a Mortification czy Horde białe :)
I do chuja, dlaczemu forume się zawiesza na godzinę?
woodpecker from space
- Ascetic
@ukalguglak pisze:moim zdaniem PSL jest duzo bardziej prawdopodobny jako ewentualny koalicjant. raz bedzie mial wiecej poslow, dwa sa pewniejsi, bo zalezy im na rzadzeniu, a nie idealach, a trzy nie ma tam Korwina.Drone pisze:Idę o niemałe pieniądze, że z Konfederacją (jeśli się dostanie) będzie tak: albo od razu przystąpią do współrządzenia z PiS albo PiS będzie im stopniowo podbierał posłów aż do skutecznego końca.
twoja wypowiedź implikuje, że konfederaci to "ideowcy". i, że nie zależy im na profitach*. <bo przecież o rządzeniu w objęciach pis-u, jako przystawka (przedobiednia, do wieczornego wysrania) to oni se mogą pomarzyć.> kurwa litości. jesteś przytomny?
co do ideałów kontra profity*
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka ... ja/9tjrc2f" onclick="window.open(this.href);return false;
lys på slutten av lys
- uglak
nie przesadzalbym w te strone - to ze Konfederacja ma jakies idealy to nie znaczy, ze sie nie sprzeda jak wszyscy inni. po prostu PSL nawet tego nie ma - jak ktos kiedys stwierdzil: PSL to jedyna partia w Polsce o 100% mozliwosciach koalicyjnych.
---
tymczasem komitet Polity... Pokojowej Nagrody Nobla sie zepsul i Greta nie dostala nagrody za strojenie groznych min.
---
tymczasem komitet Polity... Pokojowej Nagrody Nobla sie zepsul i Greta nie dostala nagrody za strojenie groznych min.
The Nobel Peace Prize 2019 was awarded to Abiy Ahmed Ali "for his efforts to achieve peace and international cooperation, and in particular for his decisive initiative to resolve the border conflict with neighbouring Eritrea."
Guilty of being right
- Ascetic
SODOMOUSE pisze:Chyba rublem za płyty nie chcę płacić, ale wygląda na to , że jedyny wybór to Konfederacja. Chyba nigdy nie opuściłem
żadnych wyborów, i tom razom głosuję antytrendowo. To wszystko takie byłoby oczywiste, gdy czarne metale byłyby czarne, a Mortification czy Horde białe :)
I do chuja, dlaczemu forume się zawiesza na godzinę?
o ja pierdole. myślałem, że z Ciebie to poważny gość. a tu taka akcja.
jak to się ma do tego?:
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka ... na/fb5swf3" onclick="window.open(this.href);return false;
i jak do deklarowanej blekmetalowej postawy antyklerykalnej?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
3:08 >
lys på slutten av lys
- uglak
trzeba sobie postawic pytanie czy wazniejsza jest postawa antyklerykalna czy zatrzymanie rozdawnictwa. za wyjatkiem Konfederacji wszystkie partie deklaruja zwiekszenie socjalu.Ascetic pisze:i jak do deklarowanej blekmetalowej postawy antyklerykalnej?
Guilty of being right
- Hatefire
Ja myślę, że Bosak akurat jakąś synekurą od PiS nie pogardzi. Ideały, ideałami, ale jak masz prawie 40 lat, jesteś trwale bezrobotny i rodzina cię musi utrzymywać, to przyjmujesz ofertę.uglak pisze:nie przesadzalbym w te strone - to ze Konfederacja ma jakies idealy to nie znaczy, ze sie nie sprzeda jak wszyscy inni. po prostu PSL nawet tego nie ma - jak ktos kiedys stwierdzil: PSL to jedyna partia w Polsce o 100% mozliwosciach koalicyjnych.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
uglak pisze:nie przesadzalbym w te strone - to ze Konfederacja ma jakies idealy to nie znaczy, ze sie nie sprzeda jak wszyscy inni. po prostu PSL nawet tego nie ma - jak ktos kiedys stwierdzil: PSL to jedyna partia w Polsce o 100% mozliwosciach koalicyjnych.
---
tymczasem komitet Polity... Pokojowej Nagrody Nobla sie zepsul i Greta nie dostala nagrody za strojenie groznych min.The Nobel Peace Prize 2019 was awarded to Abiy Ahmed Ali "for his efforts to achieve peace and international cooperation, and in particular for his decisive initiative to resolve the border conflict with neighbouring Eritrea."
chcesz kolejne linki jak dzielą 2,5 mln > 6,5 mln łamiąc prawo i mając z tego niezgorszy ubaw. a może jak pojawia się wątek agenturalny?
na marginesie to wolę nojmana, który mówi jak jest/ jak wygląda w rzeczywistości polityka (co prawda na ofrekordzie, ale zawsze) niż jakąś zbieraninę cwaniaczków co wycierają se gęby ideałami. a właśnie. jaka idea przyświeca temu planktonowi? bo tam jest z tego co się orientuje wszystko: ojciec zięba, triceps i jego płaska ziemia, halusy i majaki, marichułana zdrowotna od skaczciedogóryjakkangury, szczęśćboże i 17dzieci korwina, które trzeba wyżywić.
lys på slutten av lys
- Ascetic
< powiem tak. to b. bardzo dobrze, że rozdają bez opamiętania .uglak pisze:trzeba sobie postawic pytanie czy wazniejsza jest postawa antyklerykalna czy zatrzymanie rozdawnictwa. za wyjatkiem Konfederacji wszystkie partie deklaruja zwiekszenie socjalu.Ascetic pisze:i jak do deklarowanej blekmetalowej postawy antyklerykalnej?
mówiłem to 4 lata temu jak doszli do władzy.
jak wypierdolą system w powietrze to pierwsi zbiorą w dupę za to.
innej metody nie ma na to tępe społeczeństwo. i politkierów bez wyobraźni i jakiejkolwiek wiedzy gospodarczej (albo inaczej. dyletantów co leją na ekonomię a wskaźniki uważają, że są z gumy)
< nie ma innej metody, jak tylko lekcja. a, że będzie bolało. cóż.
