POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Słynna akcja obywatelska kiboli w Andrychowie:
https://www.se.pl/wiadomosci/polska/wia ... -dsNc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Z tego co pamiętam skuteczna. Czekam na procygańskie wypowiedzi forumowych cebulaków.
https://www.se.pl/wiadomosci/polska/wia ... -dsNc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Z tego co pamiętam skuteczna. Czekam na procygańskie wypowiedzi forumowych cebulaków.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
5 lat minęło, dobry czas na jakieś podsumowanie lub inny follow up. Jakie były efekty powstania tych patroli i dalsze losy "programu"? Poproszę o szczegóły, nie mogę zawierzyć Twojej pamięci.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Znajdź sobie jeśli nie wierzysz.Sybir pisze:5 lat minęło, dobry czas na follow up. Jakie były efekty powstania tych patroli i dalsze losy "programu"? Poproszę o szczegóły, nie mogę zawierzyć Twojej pamięci.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
To ja mam coś do udowodnienia czy Ty?
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Prodi
- postuje jak opętany!
Łał, ale bohatery, ja pierdole. Może jeszcze łapanki i zasadzki na cygańskie dzieci skutecznie przeprowadzono a niejedna cyganicha dostała z półobrotu od jakiegoś umięśnionego husarza? Weź się pajacu nie kompromituj.Pacjent pisze:Słynna akcja obywatelska kiboli w Andrychowie:
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Sybir
Pacjent, na razie nie znalazłem artykułu datowanego później, niż czerwiec 2014r. Gdzie szukać? Na forum Beskidu?
- Hatefire
"Z dziejów oręża polskiego. Grunwald, Kircholm, Wiedeń, Andrychów, Białystok." :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Kurwa. Patusy bronią mnie przed patusami. Gdzie przelać wynagrodzenie? "Pacjent" i wszystko jasne.
- Sybir
Może trzeba jakiś order ustanowić, zamiast się, Koledzy, naigrywać?
-
Gdy Gelo Schetyna zorganizował słynną łapankę pt. Akcja Widelec to okazało się, że wśród złapanych kiboli są prywatni przedsiębiorcy, warszawscy urzędnicy, studenci, a nawet pracownicy Legii. Patola jak cholera. PS. To nie Ty przypadkiem wywodzisz się z patologicznej dzielnicy?535 pisze:Kurwa. Patusy bronią mnie przed patusami. Gdzie przelać wynagrodzenie? "Pacjent" i wszystko jasne.
Nie gadam ze ścierwami gloryfikującymi osobników bijących kobiety z dziećmi. Mam nadzieję, że ktoś kiedyś przestawi ci ten tępy ryj w obecności potomka. Żegnam.
-
To musiałeś uchodzić za milczka na tej swojej dzielni, pełnej meneli i damskich bokserów :) Nie wal focha i nie bierz wszystkiego do siebie jak baba. Trochę luzu i męskiego dystansu.535 pisze:Nie gadam ze ścierwami gloryfikującymi osobników bijących kobiety z dziećmi. Mam nadzieję, że ktoś kiedyś przestawi ci ten tępy ryj w obecności potomka. Żegnam.
- uglak
nie narzekalbym az tak na Zdrojewskiego:Prodi pisze:@TŁITY Bogusia
Nie ma chuja, tym baranom PiS pod stołem wypłaca ciężką bułę by robili z siebie błaznów. To jest po postu niemożliwe by odbywało się to za darmo.

Guilty of being right
-
- rasowy masterfulowicz
Takie asy, a dali się wyłapać zwykłej psiarni?:DPacjent pisze:Gdy Gelo Schetyna zorganizował słynną łapankę pt. Akcja Widelec to okazało się, że wśród złapanych kiboli są prywatni przedsiębiorcy, warszawscy urzędnicy, studenci, a nawet pracownicy Legii. Patola jak cholera. PS. To nie Ty przypadkiem wywodzisz się z patologicznej dzielnicy?535 pisze:Kurwa. Patusy bronią mnie przed patusami. Gdzie przelać wynagrodzenie? "Pacjent" i wszystko jasne.
Coś chujowi ci złoci chłopcy, skoro okazuje się, że jedynie przed czym potrafią "obronić" naród to kobieta z dzieckiem. Ale widocznie jakie czasy tacy "patrioci".
I jeszcze jedno, tytułem tekstu jak to kibol je obrońco ojczyzny. Za forum Kibice.net
Odpowiedzi całe zero. Także ten...Post 26.10.2016, 20:36
Obrona terytorialna
Jak w temacie.
Jeżeli projekt ten będzie realizowany, to chyba powinien cieszyć się powodzeniem wśród kibiców.
Jak tam leci? Tutejsi forumowi waleczni husarze utrzymują, że Szwecji już nie ma. Prawda to?
- Bloodcult
W zeszłym roku byłem i potwierdzam - nie ma.
- trup
Bohater prawicy...

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Mało brakło, a patryjocizplusem, wzięliby się za łby. Nie wiedziałem, że Krzsio taki kogucik.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nawiasem mówiąc obiecywane paliwo po 3 złote za litr, urasta do jednego z większych kłamstw tego cyrku.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nawiasem mówiąc obiecywane paliwo po 3 złote za litr, urasta do jednego z większych kłamstw tego cyrku.
-
- rasowy masterfulowicz
Tutejsi husarze zajmują się głównie wklejkami mającymi na przykładzie zachowan pojedynczych ludzi zobrazować, że wszędzie indziej poza Polską jest chujowo, a tu, między Odrą a Bugiem, nastanie zaraz namiastka krolestwa bozego, jak tylko geje i lewaki wyjmą kij spomiędzy szprych i oddadzą swoje dzieciaki klerowi na przyuczenie.535 pisze:Jak tam leci? Tutejsi forumowi waleczni husarze utrzymują, że Szwecji już nie ma. Prawda to?
Szwecja jest i ma się dobrze. Chuj z moją opinią zresztą, jak słucham syna, gdy porównuje tutejszą szkołę do tej degrengolady jaką mają dzieciaki w Polsce po reformie to wiem, że choć jedną rzecz zrobiłem w życiu dobrze.
- Drone
Kol. Pelson, musicie zachować najwyższą czujność! W każdej chwili zza węgła może wyskoczyć szwedzki bezduszny urzędnik i odebrać Wam latorośl!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.