POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

14-09-2019, 14:44

Medard pisze:Klewki to urządzili nasi sojusznicy,
a ich poleceń musi słuchać każdy rządzący u nas,
złych ludzi tam przesłuchiwali, przeciwników naszej cywilizacji, nic złego w tym nie widzę.
Takie masz poglądy. Dla mnie to skrajny syf i obaj towarzysze powinni zaliczyć za to Trybunał Stanu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

14-09-2019, 15:47

Jeśli chodzi o geotermię Rydzyk robi dobrą robotę. Piszę to zupełnie serio.
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

14-09-2019, 15:55

Pacjent pisze:Takie masz poglądy. Dla mnie to skrajny syf i obaj towarzysze powinni zaliczyć za to Trybunał Stanu.
Owszem to był skrajny syf. Natomiast fakt, że tak cię oburza poddanie waterboardingowi kilku terrorystów, przy jednoczesnym postulowaniu najazdu na Ukrainę do spóły z Putinem i usprawiedliwianiem bicia ludzi zrozumiałym wzburzeniem postronnych obserwatorów, jest dosyć groteskowy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Hatefire

14-09-2019, 16:02

Bloodcult pisze:Ale osiągnęli wobec mocodawców z Brukseli i Berlina :)
Kolega by przystopował trochę z krytyką kościoła, bo ten nachalny antyklerykalizm robi się niesmacznym. Ja rozumiem rozżalenie, że kościół wprost namawiał do głosowania "za" w referendum akcesyjnym i nawet sam Przenajświętszy Jan Paweł II o to apelował. Niemniej zachowajmy umiar w tej mowie nienawiści.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Hatefire

14-09-2019, 16:55

Medard pisze:a ich poleceń musi słuchać każdy rządzący u nas
[youtube][/youtube]

Niemniej jako urodzony pesymista pocieszam się, że lepiej jednak być kolejnym stanem USA czy niemieckim landem, niż kolejną republiką Federacji Rosyjskiej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Medard

14-09-2019, 16:57

Hetfire, ktoś Ci konto zhakował? Bo jakoś inaczej piszesz. I nie wklejałeś muzyki.
Ostatnio zmieniony 14-09-2019, 16:58 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Hatefire

14-09-2019, 16:58

Medard pisze:Hetfire, ktoś Ci konto zhakował? Bo jakoś inaczej piszesz.
W sensie?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Medard

14-09-2019, 16:59

Hatefire pisze:
Medard pisze:Hetfire, ktoś Ci konto zhakował? Bo jakoś inaczej piszesz.
W sensie?
Nie wiem, ale jakoś inaczej, może jesteś po drinku, albo przed.
Nie wklejałeś muzyki.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Hatefire

14-09-2019, 17:04

Medard pisze:może jesteś po drinku
To akurat fakt. Rzadko pijam ze względów zdrowotnych, ale raz na jakiś czas sobie pozwolę. Idzie Gin Lubuski z tonikiem :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Pacjent

14-09-2019, 17:05

Hatefire pisze:
Pacjent pisze:Takie masz poglądy. Dla mnie to skrajny syf i obaj towarzysze powinni zaliczyć za to Trybunał Stanu.
Owszem to był skrajny syf. Natomiast fakt, że tak cię oburza poddanie waterboardingowi kilku terrorystów, przy jednoczesnym postulowaniu najazdu na Ukrainę do spóły z Putinem i usprawiedliwianiem bicia ludzi zrozumiałym wzburzeniem postronnych obserwatorów, jest dosyć groteskowy.
Akcję z Ukrainą postulowałem jako coś w rodzaju wojny prewencyjnej przeciw tamtejszej wersji nazizmu. Być może zrozumiesz. Teraz jest szansa na zmianę kierunku ideologicznego tego państwa. Zobaczymy. Jeśli chodziło Ci o bicie ludzi, którzy demoralizują dzieci i/lub mają takie postulaty to masz słabe porównania.
PS. Porywanie ludzi i wywożenie na teren państwa gdzie nie popełnili żadnego przestępstwa to skandal w każdym przypadku. Pomijam już to, że tak naprawdę nie wiemy czy popełnili jakiś czyn niedozwolony.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Hatefire

