Ojczyzna

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

Re: Ojczyzna

14-11-2015, 18:45

Spokojnie. Teraz władzę objął pan Prezes i spółka, więc nie mamy powodów do obaw. Prezes Polskę obroni.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

14-11-2015, 19:25

Fixxed pisze:Spokojnie. Teraz władzę objął pan Prezes i spółka, więc nie mamy powodów do obaw. Prezes Polskę obroni.
nie wiem czy obroni, ale sa zapowiedzi konkretnych dzialan co mnie bardzo cieszy

http://www.wiadomosci.wp.pl/kat,1342,ti ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;

zamiast pierdolic w kolko o solidarnosci jak to robil nasz wspanialy przeszly rzad
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

14-11-2015, 19:52

O ile gardzę prezesem i jego spółką, tak za to muszę ich pochwalić.
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

14-11-2015, 20:02

pr0metheus pisze:
Fixxed pisze:Spokojnie. Teraz władzę objął pan Prezes i spółka, więc nie mamy powodów do obaw. Prezes Polskę obroni.
nie wiem czy obroni, ale sa zapowiedzi konkretnych dzialan co mnie bardzo cieszy

http://www.wiadomosci.wp.pl/kat,1342,ti ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;

zamiast pierdolic w kolko o solidarnosci jak to robil nasz wspanialy przeszly rzad
duży plus za to, ale nie ma tak różowo, bo nie obyło się bez pierdolenia o solidarności i modlitwie, nasz Duduś o to zadbał :D
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

14-11-2015, 21:19

pr0metheus pisze:

Gadac to se moze :) Pani Merkel tupnie noga i nic sie nie zmieni w kwestii relokacji :D

PS.
Obrazek
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

14-11-2015, 21:57

manieczki pisze:
Gadac to se moze :) Pani Merkel tupnie noga i nic sie nie zmieni w kwestii relokacji :D
Prosze Cie przestan. Znow wyjdzie sytuacja, ze trzeba bedzie przeprosic, a przeciez nie o to chodzi
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

15-11-2015, 00:15

Kiedyś lubiłem Polskę i wszystko było ok. Teraz nienawidzę tej kurwa flagi, ludzi i całej reszty. Let it burn !!!!!
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

15-11-2015, 01:00

Nie wiem za co Wy chcecie chwalić ten rząd. Jakiś kmiotek tupnął nóżką na złość Brukseli i wszyscy się cieszą, że po raz kolejny wychodzimy na cwaniaków, którzy potrafią tylko brać, ale nigdy dawać. Jak była szansa zysku, to się jechało z ukochanymi Amerykańcami (do dzisiaj głównymi ulubieńcami PISiorów) postrzelać do Irakijczyków, ale jak trzeba teraz przyjąć na klatę konsekwencje tych działań, to już za dużo. Śmieszne jest to podejście i tyle w tym temacie. Dobrze, że Waszczykowski trochę sprawę odkręca.

Przecież jasne było, że terroryści przemycą swoich ludzi wraz z uchodźcami/imigrantami i że wcześniej czy później do takich incydentów dojdzie, ale jakim cudem to ma zmieniać podejście do klęski humanitarnej na Bliskim Wschodzie - dalej nie rozumiem. Ciekawe jakie będzie oburzenie jak się Zachód wypnie - całkiem słusznie - na nasze różne propozycje w sprawie traktowania Rosji :)
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

15-11-2015, 06:16

Przecież jasne było, że terroryści przemycą swoich ludzi wraz z uchodźcami/imigrantami

I nie widzisz problemu, serio?

Mamy tereny gdzie działa isis i jest cała masa innych czynników ryzyka, sprowadza się z nich setki tysięcy ludzi (z czego większość to mezczyzni w sile wieku, a nie żadne ofiary klęski humanitarnej - zobacz sobie statystki ONZu) często bez żadnej weryfikacji, i to wg ciebie jest ok?

Juz nie mówiąc o tym, że Polska nic nie jest tu nikomu winna, to się zaczęło od destablizacji Syrii i Libii z którą Polska nie miała kompletnie nic wspólnego.

Tak więc prośba
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

15-11-2015, 12:10

longinus696 pisze:Nie wiem za co Wy chcecie chwalić ten rząd. Jakiś kmiotek tupnął nóżką na złość Brukseli i wszyscy się cieszą, że po raz kolejny wychodzimy na cwaniaków, którzy potrafią tylko brać, ale nigdy dawać. Jak była szansa zysku, to się jechało z ukochanymi Amerykańcami (do dzisiaj głównymi ulubieńcami PISiorów) postrzelać do Irakijczyków, ale jak trzeba teraz przyjąć na klatę konsekwencje tych działań, to już za dużo. Śmieszne jest to podejście i tyle w tym temacie. Dobrze, że Waszczykowski trochę sprawę odkręca.

Przecież jasne było, że terroryści przemycą swoich ludzi wraz z uchodźcami/imigrantami i że wcześniej czy później do takich incydentów dojdzie, ale jakim cudem to ma zmieniać podejście do klęski humanitarnej na Bliskim Wschodzie - dalej nie rozumiem. Ciekawe jakie będzie oburzenie jak się Zachód wypnie - całkiem słusznie - na nasze różne propozycje w sprawie traktowania Rosji :)
Strasznie glupi tok rozumowania jesli myslisz ze unia cos nam za darmo daje a teraz nie umiemy sie odwdzieczyc. Nawet nie chce mi sie tego komentowac.
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

15-11-2015, 12:20

Panowie, przecież longinus sobie jaja robi :) To jest piękna karykatura linii "programowej" prezentowanej przez "publicystów" w mediach typu Tok Fm :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
manieczki

15-11-2015, 21:20

czego wymagac od narodowcow i KRULA :D

Obrazek

" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

15-11-2015, 21:48

ano kretynizm - istnieje idiotyczna tendencja do brania na serio "cytatow" napisanych dramatyczna czcionka na tle efektownego zdjecia, bez zadnej weryfikacji. podobnie bylo z krazacym po sieci memem z wypowiedzia putina na temat imigrantow - ktora nie miala w rzeczywistosci miejsca
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

15-11-2015, 22:05

"Europa odpowie z całą bezwzględnością. Użyjemy hasztagów, lajków, łańcuchów serc, manif, apeli intelektualistów, wszystkich dostępnych broni!"
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

15-11-2015, 22:11

Plastek pisze:"Europa odpowie z całą bezwzględnością. Użyjemy hasztagów, lajków, łańcuchów serc, manif, apeli intelektualistów, wszystkich dostępnych broni!"
- Cyceron
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

15-11-2015, 22:31

Nie, Teresa Orlowski.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
manieczki

15-11-2015, 22:36

Duperon
junker_abra
świeżak

15-11-2015, 22:36

Riven pisze:
Plastek pisze:"Europa odpowie z całą bezwzględnością. Użyjemy hasztagów, lajków, łańcuchów serc, manif, apeli intelektualistów, wszystkich dostępnych broni!"
- Cyceron
Ziemkiewicz

Wysłane z mojego P6000 5.0 01 przy użyciu Tapatalka
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

15-11-2015, 22:38

cynizm RAZa zawsze na propsie :)
Awatar użytkownika
manieczki

15-11-2015, 22:41

Rajwen - dalbys mi dupy za meczboksa z f1?
ODPOWIEDZ