< konkludując: czekam na lekcje grecką/ wenezuelską. czekam przygotowany.
a kto głosuje na popleczników czarnych to nie mam specjalnie z nim o czym rozmawiać. o tych co głosują na agenturę ruską to już nawet nie będę wspominał.
Ostatnio zmieniony 11-10-2019, 11:53 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- uglak
- Ascetic
uglak pisze:czyli rozdawnictwo spoko, jesli rozdaja ci ktorych lubie?
nie złapałeś.
ekonomiści swoje. historia gospodarki swoje. /socjal500+plebs swoje. politykiery swoje.
jedni z drugimi jak się okaże po wynikach wyborów się nie zejdą.
jedyną lekcją jest aż to wszystko pierdolnie . nastąpi oprzytomnienie. tak to widzę.
inaczej. tak obrazowo. mówisz komuś. "stary jesteś najebany, nie wsiadaj do auta". on wie lepiej. po kilku dniach słyszysz, że trafił do szpitala. mógłbyś pójść w odwiedziny, bo niby kumpel, ale z debilem odechciało ci się utrzymywać relacje. bo jakby nie patrzeć "wiedział lepiej".
Ostatnio zmieniony 11-10-2019, 11:59 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- uglak
tyle, ze w swietle tegorocznych obietnic wyborczych wlasnie na takie pytanie trzeba sobie odpowiedziec.
Guilty of being right
-
mieszkam na wsi zabitej dechami, ale takiej, że sobie nawet nie wyobrażacie. no i tutaj wszyscy są bardzo oświeceni i inteligentni. no i oni pójdą głosować na platformę, bo teraz jest przejebane. nie ma wolności. konstytucja jest łamana. tak powiedział jebany wałęsa. ziemniaki kosztują z 5 zeta za kilo. benzyna droga. kaczyński nie ma żony i rucha kota. jak przyjdzie jebany schetyna, to na pewno będzie lepiej. ziobro coś tam odpierdala i niszczy nasz kochany kraj. itd w nieskończoność
ludzie, trzymajcie mnie bo zaraz zdechnę. co tu robić i jak się zachować. czy NORMALNY i w miarę inteligentny człowiek ma w ogóle szansę na zagłosowanie w zgodzie z własnym sumieniem? na kogo do chuja wafla? oświećcie mnie jak możecie, bo raczej wybiorę siedzenie na ławce, opalanie się i czytanie książek. ale ostatecznie... kto wie
ludzie, trzymajcie mnie bo zaraz zdechnę. co tu robić i jak się zachować. czy NORMALNY i w miarę inteligentny człowiek ma w ogóle szansę na zagłosowanie w zgodzie z własnym sumieniem? na kogo do chuja wafla? oświećcie mnie jak możecie, bo raczej wybiorę siedzenie na ławce, opalanie się i czytanie książek. ale ostatecznie... kto wie
- Triceratops
u mnie na wichurze wszystko zalepione pisiorami, no kurwa gdzie sie nie obejrze to pisior na plocie
woodpecker from space
Teraz wiszą na płotach, ale ja sobie kupię czipsy oraz żelazny zapas harnasia i spokojnie poczekam, aż ci sami którzy im teraz wchodzą w tyłki , będą ich wieszać na drzewach. Przecież niewiele trzeba. Pięć stówek to chuj nie pieniądze.Triceratops pisze:u mnie na wichurze wszystko zalepione pisiorami, no kurwa gdzie sie nie obejrze to pisior na plocie
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Szkoda tylko, że golą nogi i biją kobiety. Ot cała wymieszana stolyca :)Medard pisze: Kibice legii są dobrze zorganizowani, jak na polskie warunki.
Spóźnili się dobre kilkanaście lat. Kto teraz biega po dzielniach szukając szamotanin? Jednostrzałowi frustraci, Chłopcy z GOP-u którym ktoś powiedział, że to sposób na życie bo pracy "nima" czy inne pizdy leniwe?
heh heheh heh
Jebać żuli.
Bicie kobiet i chwalenie się tym, ostatnio w modzie, więc nie wiem czy jest sens się tym bulwersować.
- Triceratops
napisał słynny nożownik, skocz po regipsy, bo na strychu wiaterTriceratops pisze:nie pierdol betoniarzu
edit
Nawiasem mówiąc trzeba być wybitną życiową cipą, żeby kogoś w luźnej internetowej pogawędce straszyć nożem. Trypciu pamiętamy. Jakbyś chciał mieć problem, to wiesz gdzie mnie szukać, cwaniaczku za pięć zyla.