14-09-2019, 17:13

Pacjent pisze:Akcję z Ukrainą postulowałem jako coś w rodzaju wojny prewencyjnej przeciw tamtejszej wersji nazizmu. Być może zrozumiesz. Teraz jest szansa na zmianę kierunku ideologicznego tego państwa. Zobaczymy.
No fajnie. Pomijasz wygodnie taki fakt, że agresja rosyjska dotyczyła tych terenów Ukrainy gdzie mało kto wie kim był w Bandera. Dwa z punktu widzenia prawa międzynarodowego, takie działania to grubszy delikt niż storturowanie kilku kolesi.
Pacjent pisze: Jeśli chodziło Ci o bicie ludzi, którzy demoralizują dzieci lub mają takie postulaty to masz słabe porównania.
Jak dla mnie bardziej demoralizujący i szkodliwy społecznie jest widok kolesia kopiącego bezbronnych ludzi po głowie.
Pacjent pisze:PS. Porywanie ludzi i wywożenie na teren państwa gdzie nie popełnili żadnego przestępstwa to skandal w każdym przypadku. Pomijam już to, że tak naprawdę nie wiemy czy popełnili jakiś czyn niedozwolony.
Owszem. Niemniej jest to standardowa praktyka Rosji na Ukrainie, z którą chciałeś sojuszniczo najeżdżać Ukrainę.
Ostatnio zmieniony 14-09-2019, 17:15 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

14-09-2019, 17:15

Hatefire pisze:
Medard pisze:a ich poleceń musi słuchać każdy rządzący u nas
[youtube][/youtube]

Niemniej jako urodzony pesymista pocieszam się, że lepiej jednak być kolejnym stanem USA czy niemieckim landem, niż kolejną republiką Federacji Rosyjskiej.
26 lat temu. Jarocin. To był dziwny czas. Klimat gęsty. Awantura zwykle wisiała w powietrzu. Na scenę wjeżdża New Model Army. Przyjebali z takim ogniem, że nie sposób tego zapomnieć. Jeden z najwspanialszych koncertów na jakim byłem w życiu.
Pacjent

14-09-2019, 17:37

Hatefire pisze:
Pacjent pisze:Akcję z Ukrainą postulowałem jako coś w rodzaju wojny prewencyjnej przeciw tamtejszej wersji nazizmu. Być może zrozumiesz. Teraz jest szansa na zmianę kierunku ideologicznego tego państwa. Zobaczymy.
No fajnie. Pomijasz wygodnie taki fakt, że agresja rosyjska dotyczyła tych terenów Ukrainy gdzie mało kto wie kim był w Bandera. Dwa z punktu widzenia prawa międzynarodowego, takie działania to grubszy delikt niż storturowanie kilku kolesi.
Mijasz się z logiką pomijając kwestię tego, że ja określiłem cele Polski, a cele Rosji wobec Ukrainy mnie nie obchodzą.
Hatefire pisze:
Pacjent pisze: Jeśli chodziło Ci o bicie ludzi, którzy demoralizują dzieci lub mają takie postulaty to masz słabe porównania.
Jak dla mnie bardziej demoralizujący i szkodliwy społecznie jest widok kolesia kopiącego bezbronnych ludzi po głowie.
Kopanie bezbronnego pedofila też?

