właściwie to racja.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SARS-CoV-2
Jak to - zamknąć? Przecież święty Piotr u wrót Raju w swoim kajecie będzie sprawdzał, kto był, a kto nie był na cmentarzu. Jak katolik nie pójdzie, to ze strachu o swój żywot wieczny nie będzie spał po nocach.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Hatefire
- uglak
Polecam wybierać się po 19-20 - mało ludzi, dużo palących się zniczy i niepowtarzalny klimat.
Guilty of being right
-
- rasowy masterfulowicz
znam to tyle że ja dodałbym oprócz zniczy grupki najebanych szczyli od których można łatwo wyłapać wpierdol.
Klimat o któym piszesz to bardziej 20lat temu był, teraz cmentarz wieczorem to okazja do najebania sie.Ludzi mało bo sie boją chodzić
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Dziś 6526 tyś zakażeń i 116 zgonów. Wzrasta w szybkim tempie chorych podłączonych do respiratorów. Rządzącym się sypie grunt pod nogami. Chuje mieli całe lato i wiosnę, żeby przygotować różne scenariusze w czasie epidemii. Jakie społeczeństwo taki rząd, jaki rząd takie społeczeństwo. Szkoda nawet się produkować. Spuścić na to wszystko zasłonę milecznia zostaje.. i wodę w kiblu.
Raz się zje, raz się nie zje.
- dzik
- zahartowany metalizator
- Medard
Mariusz Wędliniarz pisze: ↑14-10-2020, 12:01Dziś 6526 tyś zakażeń i 116 zgonów. Wzrasta w szybkim tempie chorych podłączonych do respiratorów. Rządzącym się sypie grunt pod nogami. Chuje mieli całe lato i wiosnę, żeby przygotować różne scenariusze w czasie epidemii. Jakie społeczeństwo taki rząd, jaki rząd takie społeczeństwo. Szkoda nawet się produkować. Spuścić na to wszystko zasłonę milecznia zostaje.. i wodę w kiblu.
Po co ci kibel, lepszy drewniany wychodek, który co kilka lat przenosisz w nowe miejsce. Woda w nim niepotrzebna, a latem przyjemnie się czyta gazetę odędzając muchi.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- uglak
Może to zależy od miejsca - ja od ~20 lat tylko tak chodzę, bo wkurzają mnie te tłumy w dzień.mocny2_3 pisze: ↑14-10-2020, 11:43znam to tyle że ja dodałbym oprócz zniczy grupki najebanych szczyli od których można łatwo wyłapać wpierdol.
Klimat o któym piszesz to bardziej 20lat temu był, teraz cmentarz wieczorem to okazja do najebania sie.Ludzi mało bo sie boją chodzić
Guilty of being right
- Ascetic
b.dobrze Mario. ja jakość podejrzanie zarobiony dzisiaj jestem, ale Ty tam trzymaj szurów za uzdę. bo przecież nie za kaganiec, czy maseczkę. bo oni wolni są.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑14-10-2020, 12:01Dziś 6526 tyś zakażeń i 116 zgonów. Wzrasta w szybkim tempie chorych podłączonych do respiratorów. Rządzącym się sypie grunt pod nogami. Chuje mieli całe lato i wiosnę, żeby przygotować różne scenariusze w czasie epidemii. Jakie społeczeństwo taki rząd, jaki rząd takie społeczeństwo. Szkoda nawet się produkować. Spuścić na to wszystko zasłonę milecznia zostaje.. i wodę w kiblu.
EDIT: ten wynik: 116 robi wrażenie. niestety.
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
koś Kostucho to pisowskie gnojowisko do zera. Nie zapomnij tylko o starym pedale z Żoliborza. Mam nadzieje, ze masz poczucie humoru i podepną kurwe pod niesprawny respirator który kupił jego przydupas. Powodzenia!
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... z,79cfc278
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... z,79cfc278
KVLT lizania CZASZKI
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
^^^
"Wicepremier, minister kultury, dziedzictwa narodowego i sportu Piotr Gliński został objęty kwarantanną. To efekt informacji o stwierdzeniu obecności koronawirusa u biskupa Artura Mizińskiego, sekretarza generalnego Komisji Episkopatu Polski".
Ależ oczywiście, przecież w teatrze się nie zaraził polski minister kultury.
"Wicepremier, minister kultury, dziedzictwa narodowego i sportu Piotr Gliński został objęty kwarantanną. To efekt informacji o stwierdzeniu obecności koronawirusa u biskupa Artura Mizińskiego, sekretarza generalnego Komisji Episkopatu Polski".
Ależ oczywiście, przecież w teatrze się nie zaraził polski minister kultury.
Kerosene keeps me warm.
- Ascetic
- Sybir
Człowiek-mem z tego wicepremiera.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nagrobek
ostatnio znajomy pytał mnie o koszt prywatnej wizyty z dzieciakiem u pewnej lekarki. mówię 120 zł ale chuj wie bo ostatnio byłem na początku roku i nie wiem jak jest teraz w tych szalonych czasach. okazało się po wizycie ze obecnie koszt takiej 10 minutowej wizyty z chorym dzieckiem to 250 zł bo uwaga "musiałam zainwestować w środki ochrony a to kosztuje". ok nie mam więcej pytań.
- Sybir
Uuu, srogi narzut. W mojej okolicy to - afair - 50 kapsli, ale nie łażę po przychodniach, więc moja świadomość sytuacyjna jest w zasadzie żadna.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Lukass
Tak może było na początku, kiedy chorych było mało. Mama mojej znajomej oraz jej teściowie w ten sposób wylądowali w szpitalu, tylko na wszelki wypadek, z racji wieku. Teraz by im pewnie nawet testów nie zrobili.Pacjent pisze: ↑14-10-2020, 08:57Do zapaści służby zdrowia w Polsce dojdzie przez samą służbę zdrowia. Histeria tak się udzieliła lekarzom, że wsadzają do szpitali chorych z Covidem w sposób hurtowy, a duża część z nich powinna dochodzić do siebie w domach. Niepotrzebnie zajmują szpitalne łóżka, na czym cierpią ciężko chorzy z innymi problemami. W tym samym czasie o 20% spadła diagnostyka na raka, a o 30% na zawały oraz wylewy i udary mózgu, co oznacza, że ludzie ci nie otrzymują pomocy. Pomijam już nagminne przypisywanie przewlekle chorym koronawirusa i to jak ci sami lekarze, którzy olewają wszystkich w państwowych przychodniach bez problemu przyjmują w gabinetach prywatnych.nicram pisze: ↑14-10-2020, 08:33Oni popadają w pułapkę, której kompletnie nie widzą. Jeżeli życie będzie toczyło się normalnie to będzie coraz więcej zakażeń, coraz więcej będzie zarówno bezobjawowców jak i ludzi z objawami lekkimi i ciężkimi. Coraz więcej będzie także ludzi umierać. Tym szybciej dojdzie do zapaści służby zdrowia itd.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?