Hatefire pisze:
Pacjent pisze:PS. Porywanie ludzi i wywożenie na teren państwa gdzie nie popełnili żadnego przestępstwa to skandal w każdym przypadku. Pomijam już to, że tak naprawdę nie wiemy czy popełnili jakiś czyn niedozwolony.
Owszem. Niemniej jest to standardowa praktyka Rosji na Ukrainie, z którą chciałeś sojuszniczo najeżdżać Ukrainę.
Dlatego na Rosję trzeba uważać, ale na innych też.
Awatar użytkownika
Hatefire

14-09-2019, 17:51

Pacjent pisze:Mijasz się z logiką pomijając kwestię tego, że ja określiłem cele Polski, a cele Rosji wobec Ukrainy mnie nie obchodzą.
No tylko Ukraina nigdy nie wyrażała żadnych roszczeń terytorialnych wobec Polski. Oczywiście są środowiska radykalne, podobnie w Polsce znajdziesz oszołomów od "Polski od Morza do Morza". Ci najwięksi radykałowie z Prawego Sektora to jakieś maksymalnie 3% w wyborach.
Pacjent pisze: Kopanie bezbronnego pedofila też?
Po pierwsze daruj sobie, te tanie erystyczne chwyty. Rozmawiasz z ludźmi, którzy potrafią pisać i czytać, a nie ze swoimi kolegami z ONR. Kopano uczestników Parady Równości, większość pewnie należała do społeczności LGBT. Jeśli posiadasz informacje, że któryś z nich jest pedofilem zawiadom policję i uratuj kolejne dziecko. Jakbym był złośliwy, to idąc tym tokiem rozumowania należałoby zacząć kopać księży, ale nie jestem.

Na marginesie w sensie ogólnym, w cywilizowanych krajach od wymierzania sprawiedliwości jest państwo. Lincze są charakterystyczne dla państw upadłych np Sudanu czy Afganistanu. Niemniej chyba dążymy do innych standardów.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

14-09-2019, 18:09

Ta dyskusja pozbawiona jest sensu. Przecież gdy przyjdzie co do czego, jegomoście w dwóch prawych butach polecą głosować na socjal Jarka, pozostawiając swych lekko brunatniejących kandydatów z promilowym poparciem. Wszak pińcet to znacząca pozycja w budżetach domowych tych panów. Także proponuję zawiesić tę jałową przepychankę, bo realia jakie są, każdy mniej więcej wie.
Awatar użytkownika
Bloodcult

14-09-2019, 18:14

Kanapowa bezdzietna lewica wydająca 3/4 pensji na czynsz za wynajem mieszkania na Jarka nie zagłosuje bo nic nie zyska. Jakby im dał obonament na Netflix i obietnice związków partnerskich to co innego...
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Hatefire

14-09-2019, 18:14

535 pisze: jegomoście w dwóch prawych butach polecą głosować na socjal Jarka, pozostawiając swych lekko brunatniejących kandydatów z promilowym poparciem.
Inaczej w ogóle nie pójdą głosować. Stąd to wieczne zdziwienie środowisk narodowo-dumnych. Na jak to, na Marszu Niepodległości było tyle ludzi, a tu znowu poparcie liczymy w promilach.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Bloodcult

14-09-2019, 18:17

halo, przecież liczebność Marszu Niepodległości to np. poparcie Zbigniewa Stonogi. Nie rozumiem skąd zdziwienie ? :)
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Hatefire

14-09-2019, 18:18

Bloodcult pisze:Kanapowa bezdzietna lewica wydająca 3/4 pensji na czynsz za wynajem mieszkania na Jarka nie zagłosuje bo nic nie zyska. Jakby im dał obonament na Netflix i obietnice związków partnerskich to co innego...
Sorry, ale miałem cię za inteligentnego człowieka. Natomiast widzę, że sprowadzasz było nie było istotny spór ideologiczny do grepsu o sojowej latte. Litości.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Hatefire

14-09-2019, 18:20

Bloodcult pisze:halo, przecież liczebność Marszu Niepodległości to np. poparcie Zbigniewa Stonogi. Nie rozumiem skąd zdziwienie ? :)
Dla mnie żadne, ale tłumaczę rzeczywistość prawakom.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